Inlägg från: RebeckaZ70 |Visa alla inlägg
  • RebeckaZ70

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2021-02-24 21:36:08 följande:

    Sverige sköt också ner ett 15 tyska flygplan under andra världskriget, försåg de allierade styrkorna med underrättelseinformation och räddade tusentals judar undan Hitlers dödsläger. Det kanske är svårt att förstå men genom att Sverige lyckades hålla sig utanför kriget så kunde Sverige hjälpa de allierade styrkorna att vinna kriget.


    Samtidigt förlängde den svenska undfallenheten kriget...
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    FDFMGA skrev 2021-03-01 08:13:43 följande:

    Aha, du är en konspiration på spåret

    Partiapparaten lurade Ebba till en bostadsaffär som får henne att framstå som sniken, rigid och att sätta sina egna intressen före det kristna rikspartiets.

    Inte första gången det konspireras mot det kristna rikspartiet - senast lurade partiapparaten Adaktusson att rösta mot abort upprepade gånger i EU-parlamentet.

    Är det inte det ena så är det det andra, som min gamla mormor brukade säga.

    Och med den minskningsökning man kan se för S under de sex år den här tråden existerat tycks möjligheterna för ett resonemangsregeringsäktenskap mellan Jimmie, Ebba och Ulf att förbli små, i synnerhet om det kristna rikspartiet kryper under kamrat fyraprocentnivån


    Ser att du sällat sig till den krets partiaktivister som med lögnen som vapen gör allt för att sänka KD.

    www.varldenidag.se/nyheter/nuri-kino-kraver-ursakt-av-ann-linde-efter-abortattack/repuby!KRYcVkSj7SYuQBWYD6qk5w/

    Det Adaktusson röstat nej till är att föra upp abortfrågan på eu-nivå.

    Hade högre tankar än så om dig.
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2021-03-18 19:38:46 följande:

    Det stämmer inte. Varför hittar du på saker?

    Det vi vet är att Ebba Busch försöker ta över ett hus från en äldre man mot hans vilja och trots att han känner sig lurad


    Det ?vi? vet är att du verkar ha svårt för starka kvinnor som inte viker ner sig för mediadrev och som håller på att ingångna avtal ska följas.
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2021-03-19 07:53:22 följande:

    Vad i mitt påstående är fel?  Försöker inte Ebba Busch ta över ett hus?  Är inte den äldre mannen emot detta?  Känner inte den äldre mannen sig lurad?

    Det avtal som Ebba Busch har ingått erkänns inte av säljaren och har skett utan hjälp av en revisor. Avtalet är behäftat med formfel och säljarens signatur är inte bevittnat. Det har också kommit fram att Ebba har köpt huset en bra bit under marknadsvärde. Ebba Busch utreds nu också av svensk polis för grovt förtal av motpartens ombud.

    Jag beundrar starka kvinnor men inte kvinnor som ägnar sig åt sådant som resulterar att de behöver utredas av svensk polis för grovt förtal.


    Jonnynilsson skrev 2021-03-19 07:57:51 följande:

    Det är precis den bild som vänstermedia har förmedlat. Men det är inte sant.

    Efter att affären var genomförd med avtal underskrivet och handpenning betald  vaknade Esbjörns giriga släktningar och såg hur den fastighet som de räknat med att ärva plötsligt försvann.

    Man övertalade då Esbjörn att bryta affärsöverenskommelsen vilket inte Ebba med all rätt ville gå med på. 

    Det hela kommer att sluta i rätten till Ebbas fördel. Och Esbjörn kommer att gå därifrån som en förlorare och därmed få betala alla kostnader. Esbjörn kommer att förlora stora summor på sina giriga släktingar.


    What he said.
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2021-03-28 14:16:32 följande:

    Jag får också inlägg bortplockade ibland, det får nog de flesta av oss. Det finns alltid en motivering när ett inlägg blir bortplockat. Vad fick du för motivering?


    Nej, man får inte alltid en motivering, ibland står det bara en nummerserie följt av en nolla. Gissar att det betyder att den som plockat bort inlägget var en sån.
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2021-03-31 09:44:48 följande:

    Eftersom fokus nu ligger på Vänsterpartiet innan 1992 då Vänsterpartiet släppte sin vitbok och tog avstånd från sin smutsiga historia är det relevant lyfta fram hur SD betett sig under historien. SD har ännu inte släppt sin vitbok där man gör upp med sitt förflutna tros att Jimmie Åkesson lovade att detta skulle ske före valet 2018.

    Här är några exempel från SDs smutsiga historia

    1989: SD väljer Gustav Ekström som stred för Nazityskland under andra världskriget till partirevisor

    1990-tal: SD ingår i ett europeiskt nätverk av partier som förnekar Förintelsen och hyllar etniska rensingar

    1990-tal: SD samarbetar med arvtagaren till finska fascistiska Lapporörelsen

    1990: SD manar till bojkott av Lego då de ska ska marknadsföra dockor av varierat etniskt ursprung enligt landsförrädarnas ideal.

    1992: Aktivister från den nazistiska terrorgruppen VAM agerar livvakter när SD:s ledning lägger en krans på Karl XII:s staty.

    1996. SD-politiker i Höör hyr ut sin mark till en nazistfest med bokbål där judisk litteraur bränns upp

    1997: Ungdomsförbundsordföranden gör reklam för nazistiska Nationell Ungdoms hemsida i ungdomsförbundets tidning

    2003: Jimmie Åkesson konstaterar i intern diskussion att resonemang om den den nordiska rasen inte är ideologiskt avvikande.

    2004: rasideolog skrev om negroida barbarer och beskrev islam som ett rasproblem. SD-kuriren kallar hans åsikter Sverigevänliga

    2004: SD-politiker förespråkar ett apartheiduppdelat Göteborg. Får backning av partiledaren.

    2009: Redaktör för SD-kuriren kallar Pride-festivalen för Shamefestivalen och beskriver den som ett aidsdoftande jippo

    2010: SD-nämndeman mejlar förintelseförnekarmaterial - försvaras av distriktsordf Runar Filper: de handlar mer om sionismen i stort.

    2012: SD-politiker menar att homosexuella har avloppssex

    2012: SD:s första KF-politiker påstår att judar styr partiet och att judarna vill erövra Europa.

    2018: Samer och judar är inte svenskar, Björn söder

    Socialdemokraterna gav inte Vänsterpartiet något inflytande förrän många år efter vitboken 1992 och efter det att V gjort upp med sitt förflutna. M, KD och L är beredda att budgetförhandla med ett högerextremistiskt och främlingsfientligt parti som inte har gjort upp med sitt förflutna. Det är en viss skillnad.


    Att SD är dåliga är väl ingen ursäkt?
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2021-03-31 11:23:16 följande:

    Ursäkt för vadå?  S har under historien varit en av VPKs främsta kritiker och samarbete med V (som fortfarande är begränsat) kom först till efter att V gjort avbön från sin smutsiga historia och släppt banden till kommunism.

    När det gäller M, KD och L så vill dessa partier göra SD till en del av regeringsunderlaget trots att SD är ett främlingsfientligt högerextremt och antiliberalt parti som ger uttryck för avskyvärda åsikter (enligt Ulf Kristersson).


    Nu sa ju Löfven ordagrant att han aldrig uppfattat att VPK inte stod upp för demokratin.

    Är han en idiot? De stödde nazisterna tills de gav sig på Sovjetunionen. De stödde sovjetiska inmarschen i Ungern, har stött mördarregimer runt om i världen bara de hade röda fanor att vifta med.
    Another wild hearted woman
  • RebeckaZ70
    Flash Gordon skrev 2021-03-31 11:50:19 följande:

    Det finns ju en krass skillnad i synen på vad som ÄR demokrati.

    VPK (och kanske även S, helt eller delvis?) har ju en syn där man inte enbart pratar om fria val och fri media och sådant utan även om UTFALLET för arbetarklassen.

    Ett par andra citat av Ohly belyser detta

    För mig är demokrati inte enbart demokratiska fri- och rättigheter i form av mötesfrihet, yttrandefrihet, strejkrätt m.m. Demokrati måste också innefatta avskaffandet av utsugningen och klassförtrycket. Med en mer fullständig syn på demokratin så blir det inte så enkelt längre att fördöma de socialistiska staterna som odemokratiska.

    och 

    I ett samhälle där arbetarklassen har makten måste inte nödvändigtvis en utvidgning av de demokratiska fri- och rättigheterna gynna arbetarklassen.

    Om det inte handlar om medvetna lögner eller okunskap från Löfvens sida så är en återstående tolkning at han faktiskt inkluderar mer än de flesta av oss andra i begreppet "demokrati"


    Löfvens demokrati är isåfall inte min demokrati.

    Men vad kan man begära av någon som kallar fatah, vars ledare doktorerat i förintelseförnekelse och gått i lära hos hitlers BFF, stormuftin, för kära systerparti, och låter sina ministrar dekorera sig med utmärkelser från detta kära systerparti.
    Another wild hearted woman
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?