Inlägg från: Anonym (Eric) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eric)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Padirac skrev 2021-03-16 20:52:30 följande:
    Jag har ju inte sagt annat än att  Ls reducerats under allansen har att göra med den undanskymda plats med en eller två  frågor de fick som sitt område där och då. Det betyder inte att Ls väljare fått allt de kan önska sig iom januariöverenskommelsen.

    Det är troligt att du tror på det du läser in och underförstår om andras påståenden

    Ja, Ls kräftgång har inte slutat och att de stödjer SD kommer att förminska dem ytterligare. 
    Under Alliansen? Som ett tips så är det nästan 7 år sen Alliansen regerade. Man brukar säga att media-minnet är 3 månader. Så länge Alliansen regerade hade L inga problem att komma in i riksdagen. De akuta problemen har uppstått efter att man blev stödparti till vänsterregimen. Väljarna valde inte det och tänker sig inte låta sig luras igen. De sista L-väljarna kanske går till SD. Vi får se.


  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-16 21:01:53 följande:
    Om M och KD hade hållit sig borta från SD så hade de haft C och Ls stöd, under dessa förutsättningar har det har de fortfarande - ja, L verkar ju haka på ändå.

    Men M och KD är så sugna på makten att de är beredda att förhandla med ett parti grundat av fascister, nazister och vitmakt/rasister, en del av dem direkt delaktiga i Hitlers armé, med samma ideologi och ett radikalare principprogram nu som då de bildades...

    Så du menar och tror att borgerligheten enbart kan leva med nyssnazisternas stöd..  det finns säkert många fler som delar din uppfattning. 

    Argumentet att det skulle införas dikatatur för att partier inte samarbetar med nyssnazisterna är verkligen ett argument som SDs svans och vurmare framfört i fler år - det var inte sant få och är inte sant nu.

    Borgerligheten får väl skaka liv i alliansen med en politik som väljaran vill ha istället för att, som du säger,  SD och M tar makten.
    Varför ljuger du om vad jag skrivit?
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-16 21:18:31 följande:
    Vad menar du? Vem ljuger är det egentligen som ljuger om vad andra skriver... eller underförstår någonting helt annat än det som faktisk skrivs i inläggen....
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-16 20:44:29 följande:
    Ser du något annat sätt som SD och M kan komma till makten? Övergivna av sina forna Allians-kamrater som i sin tur tynar bort till följd av korkade vänsterbeslut.

    Så länge vänsterblocket samarbetar med kommunisterna så måste högerblocket samarbeta med SD. Annars kan man ju lika gärna lägga ner borgerligheten och införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen.

    Varför tror du ljuger du om att jag skulle vilja införa diktatur för att jag inte vill att SD skall ges inflytande på en regering? 
    Jag har inte skrivit att du vill införa diktatur för att du inte vill att SD skall ges inflytande på en regering. Varför påstår du att jag skrivit saker som jag inte skrivit. Hehe, du kanske underförstår saker. Kom just att tänka på en pajas.
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-16 21:36:26 följande:
    Så du skriver inte själv de inlägg som ditt nick producerar Tomte
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-16 20:44:29 följande:
    Ser du något annat sätt som SD och M kan komma till makten? Övergivna av sina forna Allians-kamrater som i sin tur tynar bort till följd av korkade vänsterbeslut.

    Så länge vänsterblocket samarbetar med kommunisterna så måste högerblocket samarbeta med SD. Annars kan man ju lika gärna lägga ner borgerligheten och införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen.
    "....  införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen"
    Haha, det där är ju väsensskilt från det du påstod att jag skrivit.

    Du anser ju att en solklar högermajoritet bör leda till en vänsterregering. Understödda av ett nyligen kommunistiskt parti med massmördare porträtterad på kansliet.

    Ännu märkligare är att du kräver att oppositionen ska vara splittrad eftersom du inte gillar SD. Men partier som inte samarbetar lämnar ju walk-over. Då får vi en ständig vänsterregering. Du kanske tycker det är demokratiskt. En vanlig uppfattning bland kommunister.


  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-16 23:51:10 följande:
    Jaha, så vem av dig har inte skrivit detta "....  införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen"

    Håll de antidemokratiska utanför.. oavsett vilka andra regeringar som får folkets stöd.
    Grattis du lyckades citera min fråga till dig: Vill du införa diktatur padi?

    Att jag skulle skrivit nedanstående har du dock fabulerat ihop själv:
    "Argumentet att det skulle införas dikatatur för att partier inte samarbetar med nyssnazisterna"
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-16 23:52:47 följande:
    C o Lch samarbetar med MP och S - de lämnade inte walkover som du anser att andra partier gör..
    V är också en del av regeringsunderlaget. Har du missat det?

    De samarbetar med ett parti som fortfarande inspireras av kommunismen. Fram till nyligen hängde ett porträtt av en massmördare på kansliet.
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-17 00:07:58 följande:
    "införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen""

    Kan du redogöra för hur en fråga formuleras och hur ett påstående formulers och vilken skillnad det är på dessa

    Har vi inte tragglat detta oändligt många gånger tidigare - de där underförstådda idéerna om vad andra tror stärker inte dina argument, tvärt om.
    Eftersom du uppenbart har problem att tolka den enklaste av texter så tror jag det inte kommer hjälpa dig att jag skriver mer text. Ett tips är dock att ? betyder fråga. Du verkar tro att ? betyder nynassar eller liknande. Har du tittat under mattan om det ligger några nynassar där? Du verkar tro att sådana finns överallt.

    Det verkar som du gått vilse mellan halmdockor och lögner och nu försöker rädda som som räddas kan. Hehe, lite kul är det att du ser nynassar överallt. Hur många nynassar skulle du uppskatta att det finns i landet? Jag skulle uppskatta dessa till ett fåtal idioter. Några 100 kanske.
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-17 00:47:02 följande:
    Om du såg dig omkring utan vonPapenglasögon så skulle du kanske ha sett de där två SD-partisterna i Nacka, en blev påkommen med nazism och den betrodda företrädaren från partiet central som partiet skickade dit för att rensa upp i nazi-sörjan var den andra som blev påkommen som nazist...

    Sen är det ju det där med den omtalade noll-toleransen... och chefsideologen .och partiledaren ...

    lite nazism och rasism och antidemokrati är inget problem - och ingenting i sak har förändrats utan bara sätten de ska formulera sig på..

    Nazister i kostym sa en överlevare från koncentrationsläger -  kanske hade någon av SDs medgrundare som arbetade för Hitlers armé och var aktiva troende nazister till sina sista dagar direkt att göra med den som sade detta om SD - det var i vilket fall som helst inte en lögn. SD grundades av fascister, nazister , vitmak.. de fick principprogrammet från nyfascisten och nazisten Per Engdlahl som organiserade de euopeiska nyfascistiska partierna som SD samarbetar med i EU och har samarbetat med under hela partiets existens.

    Hur kan du inte se nynazisterna som poppar upp ur SD som om SD vore en plantskola för detta?

    Så var det det där med frågor och påstånden..  "införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen""

    var är frågan, var är påståendet - kan du peka ut och markera detta så att du förstår vad du skriver i dina inlägg?
    Jag har inte för avsikt att försvara SD överhuvudtaget. Att det dyker upp nazister i SD är ju inte konstigare än att det dyker upp kommunister i V.

    Däremot skulle jag inte se V och SD som plantskolor för respektive mördarideologi.

    Hur kan du tycka det är ok att V ingår i ett regeringsunderlag, när du förkastar tanken på att SD skulle göra detsamma?

    Min fråga var om du vill införa diktatur. Mitt påstående är att du propagerar för en ordning där de högt uppsatta avgör vilka som ska regera och väljarna får allt mindre betydelse.
  • Anonym (Eric)
    Padirac skrev 2021-03-17 00:50:34 följande:
    Och det är ditt argument för att M och KD (och L och C också kanske) ska samarbeta med nyssnazisterna SD? För annar skan man lägga ner borgeligheten och införa diktatus? och det vill jag säger du?

     Eller missförstår jag dig?  
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-16 20:44:29 följande:
    Ser du något annat sätt som SD och M kan komma till makten? Övergivna av sina forna Allians-kamrater som i sin tur tynar bort till följd av korkade vänsterbeslut.

    Så länge vänsterblocket samarbetar med kommunisterna så måste högerblocket samarbeta med SD. Annars kan man ju lika gärna lägga ner borgerligheten och införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen.
    Va? Det var det konstigaste jag läst på länge.
  • Anonym (Eric)
    KillBill skrev 2021-03-17 12:27:13 följande:
    I denna fråga lyssnar S på nationalakonomerna och ett av S syften med en skattereform där fastighetsskatten återinförs är att minska inkomstklyftorna som ökat de senaste åren. Samtidigt som fastighetsskatten återinförs skapas utrymme för att sänka andra skatter. Det är fasktiskt riktigt smart!

    www.dn.se/ledare/lars-calmfors-darfor-ar-fastighetsskatten-logisk/
    Vilken nationalekonom har predikat att det är prio att utjämna inkomstskillnader bara för att de (tillfälligt) ökat under några år?

    Sen det där "sänka andra skatter". Har hört den förut. T.ex vid MPs rödgröna skatteväxling. Det var ingen som såg röken av några skattesänkningar för vanliga arbetare då.

    Den som får höjd skatt med 50000 kommer få exakt vad i skattesänkning? Blir det som pensioneren Agda, 96? 5 kr i skattesänkning. Ja med det tror jag säkert kommer gå hem i stugorna. Vinnarna på S politik blir de kriminella som inte jobbar. Deras kärnväljare.
  • Anonym (Eric)
    KillBill skrev 2021-03-17 16:22:21 följande:
    Som sagt var så har S stöd av de flesta nationalekonomer i synen på fastighetsskatt. De som inte tycker att fastighetsskatt är bra har nog inte förstått helheten. 
    Finns inget bra med att höja skatten med 50000 för vanligt folk. Deras köpkraft går i botten och pengarna hamnar där de gör minimal nytta.
  • Anonym (Eric)
    KillBill skrev 2021-03-17 16:40:33 följande:
    Har du missat att nästan alla nationalekonomer. Tex. Lars Calmfors är positiva till fastighetsskatt? Tanken är att sänka andra skatter vid införandet av fastighetsskatten.
    Lars Calmfors har inte haft ett rätt på flera decennier. En pajas förklädd till nationalekonom. Är han positiv så är det negativt.

    Vanliga arbetare i Stockholm kommer förlora 50000 kr/år på detta. De kommer inte ens att märka de s.k skattesänkningar du talar om. Hade det funnits en sanning i dessa så hade de presenterats. De ljuger och du går på det.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?