Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2023-07-04 21:20:40 följande:

    Men om det är fel så är det väl lika fel när ideella föreningar och eller idrottsföreningar driver samma typ av spel som S, M och SD?


    Ideella föreningar och idrottsföreningar stiftar inte lagar som berör spel. Ideella föreningar och idrottsföreningar har därför inte samma problem med jäv.
  • nattuw
    KillBill skrev 2023-07-09 13:38:35 följande:
    Nej fackförbund är inget företag det är en organisation som ska jobba för medlemmarnas bästa. 
    Givet då att medlemmarna inte har fel åsikter och därmed riskera att bli uteslutna för sina åsikter.
  • nattuw
    KillBill skrev 2023-07-13 08:54:55 följande:
    Är det konstigt?  Fackföreningar och andra medlemsstyrda organisationer samt politiska partier  utesluter medlemmar som inte delar organisationens värderingar eller lever upp till stadgar och annat.
    Fackföreningar har, enligt en relativ färsk dom, uteslutit medlemmar utan att uteslutningarna haft stöd i stadgarna.
  • nattuw
    KillBill skrev 2023-07-16 10:15:23 följande:
    Fråga till dig.  Skulle du kunna tänka dig att lyssna på (läs stödja) en intervju på en islamistisk kanal bara för att du var intresserad av den som intervjuades? Vad tycker du om de som ger sig i lag med islamister? Vad tänker du om objektiviteten hos den islamist som intervjuar och klipper ihop programmet?
    Nu var frågan inte ställd till mig men eftersom jag inte är rädd för andras åsikter så ser jag inget problem att lyssna på en intervju som kan få mig att förstå hur andra människor tänker om olika ämnen.

    Att ha en öppen inställning innebär även att man får lättare att sålla bort ren propaganda oavsett om det är skattesubventionerad media eller media som inte är beroende av staten som vinklar programmet.
  • nattuw
    Padirac skrev 2023-07-23 22:26:45 följande:
    Har du några belägg för ditt påstående, eller är det Kremls narrativ du sprider?
    Innan Ukrainakriget och dess politiska efterverkningar där alla ryssar genast blev onda och borde dödas på fläcken så förekom det att svensk public service ibland tog upp och problematiserade hur den ryska minoriteten missgynnades i olika frågor. Främst handlade det om språk och kultur.

    Dessutom är det löjeväckande att anklaga en NATO-kramaren som Tom Araya för att gå Kremls ärenden.
  • nattuw
    Padirac skrev 2023-07-25 15:19:30 följande:
    Det verkar finnas gott om 'nyttiga idioter' för Kreml/Putin
    Jag ser att Kreml/Putin har blivit det nya bruna. Tidigare skulle alla som inte gick socialdemokraternas ärenden brunsmetas och nu ska alla som inte går socialdemokraternas ärende Kreml/Putin smetas.
  • nattuw
    Padirac skrev 2023-07-25 22:38:07 följande:

    Det verkar som att de glasögon du betraktar världen med har S-glas.  Det är väl alltid S fel i allt du klagar på, eller?


    Det kan se så ut eftersom det finns en högljudd grupp socialdemokrater på familjeliv. En högljudd grupp socialdemokratisk som inte har något intresse av samhällsfrågor utan bara vill brunsmeta alla som inte böjer knä för socialdemokraterna. En socialdemokratisk grupp som alltid är beredd att sopa allt som kan tolkas till socialdemokraternas nackdel under mattan. Övriga partier har inte samma representation av politiska kommissarier och därför blir det mest S dumheter som kommenteras.
  • nattuw

    I protest mot att gängkriminella, med S goda minne, tillåtits infiltrera socialdemokraterna i Botkyrka har nio tidigare socialdemokrater i Botkyrka valt att bli politiska vildar medan 40 personer har lämnat partiet.

    SVT nyheter:
    ?Vi som nu lämnar har under decennier varit en del av partiet. Vi har uppburit otaliga kommunalpolitiska uppdrag och stolt uppburit den röda rosen. Men sedan en tid känner vi inte längre igen oss i det vårt parti blivit.?

    Det kanske inte är en katastrof för riksdagspartiet Socialdemokraterna men på lokalnivå så måste det betraktas som ett misslyckande. Återstår då att se vad som händer vid nästa val.

  • nattuw
    klyban skrev 2023-09-02 18:14:04 följande:
    Tyvärr faller din "tes", då S är inte som SD och toppstyrt.
    Så vad var min tes?
  • nattuw
    klyban skrev 2023-09-02 18:58:10 följande:

    DU berättar att S som riksdagsparti styr över Botkyrka och har ett ansvar för vad som sker där.


    FEL. Jag har inte påstått att S riksdagsparti styr Botkyrka och du har inte förklarat vad min TES skulle vara.
    Så vad var nu den TES som du påstod dig hitta i mitt inlägg.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?