Inlägg från: K Markatta |Visa alla inlägg
  • K Markatta

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2018-09-04 08:06:13 följande:
    Det handlar tydligen om att organisationen har fått kring 35 tusen kronor om året till någon typ av ungdomsverksamhet och det är väl ett ganska blygsamt belopp. Malmö stad att man är tacksam för att antidemokratiska organisationer uppmärksammas.
    Kommer S dra in bidragen till den islamistiska rörelsen?
  • K Markatta

    Mer om miljonrullningen i Malmö (S) där man gladeligen betalat ut bidrag till islamistiska föreningar som förnekar Förintelsen och vill omvända homosexuella:

    www.expressen.se/kvallsposten/lofven-kritiserar-bidrag-till-islamister-i-malmo/

    Stefan Löfven (S) säger att den här typen av föreningar "inte ska ha stöd och pengar överhuvudtaget".

    - Vi har gjort en utredning för att strama upp och se till att islamistiska rörelser inte får pengar. Det krävs tydligare regler och det ska vi göra nu, det borde ha gjorts för länge sedan.

    Mhmm. Löfven har beställt en utredning och påstår i vanlig ordning att det är "oacceptabelt". Han ser till och med allvarlig och lite sur ut när han säger det. Hur går det då i praktiken? Jo:

    2017 lade Liberalerna i Malmö en motion om demokratikrav.

    Den röstades ner av bland andra Socialdemokraterna.

    Förra veckan föreslog Liberalerna att antisemitism ska inkluderas i Malmö stads arbete mot diskriminering.

    Även det förslaget röstades ner.

    I våras begärde Olle Schmidt (L), som sitter i Fritidsnämnden, ett stopp av bidrag till Ibn Rushd, sedan det islamiska studieförbundet bjudit in hatpredikanter och spridit antisemitism.

    Ibn Rushd svarade med att i ett mejl till kommunalrådet Frida Trollmyr (S) kalla Schmidts kritik för "ett hot mot demokratin".

  • K Markatta
    KillBill skrev 2018-09-04 22:56:00 följande:
    ...ledarsidorna, en megafon för alternativhögern...
    Ledarsidorna drivs, som du vet, av en socialdemokrat. Ja, du har sagt att du inte tycker att han passar i ditt parti men partitillhörighet är ju något man måste få välja själv.

    Deras källa till påståendena om att Pierre Schori (S) stödde ett sovjetiskt intåg i Polen är tidigare hemligstämplade dokument från ryska och amerikanska arkiv som Bo Theutenberg, som jobbade på UD vid den här tiden, tagit fram.
  • K Markatta

    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=7037721

    S-politiker struken - sa att islam går före svenska regler

    Strax innan valet petar Karlshamns socialdemokrater en politiker. Det sker efter larm om kontroversiella uttalanden där islam ska ha blandats in i mannens personvalskampanj.

    - Han har sagt saker som att islamska regler är viktigare än svenska regler. Det handlar dels om att kvinnor som vill ta av sig slöjan ska motarbetas på olika sätt, säger Per-Ola Matsson som är gruppledare för (S) i Karlshamn.

  • K Markatta

    www.expressen.se/nyheter/s-ledamoten-avslojas-av-tv-bilderna-fran-turkiet/

    S-ledamoten avslöjas av tv-bilderna från Turkiet

    Riksdagsledamoten Sultan Kayhan, S, deltog i somras på middag i Rinkeby med en företrädare för ultranationalistiska Grå vargarna. På ett tv-inslag från turkiska Kulu syns hon med en C-kandidat - som uteslutits för samröre med Grå vargarna - kampanja på en plats där väljarna ska vara själva och ta valsedlarna. Där är propaganda förbjudet enligt svensk lag.

    Kayhans pressekreterare förnekar det som syns på tv-bilderna.

    "Svaren på samtliga tre frågor är nej", skriver Martin Rynoson, S.

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?