Inlägg från: Anonym (Harry) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Harry)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-11-20 23:04:56 följande:

    Grattis, du vann just förstapris i anekdotisk bevisföring 2020!


    Så du menar alltså att jag har fel? Polisen vill gärna ta emot alla anmälningar? Det är tesen jag kämpar mot?
  • Anonym (Harry)
    KillBill skrev 2020-11-21 22:25:29 följande:

    Javisst har du fel i att inte polisen tar emot så många anmälningar längre. Titta på statistiken så ser du att du har fel.  

    Det krävs en polisanmälan för att få ut något på försäkringen och samhället ser idag mycket allvarligare på våldshandlingar än mad man gjorde på tex 60- och 70-talet. Ta skolan som exempel. Det var extremt ovanligt att elever i grundskolan polisanmäldes av skolan för 50 år sedan. I dag sker sådant hela tiden för sådant som tidigare inte anmäldes.  


    Finns det statistik för hur många anmälningar som INTE tas emot? Det låter ju helt fantastiskt. Rapporterar de enskilda poliserna in dessa ärenden i nåt system då? Det är klart snabbare än att bara ta anmälan och sen lägga ner utredningen så det låter ju ändå rimligt.

    Då kan man ju sväva iväg i tankarna. Månadens anställd kan ju bli den som sa nej till flest anmälningar. Det kan ju vara värt ett visst lönepåslag kanske?
  • Anonym (Harry)
    Anonym (hehe) skrev 2020-11-21 23:19:28 följande:

    Mängder av anmälningar vägras tas emot av polis.


    Inte i vårt socialdemokratiska mönstersamhälle. Enligt vissa i tråden då.
  • Anonym (Harry)
    KillBill skrev 2020-11-22 09:46:04 följande:

    Det var du som påstod att polisen inte tog emot så många anmälningar längre men om du kollar statistiken så tar Polisen emot lika många anmälningar som förr.

    Därför är det du som har att bevisa att polisen inte längre tar emot lika många anmälningar. Vad bygger du påstående på förutom ditt märkliga egna upplevelser

    För övrigt kan jag säga att hade en polis nekat mig  att polisanmäla ett brott hade jag gjort en JO anmälan. Är du eftergiven som person eller vad beror det på att du inte propsade på att polisen skulle ta emot din anmälan? 


    Jag kanske har uttryck mig fel eftersom du inte förstått.

    Polisen tar säkert emot lika många anmälningar som innan. Det kan jag köpa. Men min tes är att brotten är betydligt fler och därför tas långt ifrån alla anmälningar emot. Som du förstår så går det heller inte bevisa om så är fallet. Vad jag vet så har ingen gjort en sån undersökning för att få ett hum om hur det ser ut. Antar att varken regering eller Polisledning är så intresserad av den informationen.

    Ja jag är ganska eftergiven. Menar du med detta att Polisen inte står upp för sådana som mig alltså? Är det inte just såna som mig Som behöver Polisen mest?

    Sen kan så klart ifrågasätta rimligheten i att slåss med näbbar och klor för en anmälan ang ett brott som finns 0 chans att bli kompenserad i. Det krävs väl en viss typ av hängivenhet hos individen.
  • Anonym (Harry)

    Jag sammanfattar de regeringtrognas inlägg för er nytillkomna läsare:

    Vi har aldrig haft det så bra som nu. Och det är Alliansen fel att det är så himla dåligt nu.

  • Anonym (Harry)
    Padirac skrev 2020-11-23 20:39:00 följande:

    'de regeringstrogna' - märkligt ordval du gjort här - motsätter sig nyssnazisters och andra och auktoritäras försök att öka polarisering och sprida alternativa sanningar.

    Hur tänker man egentligen om man använder termer som 'regeringstrogna' - vilken föreställningsvärld lever man då i? Vad tror man om det svenska samhället då?


    Det är inte en särskilt konstig benämning tycker jag inte.

    För oavsett vilka problem som tas upp så har de som tar upp problemen fel. I nästa mening kan man dock erkänna att allt är fel genom att säga att det var alliansen. Med andra ord så är syftet enbart att skydda regeringen. Inte diskutera problemen. Då är man regeringstrogen enligt mig. Oavsett vad som händer så ska ingen skuld falla på regeringen.

    Det är lite dumt för vi kommer ju ingen vart. Många här är mer intresserade av skuldfrågan när vi borde jobba med problemen.

    Vad detta har med nazism att göra vet jag inte? Det är också alltid en metod för att byta ämne, att ta upp nazism eller sd.

    Men visst kan man säga att jag är regeringstrogen med. Jag skulle ju liksom inte vara med i en statskupp. Jag respekterar ju lagar och regler. Men det var alltså inte det jag avsåg med ordvalet. Av med foliehatten nu.
  • Anonym (Harry)
    Anonym (hehe) skrev 2020-11-23 21:09:15 följande:

    Kallar du honom nazist för att han inte tycker som du?


    Jag tro han la till ?och andra? för att få ett alibi.
  • Anonym (Harry)
    Padirac skrev 2020-11-23 21:48:15 följande:

    Vem har kallat någon nazist?

    Menar du att skribenten i fråga har som motiv att öka polarisering och sprida alternativa sanningar?  Har du belägg för det?  


    Sluta med dina sidospår nu. Det går ju inte ta dig på allvar.
  • Anonym (Harry)
    Padirac skrev 2020-11-24 00:02:14 följande:

    Jo, absolut. och det gäller alla regeringar som står för en liberal demokrati. Du vet vilka som vill annat  


    Hur definierar du liberal demokrati?
  • Anonym (Harry)
    KillBill skrev 2020-11-27 06:53:14 följande:

    Du har fel. Brottsligheten skenar inte vilket denna graf visar


    Kan du åtminstone inte vara anonym ibland så att dina alternativa fakta blir mindre uppenbara? Fast det kanske du är ibland?
  • Anonym (Harry)
    KillBill skrev 2020-11-27 21:55:37 följande:

    sedan byter du snabbt fokus till något annat.

    Det går inte att ta dig på allvar.


    Ah KillBill signature move.

    The master became the pupil.
  • Anonym (Harry)
    KillBill skrev 2020-11-29 09:40:33 följande:

    Varför skriver du så? Federley har väl inte gjort något och dessutom är han centerpartist så frågan är varför du vill diskutera honom i en tråd om Socialdemokraterna? 


    Som när du alltid drar upp alliansen eller SD kanske?
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?