Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    FDFMGA skrev 2019-10-26 09:30:48 följande:
    Jag tycker nog att begreppet sharia borde reserveras för vad det traditionellt står för -  religiös lagstiftning grundad på guds ord - typ.

    Det blir tveksamt om t ex jag skulle beteckna en del av den nyauktoritära högerns som shariahöger - alltså den del som sysslar med hot och hat utifrån en tänkt högerlagstiftning där t ex statsministern kallas för landsförrädare.

    Det är bättre att förklara vad begreppet landsförräderi innebär och försöka få tutingen att inse att hen ger uttryck för en lika antidemokratisk som klenbegåvad åsikt.

    Alltså om man ny anser att Tro & Solidaritet eller Bjereld är för eftergivna gentemot islamismen så finns det förmodligen utmärkta möjlighter att ge exempel på detta och om Bjereld har förespråkat en särlagstiftning i Sverige grundad på sharia så går det ju utmärkt att belägga detta genom citat.

    Här på FL kan man ju se att de nyauktoritära inte sällan har stora svårigheter att orientera sig i informationssamhället utan att hamna pladask i högerdiket och färgas av dess innehåll.
    Sharia är mycket riktigt grunden för en islamistisk statsbildning. I det avtal Socialdemokraterna tecknat med islamistiska SMR ingår att anpassa Sverige till sharialagstiftning. I det ingår till exempel könsseparerade simhallar, muslimska helgdagar, särlagstiftning i familjerätten, statlig imamutbildning och anpassad arbetsrätt. En del är redan infört, annat föreslaget eller planerat.
  • auster

    Anna Dahlberg skriver i Expressen idag:
    "Sverige sticker vidare ut som det enda västlandet som låter företag hämta lågkvalificerad arbetskraft från tredje världen utan arbetsmarknadsprövning."

    Till det kommer en asyl- och anhöriginvandring som är mycket större än de övriga nordiska ländernas tillsammans.

    Så inget görs åt det kommer socialdemokraterna fortsätta minska. Svenskarna ser ju konsekvensen av de totalt oansvariga politiken. Jag tror sossarna följer de tyska socialdemokraternas utveckling ner mot 13-14% i nästa val, men gärna ännu lägre förstås.  

  • auster
    FDFMGA skrev 2019-10-26 16:26:30 följande:
    Lagstiftning om könsseparerade simhallar.

    Hmm, jag anser nog att den identitära och auktoritära nyhögern i första hand borde starta studiecirklar för sina anhängare.

    Man skulle ju kunna hyra in pensionerade lägstadielärare och låta undervisningen ta den tid den måste ta.

    T ex skulle man kunna tänka sig att den pesionerade läraren Kajsa ställde frågan till en elev. Nå Patriot-Patrik - kan du svara på vilken nivå besluten om simhallar tas. 

    Om Patriot-Patrik då svarar "Regeringen har beslutat om könsseparerande sharialagar för simhallar. Ja, då skulle förmodligen Kajsa sucka inombords men bara vänligt fråga Patriot-patrik om han vet vad en kommun är.

    Om Patriot-Patrik då skulle säga en kommun - alla kommunister är landsförrädare så skulle hon inte ge upp utan med pedagogiskt lugn och tillförsikt fortsätta att försöka få patriot-Patrik att förstå hur Sverige fungerar.

    Glöm inte att lågstadielärare har den erfarenhet och det tålamod som krävs för att bibringa kunskap till de allra klenaste av oss svenskar.
    Socialdemokratern finns representerade i landets samtliga kommuner och landsting, inte bara i regeringen.

    I det avtal Socialdemokraterna slutit med den islamistiska organisationen SMR åtar de sig att shariaanpassa Sverige. Det sker både i kommunerna (t ex shariaanpassade simhallar, bidrag till till moskeer) och på statlig nivå  (t ex imamutbildning, särlagstiftning). Ulf Bjereld som sitter i sossarnas verkställande utskott skryter öppet om att 70 % av muslimerna i Sverige röstar på socialdemokraterna. 
  • auster

    Socialdemokraterna har redan infört delar av vad de utlovat till islamistiska organisationer i utbyte mot röster. Det utbetalas stora belopp från svenska skattebetalare till församlingar som hetsar mot homosexuella och bedriver egen rättsskipning i familjetvister. Vidare har de levererat bygglov och mark till ett flertal moskebyggen, inte sällan med utländsk delfinansiering från till exempel Saudiarabien. Härom dagen gav de ok i Uppsala. Sossarna har också islamistiska representanter högt upp i organisationen.  För ett par veckor sedan förslog två ledande socialdemokrater en statlig imamutbildning. Allt enligt avtal.

    Det är naturligtvis inte fel att samarbeta med särintressen. Men sossarna borde vara öppna med sin koppling till islamistiska organisationer. 

  • auster
    FDFMGA skrev 2019-10-27 14:28:07 följande:
    Nej, inte bryr jag mig om auster tror att S planerar att införa sharialagstiftning.

    Det  går ju helt i linje med vad jag anser om nyhögerns förmågor. Hen är ju inte precis ensam om liknande fantasifoster. Men min poäng är att det som brister i källkritik och vett och sans mer än väl tas igen i konspirationstänkande inom den nyauktoritära högern.

    Däremot kan jag väl tycka att austers nickval är en smula malplacerat - en av mina favoritförfattare heter just Auster, Paul Auster.
    Well spotted. Jag tycker om Paul Auster böcker, därav mitt alias. Men det kunde ännu hellre varit Camus, Söderberg eller Hesse som står högre i kurs men som hade blivit lite för explicit.
  • auster
    KillBill skrev 2019-10-27 11:03:43 följande:

    Det är moderaterna och kristdemokraterna samt övriga allianspartier som är ansvariga för att  Sverige är det  enda västlandet som låter företag hämta lågkvalificerad arbetskraft från tredje världen utan arbetsmarknadsprövning. Socialdemokraterna har alltid varit starkt emot detta.


    Sossarna är inte motståndare till dagens import av okvalificerad arbetskraft. De har själva skrivit på JÖKen där det uttryckligen står att inflödet inte får försvåras. Så här står det ordagrannt under pkt 21 i JÖKen:

    ?Dagens regler fo?r arbetskraftsinvandring ska va?rnas?

    Det är Löfvens politik.Vad hans läppar fladdrar om är bara tömma ord.
  • auster
    FDFMGA skrev 2019-10-28 18:58:18 följande:
    Tja, du kunde ju ha kallat dig Stäppvargen.
    Jag känner mig mer som en Meursault
  • auster
    KillBill skrev 2019-10-28 19:04:31 följande:
    Du vet mycket väl att 73 punkts programmet är en kompromiss som innehåller saker som det olika partierna gillar och ogillar. När det gäller slopandet av värnskatten och arbetskraftsinvandring av okvalificerad arbetskraft så är det politik som S inte önskat.
    Det var ingen kompromiss. Löfven gick med på att införa nyliberala centerns politik rakt av i utbyte mot att få fortsätta som statsminister. Han behövde nämligen en mandatperiod till för full statsrådspension. Räkna med att han avgår direkt efter nästa val när fallskärmen är säkrad. 

    LO-medlemmarna är inte dummare än att de fattar att Löfven sålt ut deras rättigheter för hans egen makt och vinning. Därför är SD numera välförtjänt störst bland arbetarväljarna.
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-28 19:58:43 följande:
    Det var mycket som inte stämde i det här du skriver - eller det var inte mycket som stämde i det du skriver

    https://www.socialdemokraternakavlinge.se/2019/01/29/januariavtalet-73-punkter/

    "En sakpolitisk överenskommelse mellan S, L, C och Mp med 73 punkter ligger till grund för den regering vi har nu fått igenom för de kommande 4 åren.

    Stefan Löfven, vår statsminister, har beskrivit 57 av de 73 punkterna som ?bra socialdemokratisk politik?.

    Dit hör höjda statsbidrag till kommuner och landsting, infrastrukturinvesteringar i hela landet (bland annat Norrbotniabanan), en aktivare landsbygdspolitik, fler platser i Kunskapslyftet, klimatpolitiken, flygskatten och en massa annat­ som skulle falla om Sverige fick en ren högerregering.

    En förändring av arbetsrätten ska inte få ändra maktbalansen på arbetsmarknaden. I skolan ska rätt stöd ges i tid, satsa på en kunskapsskola samt investera i goda lärmiljöer är ytterligare några av punkterna i överenskommelsen."
    Du ser ju själv vilket nonsens. Bara luft. Alla konkreta åtgärder kommer från Annie Lööfs kravlista. Löfven bryr sig inte. Om tre år har han full statsrådspension och gläds åt den avskaffade värnskatten och rutavdraget. Som gammal fackpamp är han expert på att maximera den personliga vinningen.
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-28 21:30:44 följande:
    jo, jag ser nonsens, Bara luft.

    Hur kommer det sig att du kan spå om andras motiv och avtal trots att du ingenting vet.

    Är det månne alla dessa 'underförstådd-heter' som poppar upp igen.
    Att Löfven har en enorm personlig vinning i att kvarstå som statsminister en andra mandatperiod för att uppnå full statsrådspension är fakta.

    Att Löfven valde skriva på JÖKen för att kunna kvarstå som statsminister är också fakta. Detta trots att det innebar en politik tvärt emot den han lovat med försämrad arbetsrätt, låglönemarknad genom arbetskraftsinvandring, marknadshyror och sänkt skatt för de som tjänar mest. 

    Att Löfven är en stor vinnare på den avskaffade värnskatten är också fakta.

    Att Löfven är en gammal fackpamp är också fakta.

    Inga spådomar, bara fakta således.
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-28 23:32:15 följande:
    Dessa fakta stödjer inte påståendet. Istället luktar det lika illa som SDs filmfiasko förra sommaren.

    Brun propaganda som MK själv kallade det.
    Vi får väl se när Löfven väljer att avgå. Efter nästa val så är fallskärmen klar för hans del och då lämnar han. Man ska komma ihåg att han gick med i partiet 1970 samtidigt som Sossarna tvångssteriliserade "tattare", "sinnesslöa" och homosexuella. Då var han kanske lockad av rasbiologin, nu av den egna vinningen.

    Jag tror för övrigt den sossarna kan nå tyska nivåer om 13-14 %. Löfven är mindre populär än Trump efter alla sina lögner. Det skulle ge hopp åt svenskarna. 
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-29 06:59:43 följande:
    Ja du, dessa påstådda kunskaper om andra människors inre och fantasier om S är inte imponerande.

    Mycket hittepå och underförstått om en person du inte känner och så den eviga bruna SD propagandan för att försöka tvätta nyssnazisternas illa ansedda bak.
    Att Löfven gick med i Socialdemokraterna ägnade sig åt rasbiologi genom  tvångssteriliseringar är fakta. Han sökte sig med öppna ögon till ett parti som begick systematiska grova övergrepp mot utsatta grupper. Kanske var det rasbiologin som lockade honom, kanske inte.  

    Att han kan dra sig tillbaka med full statsrådspension om han blir kvar tre år till är fakta. Att han sålt ut allt det han lovade i valrörelsen för att kunna göra det är också fakta.

     
  • auster

    Löfven gick med i socialdemokraterna när partiet ägnade sig åt rasbiologi genom tvångssteriliseringar. Nu låter han utvisningsdömda islamister som utgör allvarliga hot mot Sverige stanna här och fortsätta sin verksamhet. När hans egna SSU:are skanderar "krossa sionismen" och jagar judarna från Malmö mumlar han lite men låter det passera.

    Det är brunt och ovärdigt av Stefan Löfven. Han är inte bara oduglig, utan också direkt olämplig som statsminister.

  • auster
    Padirac skrev 2019-11-02 12:56:53 följande:

    Kan du uppge vilka raser som tvångssterliliserades på 70-talet?

    Nää. tänkte väl det.

    Rasbiologin avskaffade S i slutet av 30-talet. Nazister och fascister höll däremot kvar det i sina tankeströmningar. Den svenska nazisten och senare fascisten Per Engdal som verkat i såväl Frankrikes och englands nya fascistiska höger lämnade Tankegodset om rasbiologi i form av 'nedärvd essens' till Sven Davidsson/ BSS som efter ett par misslyckade försök att starta politiska partier i slutet at 80-talet startade Sverigedemokraterna tillsammans med SMS-soldater, fascister, nazister och rasister. Engdahls fascistiska, nazistiska och rasistiska tankar präntades ned i SDs principprogram. SDs företrädare MK och JÅ skryter om hur det senaste principprogramet liknar det ursprungliga som BSS plitade ihop.

    Rasbiologerna är SD och det har det direkt från fascisten och nazisten vars idéer präglade och präglar SDs principprogram, företrädarnas uttalanden osv.

    Allt detta är väl belagt till skillnad från den historieförfalskning SD och SDsvans sprider i sin Bruna Propaganda (fritt citerat från MK @SD)


    Den socialdemokratiska rasbiologin syftade till att hålla den svenska rasen fri från främmande folkelement och degenererade anlag. Sossarna tvångssteriliserade därför tattare, sinnesslöa och homosexuella med flera. Det pågick för fullt när Stefan Löfven gick med i partiet med öppna ögon.
  • auster
    Missermajser skrev 2019-11-02 13:00:07 följande:

    Du är rätt komisk du. Sionister kan ibland få orden "krossa Israel" till antisemitism. Israel kan både benämna folket och, eller staten.

    Sionismen är inget folk utan en ideologi. Ska jag tolka det som att du vill förbjuda åsiktsfriheten? De ogillar när folk säger krossa sionismen men det brukar vanligen inte kallas antisemitism.


    Att Sossarna skanderar krossa sionismen är ett exempel på det öppna judehatet inom Socialdemokratin. Judiska organisationer protesterade och till och med partiledningen som normalt ser mellan fingrarna markerade att det var så grovt att det var oacceptabelt.
  • auster
    Missermajser skrev 2019-11-02 13:00:07 följande:

    Du är rätt komisk du. Sionister kan ibland få orden "krossa Israel" till antisemitism. Israel kan både benämna folket och, eller staten.

    Sionismen är inget folk utan en ideologi. Ska jag tolka det som att du vill förbjuda åsiktsfriheten? De ogillar när folk säger krossa sionismen men det brukar vanligen inte kallas antisemitism.


    Att Sossarna skanderar krossa sionismen är ett exempel på det öppna judehatet inom Socialdemokratin. Judiska organisationer protesterade och till och med partiledningen som normalt ser mellan fingrarna markerade att det var så grovt att det var oacceptabelt.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?