Inlägg från: K Markatta |Visa alla inlägg
  • K Markatta

    Vi fortsätter väl på samma tema:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/mona-sahlin-straffas-for-skattebrott

    Från artikeln:

    Villkorlig dom och 50 dagsböter på 23.000 kronor för två fall av skattebrott. Det blir följden för Mona Sahlin, tidigare partiledare för Socialdemokraterna.

    Brotten gäller utelämnade inkomster på dels 106.193 kronor i fjolårets deklaration, dels 151.072 kronor i deklarationen som lämnades in 2015. Skatt på 217.204 kronor har riskerat att undanhållas staten, skriver åklagaren i strafföreläggandet.

  • K Markatta

    SVT fortsätter granskningen av sossarnas trollfabrik:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/kritik-mot-s-formulering-om-anonyma-profiler-pa-facebook

    Från artikeln:

    Kritik mot S-formulering om anonyma profiler på Facebook

    "Kanske ska man lära sig hur man kan skaffa sig en anonym facebook-profil." Den formuleringen finns i en motion från Stockholms arbetarekommun som togs upp på fjolårets S-kongress.

    Formuleringen om att skaffa en anonym Facebook-profil har under dagen spridits på Twitter av bland andra Moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali. Han är mycket kritisk mot formuleringen, och beskriver den som en policy för att "skapa en armé av anonyma sossenätkrigare".

  • K Markatta

    Nytt kapitel i historien om socialdemokraternas trollfabrik:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/s-medarbetare-erkanner-trollkonton

    De två personer på S partikansli som utretts har nu erkänt att de skapat trollkonton för att sprida propaganda.

    Inget av de båda trollen sparkas dock från kansliet trots att deras agerande varit "oacceptabelt". En tredje person uppges också ha befattat sig med trollpropagandan men detta lämnas utan åtgärd enligt artikeln.

  • K Markatta
    Padirac skrev 2018-01-27 18:57:20 följande:
    Ja, värre är att en av M profiler sprider direkta lögner och sen inte vill stå för det, inte för att jag förväntade mig mer av HB, men M borde stävja detta på samma sätt som S tagit tag i den falska satiriska tweeten.

    aktuelltfokus.se/har-forsoker-riksdagsmannen-.../

    Varför HB vill dra antinazister i smutsen vet jag, men att han drar sig själv och M i samma smuts. M borde agera mer likt S här.
    Skribenten du länkar till är en före detta nazist som nu istället gått och startat en vänsterpopulistisk blogg. Han har tidigare ertappats med att sprida lögner om samme moderate riksdagsman, vilket bl.a. tagits upp av Metros Viralgranskaren:

    www.metro.se/artikel/hanif-bali-jag-vill-inte-alls-skambel%C3%A4gga-svenska-pension%C3%A4rer

    tinyurl.com/yctxa3an
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?