Inlägg från: Rataxes |Visa alla inlägg
  • Rataxes

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    nattuw skrev 2018-09-01 09:20:39 följande:
    Så bilden av Sverige har gått från en välfärdsstat med låg korruption till ett land där det styrande partiet ägnar sig åt valfusk. Bra jobbat.
    Du kan ta demokraten ur såssen men du kan aldrig ta socialisten ur såssen.
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes

    Statsministern och inbillningsministern nämner hela tiden att skolresultaten nu ökar i PISA och TIMSS. Men vad de alltid tycks glömma att nämna är att de undersökningarna genomfördes 2015 och 2016 ? alltså innan Fridolin hade hunnit presentera ett enda förslag.


    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes
    K Markatta skrev 2018-08-31 21:56:35 följande:

    Sistagångsväljarpartiet S försöker nu lura in skolbarn som nya medlemmar:

    omni.se/ssu-gav-energidryck-till-skolbarn-som-gick-med/a/a2Q177

    SSU gav energidryck till skolbarn som gick med

    Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU erbjöd ungdomar i Skellefteå energidryck i utbyte mot att de blev medlemmar, rapporterar Norran. Det skedde i samband med att högstadieelever reste med sina skolor till stadens centrum för att besöka partiernas valstugor. Barnen erbjöds bland annat energidryck om de fyllde i en enkät på nätet. Via den enkäten blev de SSU-medlemmar.

    - Funktionärerna i valstugan hade stått och sett på när de följde länkarna på webben, och drycken fick de först när det var klart. Det känns så fruktansvärt utstuderat, säger en mamma.


    Till högstadieelever. Affärerna har i allmänhet en 16-årsgräns för att sälja denna smörja, men det tycks inte bekymra SSU...
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes

    Jag trodde botten var nådd, men inte:

    Socialdemokraterna gick in på ett vård- och omsorgsboende för sjuka och dementa i Tyresö ? för att sprida valpropaganda.

    viityreso.se/artikel/socialdemokraterna-spred-valpropaganda-pa-aeldreboende-i-tyresoe

    "Ett totalt oacceptabelt beteende! Helt uppenbart vill man på detta sätt påverka de boendes ställningstagande i valet. Alla kommunens fastigheter och anläggningar ska vara fredade från valpropaganda."


    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes
    KillBill skrev 2018-09-01 14:37:33 följande:

    Moderaterna är totalt desperata över de senaste opinionssiffrorna som pekar mot att Kristersson är på väg mot ett katastrofval. Kristersson har tappat hela ökningen sedan han tog över efter Anna Kinberg Batra och tyvärr resulterar det i den typ av pajkastning som även du ägnar dig åt när du sprider information från moderaternas egen propagandatidning Vi i Tyresö.


     


     


    Det finns absolut inget fel med att dela ut valinformation på ett äldreboende. De som bor på Björkbacken är intelligenta och tänkande människor som har samma rösträtt som dig och mig. Att Tyresömoderaterna är upprörda över att socialdemokraterna besöker Björkbacken är att moderaterna själva inte vågar sätta sin fot på äldreboendet efter som de har beslutat att lägga ner boendet till de boendes starka protester.


    När såssen ertappas med att sprida propaganda där det enligt uppgift skall vara propagandafritt. Såssen "glömmer" även bort att hens eget parti spridit fake news om just detta äldreboende. 

    Inte särskilt förvånad. 

    De enda som dömts för valfusk  i Sverige är ju just såssar. 
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes
    KillBill skrev 2018-09-01 19:15:53 följande:

    Det låter märkligt att ett politiskt parti kan förbjuda andra partier från att träffa väljare men det är klart, alliansen med moderaterna i spetsen har egen majoritet i kommunen och har tagit beslut gällande äldreboenden som varit mycket impopulära så helt säker kan man inte vara. Om det skulle vara så är det inte ett beslut som gynnar demokratin.


    Beslut om äldreboenden blir ofta impopulära, särskilt om såssar sprider fake news. 
    "Socialdemokraterna i Tyresö basunerar ut att om de vinner höstens val, så ska minsann äldreboendet Björkbacken ?räddas? och bevaras. Det senaste försöket att sprida felaktig information är att det endast skulle kosta 12 mkr att åtgärda de brister som Arbetsmiljöverket påtalat. I sin egen propagandatidning ?Tyresö Nyheter? påstår de att kommunen har räknat fram det beloppet.
    Socialdemokraterna väljer i sin argumentation att ?glömma? flera väsentliga fakta:
    1) 12 mkr skulle endast räcka till en temporär lösning med krav på ändrade arbetsmetoder för våra medarbetare.
    2) I beslutet att avveckla Björkbacken som togs i september 2017, bedömde förvaltningen kostnaden för att åtgärda de påtalade bristerna permanent till 35 mkr.
    3) Båda dessa belopp omfattar endast två av tre hus.
    4) En renovering som bland annat omfattar att riva väggar, dra om el och ventilation skulle orsaka sådana störningar att de boende omöjligt kunde bo kvar. Förutom stor olägenhet för den enskilde, som tvingas flytta ut temporärt, skulle det naturligtvis innebära en avsevärt ökad kostnad för dubbelt boende. Förmodligen skulle Tyresö behöva köpa platser av andra kommuner.
    5) 35 mkr är mycket pengar, men de ger inte ett modernt, funktionellt boende utan tillgodoser endast kraven på arbetsmiljö. Vill man skapa ett modernt boende, som omfattar hela nuvarande Björkbacken, landar notan förmodligen på över 100 mkr.
    Björkbacken har tjänat Tyresö väl, men nu är det dags för en rejäl förnyelse av kommunens äldreomsorg."
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes
    K Markatta skrev 2018-09-04 07:42:12 följande:

    S-styrda Malmö stad ger frikostiga bidrag till islamistorganisation:

    www.expressen.se/kvallsposten/malmo-stad-ger-bidrag-till-islamistisk-rorelse/


    Bara toppen på ett isberg.

    Läs artikeln i kvartal om f.d.. barnprogramledarens bidragskonfetti över politiskt extremistiska organisationer.

    https://kvartal.se/artiklar/putting-out-the-fire-with-gasoline/
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes

    På Söndag har Stefan Löfven chans att slå ett osannolikt rekord.
    Hans utsikter att få mindre än 30 procent i valet ligger inom räckhåll, det har inte hänt sedan 1911.
    Hjälp honom att gå till historien och ta socialdemokratiska partiet med sig.
    Tack för stödet!


    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
  • Rataxes
    KillBill skrev 2018-09-04 21:46:23 följande:

    Brilliant!


    Menar Ynkeman att SD bildades av kommunister från dåvarande Sveriges Kommunistiska Parti (Vänsterpartiet ex(?) kommunisternas tidigare namn) vilket var det enda riksdagspartiet som varit allierat med nazityskland.
    Ett parti som idag gör anspråk på att sitta i en såsseregering med ministerposter, partiledaren vill även vara vice statsminister.
    Socialism är ondska - Krossa socialismen.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?