Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2021-01-03 19:04:55 följande:
    Är du och den person som jag skrev till samma person?

    Skärp dig, Anders Lindberg är inte kommunist.

    SDs partiledning har också samarbetat med researchgruppen. Betraktar du SDs partiledning som kommunister också?
    Har du svårt att skilja på sak och person? Detta är ett öppet forum där man skriver till alla som läser, så nu vet du det.

    Anders Lindberg är galen och kan mycket väl vara kommunist.

    Jag betraktar researchgruppen som vänsterextremister. Då Expressen har/haft ett djupt samarbete med dem kan man fråga sig om det finns kommunister på Expressen.

    Att SD gör idiotiska val är knappast en ursäkt för Expressen.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-03 19:41:03 följande:

    Att Anders Lindberg skulle vara kommunist är ett löjeväckande påstående och det finns ingenting som du kan visa som ens skulle peka på att han hyser kommunistiska idéer. Detsamma gäller den liberala/borgerliga tidningen Expressens journalister. Dina anklagelser visar bara att du inte vet/förstår vad kommunism representerar vilket är anmärkningsvärt om du är en vuxen person. Är du det? Jag börjar faktiskt tveka efter den här typen av inlägg.


    Ett ganska harmlöst exempel kommer här:
    (Det finns mer och värre saker att hitta)

    Men OMG man samarbetar inte med vänsterextremister om man inte delvis sympatiserar med dem. Så är det bara. Researchgruppen är vänsterextrema och det är en gåta hur Expressen kan samarbeta med dem.

    Här på forumet blir ju folk kallade högerextremister vid minsta avvikelse från MP-S-regeringens uppfattning. Det verkar inte ha bekymrat dig det minsta.

    "Anders Linbergs ledartext handlar om att han anser att för stor valfrihet i samhället gör människor olyckliga."

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-03 21:27:20 följande:

    Du kan inte ha Anders Lindbergs ledare innan du påstod att det är ett tecken på kommunism. Ditt inlägg blev i stället ett bevis för att du är ute och cyklar.


    Här kan man läsa Den ledare av Anders Lindberg:


    www.aftonbladet.se/ledare/a/wE47oG/vi-blir-olyckliga-av-mer-valfrihet
    Vill kommunisterna ha mer eller mindre valfrihet?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-03 22:26:51 följande:
    Du argumenterar som ett barn. Väx upp.
    Har läst tillräckligt av Anders Lindberg. Han är väldigt vänster. Kommunist vet jag inte om jag sagt att han är, men inte omöjligt. Ledsen att jag trampade på en mycket öm tå. Man kan nästa tro att han är polare med Federley som du går igång.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-03 23:48:49 följande:
    Väx upp..
    Är det inte bättre att du skriver seriösa inlägg?
  • Anonym (hehe)
    Anonym (Peddo-Filip) skrev 2021-01-04 09:45:56 följande:

    Att det fortfarande finns de som har förtroende för clownen Löfven och de andra som inte bryr sig om restriktionerna de själva utformat. Suck.

    En avskyvärd elit som bara bryr sig om sitt eget.


    Jag tror, helt ärligt att t.o.m medlöparna tappat förtroendet för Löfvén. Men Löfvén är sosse och det räcker för att gemene sosse skall hålla sig lugn.

    Skandalerna är många genom åren och den vanlige arbetaren har vant sig vid att bli lite upprörd och vet att  det lugnar ned sig med tiden.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-08 08:11:40 följande:

    Det är ingen som försvarar C politikerns agerande men här handlar det om att politikern själv inte har gjort något olagligt. Skillnaden mot SD politiker är därför uppenbar för när SD politiker kritiseras så handlar det om att de själva har gjort något opassande eller olagligt (och ja, flera SD politiker har gjort sig skyldiga till pedofilbrott)


    Ingen av dem är dömd för brott. SD-politikern t.o.m friad i Tingsrätten.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-08 21:24:17 följande:
    Du har uppenbarligen svårt att ta till dig vad jag skriver. Jag har bara påpekat att den f.d. centerpartistiske EU parlamentarikern till skillnad mot SDs EU parlamentariker INTE står åtalad för ett sexuellt övergrepp. Det ska inte tolkas som ett försvar av C politikern. Jag anser dock att det är värre att själv utsätta någon gör att ett sexuellt övergrepp.
    I C-politikerns fall så handlar det om ett så uselt omdöme att man kan fundera över om Federley är svagbegåvad. Vi måste väl kunna hitta bättre företrädare för folket än personer med sämsta möjliga omdöme? Det märkliga här är att du börjar relativisera för att förminska att Federley valde att leva med en man som begått fullständigt avskyvärda brott. 22 barnvåldtäkter.

    I SD-fallet handlar det om en person som ifall han bedöms skyldig självfallet inte har i politiken att göra. Här är alla överens. Enligt Tingsrättens dom hade dock inget brott begåtts. En smått desperat åklagare driver ärendet vidare mot bättre vetande.

    Jag tycker Federleys katastrofala omdöme är en fara både för honom själv och de arbetsuppgifter han förväntas sköta. Jag anser att detta är mycket värre än någon som är oskyldigt anklagad. Och oskyldig är man tills motsatsen är bevisad.
  • Anonym (hehe)
    K Markatta skrev 2021-01-28 18:43:34 följande:

    omni.se/spolitiker-delade-porr-pa-mote-lamnar-politiken/a/JJl2JX

    S-politiker delade porr på möte - lämnar politiken

    En S-politiker i Uppsala skärmdelade porrbilder på ett digitalt nämndsmöte på torsdagen, skriver Upsala Nya Tidning. Personen har nu valt att lämna politiken, bekräftar partikollegan Patrik Hedlund för tidningen.


    Hehe
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-29 19:22:50 följande:
    Du kan skriva hur många rader som helst om att S är ett populärt parti bland människor med ursprung från andra länder med det ändrar inte det faktum att Socialdemokraterna också är störst bland befolkningen med svenskt ursprung. Det är faktiskt ett bevis på hur brett Socialdemokraterna är som parti.
    Att en stor del av befolkningen är i stort sett menlös är en nyhet för dig?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-29 21:25:19 följande:
    Jag tycker att du visar upp ett förakt för medmänniskor.
    Ja, och?
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-01-31 18:07:49 följande:
    Att UK nu säger sig vilja samarbeta och förhandla med SD är en omvändning mot vad han tidigare sagt -  det finns många M-väljare som önskar detta av lite olika skäl.

    Situationen är nu precis den som fick L och C att avstå från att bilda regering med M c hsom ledde fram till januariöverenskommelsen.

    L och C hade alltså rätt i att en UK-ledd regeringen skulle komma i läget att de fick lov att förandla med SD och till råga på detta så säger nu den partiledare som tog avstång från alla formner av samröre med SD att han nu kan tänka sig förhandla med SD.

    UK har alltså bytt fot . har SD bytt fot? Kommer de att kräva samma saker som de tidigare sagt att de kommer att kräva i fråga om identitetspolitik, mediapolitik, kulturpolitik.

    Min uppfattning är liksom tidigare att UK gör en von Papen,  fullt medveten om SDs identitära ådra och bakgrund vill UK för att säkra sin makt bilda ett blåbrunt regeringsunderkag. Frågan är om SD vill ha utdelning direkt eller om de tänker strategiskt och sitter still i båten en valperiod innan de visar sina illiberala varggrin för UK..
    L och C ger ju inte demokratin något annat val än att M KD SD samarbetar.

    Men om vi bortser från demokratin så kan ju alla partier gå ihop med S.
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-01-31 23:06:46 följande:
    Mo ch KD kan själva välja ilka de går ihop med -  om de vill gå iho pmed SD så gör de det av egen vilja. Att skylla på andra partier borde de ha vuxit ifrån - dricker de saft och äter bullar på sina möten om framtida politik och skyller på att de andra partierna stulit sockerdrickan?
    Så kan man absolut se det, men då får man nog låta bli att oja sig över att M-KD samarbetar med SD. 

    Att C och L blivit socialister är ju inget annat än bedrövligt. Det enda positiva med det är att L på riktigt ser ut att kunna trilla ur riksdagen i nästa val. Deras f.d väljare kan komma att gå till M.
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-02-01 01:25:23 följande:
    Visst kan man oja sig över och klandra M och KD för att de slår sina påsar ihop med ett parti som är grundat av nazister, fascister, rasister och vars principprogram är mer radikalt än det BSS skrev ihop till partiet helt och hållet baserat på fascisten och fd nazisten Per Engdahls nyfascistiska och rasistiska program. Jag anser att det är klandervärt att inte kritisera M och KD under dessa förhållanden.
    Om det är ett problem vilka som grundat ett parti så är det nog inte bara SD som borde vara diskat för samarbete med andra partier.
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-02-01 01:28:51 följande:
    Hälften av Ls väljare var väl Mväljare som stödröstade, hälften av de som ändå inte röstar på L väljer kanske M, de återstående dom inte röstar på L väljer det parti som inte vill ha Svarte Petter SD med i leken.
    Vi får väl se var de tar vägen. L gick snabbt från 5% till 1,5% när de gick ihop med S-MP. Men det troliga är nog att Sabuni gör en högersväng och räddar partiet. Så L åter i högerblocket låter rimligt.

    Sen har ju MÖK problemet att nästan alla väljare ogillar MP's invandrarpolitik. Här kan de förlora mycket framöver.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-02-01 13:02:13 följande:
    Troligen är minst hälften av liberalernas väljare totalt emot allt som kan förknippas med SD. Skulle Sabuni välja ett regeringsalternativ som är beroende av SD så leder det oundvikligt till att L får lämna riksdagen.
    Liberalernas opinionstapp indikerar att de flesta är djupt missnöjda med att man gått ihop med de rödgröna. 

    L har inget annat alternativ än att gå över till M-KD.
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-02-01 17:33:40 följande:
    Kommunismen liksom alla andra diktaturer oavsett politiskt färg fördöms av mig. Alla folkmord fördöms av mig , alla etniska eller politiska rensningar med direkta eller indirekt folkmord eller enskilda mord fördöms av mig.
    Fördömer du samröre med ett parti sprunget ur kommunismen?
  • Anonym (hehe)

    Så du missade att L tappade nästan samtliga sympatisörer i samband med Januari-avtalet. Långt innan Sabuni tillträdde. Det dåliga ledarskapet var det Björklund som stod för.

  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-02-01 19:50:52 följande:
    De som öppnar för att kommunistiska totalitära frågor ska ges legitimitet ska fördömmas de med. 

    Men om du likställer V med SD så håller jag inte med.
    V är sprunget ur kommunismen, varför skulle det vara bättre än SD. Förstår inte dina argument.
  • Anonym (hehe)
    Padirac skrev 2021-02-01 20:27:45 följande:
    Nej, du förstår inte skillnaden på ett nu aktivt auktoritärt parti och ett fd sovjetkommunistiskt parti som satt på bänken i mer än 60 år.  Ge SD 40+ år till på bänken och se efter att de bytt ut sitt principprogram som fortfarande är samma program som BSS skrev ihop till dem baserat på fascisten och fd nazisten Per Engdahls nyfascism.

    Att de är olika betyder inte att den ena ska ursäkta den andra.
    Ursprungligen hängde du upp dig på ett partis ursprung. Men det är alltså inte det du hänger upp dig på eftersom V's ursprung är OK trots att de hade en kommunist som partiledare under 2000-talet?

    Även i V's partiprogram finns det kvar kommunistiska skrivelser t.ex avseende att ta över produktionsmedlen.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?