Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-12-26 16:26:17 följande:
    Det är hehe och inte jag som anser att S ska lida pga. en centerpolitiker, som själv inte hjort något olagligt och då bör hehe rimligen anse att M och KD ska lida för att de samarbetar med SD som har en toppolitiker som står åtalad för sexuella övergrepp. Allt annat är att betrakta som hyckleri.
    Enligt din logik skall M och KD brännmärkas för att du inte tycker om varken dem eller SD medan du inte ser några problem med att S samarbetar med ett parti där en hög politiker umgåtts med pedofiler. Hyckleri sa bull.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-27 13:19:25 följande:

    Det är självklart mer omdömeslöst att utsätta en kvinna för ett sexuellt övergrepp än att bo under samma tak som en dömd brottsling (ej politiker) som avtjänat sitt straff.tt.


    Jo att ta en kvinna på brösten är ju värre än upprepade våldtäkter på barn. Tänk så fort allt är förlåtet när det är S eller ett av S samarbetspartier som är inblandad. Det oavsett om det handlar om nazistsamarbete, pedofili eller att bryta mot de egna riktlinjerna för hur man skall uppföra sig i en pandemi.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-27 16:36:25 följande:
    Det är noterbart att du hela tiden försöker flytta fokus från dig själv till andra. När du uppmärksammas med att trivialisera sexuella övergrepp så försöker du flytta fokus till politiska motståndare. Det är ingen vacker syn.
    Så nu vet du hur ditt eget beteende framstår i andras ögon.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-12-29 22:15:08 följande:
    Men jisses människa du jämför ju äpplen och päron. En av SDs topppolitiker är åtalad för ett sexuellt övergrepp. Den C politiker som åsyftas har förvisso betett sig olämpligt men är inte misstänkt för något brott.
    Varför är det så viktig att försvara en toppolitiker i C som rört sig i pedofilkretsar? Hade det varit lika viktigt att försvara, tja vad ska vi dra till med,  låt oss säga en SD politiker som rört sig i pedofilkretsar? Kommer vi kanske att i framtiden så se dig försvara den åtalade SD toppolitikern om hen frikänns?
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-01-08 08:11:40 följande:

    Det är ingen som försvarar C politikerns agerande men här handlar det om att politikern själv inte har gjort något olagligt.


    Du har ju inte gjort något annat än att försvara den centerpartistiske politiker som rört sig i pedofilkretsar.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-01-08 21:24:17 följande:
    Du har uppenbarligen svårt att ta till dig vad jag skriver. Jag har bara påpekat att den f.d. centerpartistiske EU parlamentarikern till skillnad mot SDs EU parlamentariker INTE står åtalad för ett sexuellt övergrepp. Det ska inte tolkas som ett försvar av C politikern. Jag anser dock att det är värre att själv utsätta någon gör att ett sexuellt övergrepp.
    Så länge det inte berör antalet sexbrott då du inte ser några problem med att förklara bort hela saken med "anmälningsbenägenhet".
  • nattuw
    Missermajser skrev 2021-01-29 10:33:34 följande:
    Jag skiljer mig nog lite från allmänheten eftersom jag inte hyser förväntningar om att politiker ska vara moraliska förebilder(tror inte sådan moralisk elit existerar).
    De behöver inte vara moraliska förebilder. Det räcker gott om de visar lite normal hyfs och låter bli att porrsurfa under ett möte.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-02-01 13:02:13 följande:
    Troligen är minst hälften av liberalernas väljare totalt emot allt som kan förknippas med SD. Skulle Sabuni välja ett regeringsalternativ som är beroende av SD så leder det oundvikligt till att L får lämna riksdagen.
    Deras (L:s) senaste val av regeringsalternativ har redan kostat dem riksdagsplatsen. Hur det gått om de istället valt SD vet vi inte. Kanske hade de då fortfarande haft kvar sin plats vid köttgrytorna.
  • nattuw
    Padirac skrev 2021-02-01 17:33:40 följande:
    Alla folkmord fördöms av mig , alla etniska eller politiska rensningar med direkta eller indirekt folkmord eller enskilda mord fördöms av mig.
    Så det är bara mord som begås av svenska gängmedlemmar som du inte fördömer.
  • nattuw
    Padirac skrev 2021-02-01 20:27:45 följande:
    Nej, du förstår inte skillnaden på ett nu aktivt auktoritärt parti och ett fd sovjetkommunistiskt parti som satt på bänken i mer än 60 år.
    Det ena är en dörrmatta åt S och det andra stjäl väljare från S.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?