Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    klyban skrev 2023-02-15 14:59:29 följande:

    Vi vet redan att SD var nazister runt hörnet, och den "vita boken" är ett skämt gjort av en nazist.

    Och intressanta är att du har inget åt andra hållet, samtidigt vi redan vet SD var nazister runt hörnet, samma organisationsnummer och många som finns kvar sedan SD var nazistiskt.


    Ja, förtroendet är lågt för extrempopulister, men tack för påminna oss.


    Det är väl vad vitboken har kommit fram till? - att SD var nazister runt hörnet.

    Om det andra hållet innebär S så är det en fråga som ställs i nutid.
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-02-15 20:55:14 följande:
    SDs vitbok är inte klar, det är bara den första delen fram till 2010 som presenterats.

    Om S är infiltrerat eller inte av kriminella är inte någonting annat än SDs och brunhögerns våta dröm. I verkligheten handlar det om vad som hänt inom abf botkyrka-salem och den lokala S-föreningen. Att dra växlar om att S skulle vara infiltrerat av gängkriminella på det underlaget är en ganska stor tankevurpa. 

    Men det passar kanske inte whataboutismen från de brunblå.
    Den delen som är klar avhandlar partiets grundande och de inblandade personerna och det är väl vad du har tagit upp?

    Vilket som så är det en fråga som troligen kommer att hänga i luften länge. Folk i allmänhet är inte heller sena med att hämnas och med de medlen som har helgats under de senaste ~20 åren så lär det inte bli snyggt.
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-02-15 23:55:22 följande:
    Menar du att SDs fotsoldater kommer att hämnas med anklagelser mot S?  Jo, det verkar vara många av dem som vill hämnas på S då fotsoldaterna har svårt att acceptera en korrekt verklighetsbeskrivning. 

    Eller är det några andra kränkta kverulansparanoiker du tänker kommer hämnas osnyggt på någon?
    Ja, det är nog dessa - med omnejd - som står först i kön med att ge tillbaka.

    Det handlar inte riktigt om korrekt eller inkorrekt verklighetsbild utan om konsekvenserna därefter. Resultatet av hetsen mot det senare rymmer allt ifrån förlorad anställning (Stefan Cronlund) till tortyrliknande mord (Tommie Lindh).

    Hatet mot kriminella gäng kommer att användas mot S och deras väljare på samma vis som hatet mot nazister/rasister har använts mot SD och deras väljare.

    Och i den sämsta av världar så eskalerar det lika långt.
  • Digestive
    klyban skrev 2023-02-16 13:55:58 följande:

    Det är alltid bra om man för skiva sina egna alsters som SD gör här, och med att de är ett faktum de runt hörnet har varit nazistiska.


    Men jag förstår du inte vill veta av denna fakta, för den är berättande vart SD komer ifrån.


    Hade de däremot inte haft samma organisationsnummer OCH en massa aktiva medlemmar kvar ifrån nazisttiden, så hade detta aldrig ens varit något jag diskuterat ens.


    På samma sätt det är helt menlöst att diskutera såssar med påstådd nazism i kriget, där alla är stendöda sedan länge och sen byggt upp hela Sverige.
    Men lugnt, avundsjuka är svår här, för det ser man när SD försöker påstå denna tokiga i tron det skulle hjälpa dom att det faktiskt inte alls länge sedan de var just nazistparti.


     


    Har inte ifrågasatt SDs vitbok eller deras historia. Vad skriver du ens om?
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-02-16 20:10:59 följande:
    Ja, SDs fotfolk och nätkrigare kommer helt säkert tillsammans med deras nyttiga idioter som sprider deras narrativ att komplettera anklagelserna om att S är de egentliga nazisterna (vilket de "bevisade" med sin bruna filmTomte) och folkutbyteskonspirationen  med att S nu är infiltrerade av och stödjer gängkriminella.

    Skillnaden är väl att det är korrekt och med sanning överensstämmande att SD är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist...

    Det är inte så att hatet mot nazister/rasister använts mot SD och deras väljare, det är snarare så att hatet mot nazister/rasister har träffat SD och deras väljare som är nazister/rasister med en träffsäkerhet som att träffa en ladugårdsvägg med en komocka på en meters avstånd. 

    Men säkert är hatarmen och nätkrigarna fyllda av hämndbegär för att andra sett att dem med brallorna neddragna och deras bruna rövar. 
    Jag vet inte vad jag ska svara på det här utbrottet och förstår än mindre vad du vill ha sagt med det.

    Visst kan du inbilla dig att ingen oskyldig har drabbats eller vad du nu föredrar för copingstrategi - verkligheten ser ut som den gör vilket som.
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-02-16 22:51:54 följande:
    Ändå hittade du någonting att svara och det var säkert någonting du vill ha sagt med det

    Vad du inbillar dig är helt och hållet din sak - att du menar att jag inbillar mig att ingen oskyldig har drabbats för att SD är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist ligger helt i linje med att gå SDs ärenden med deras offerkofta.  Det är ju inte ovanligt att du sprider SDs narrativ och försvarar demSpöke
    Nja, jag tror att du är obetydlig i det här sammanhanget.

    Vad jag vet så påstår du bara att folk är lierade med SD - på det ena eller det andra viset - vilket inte är mer än harmlöst förvirrat.

    Jag begär väldigt lite av folk och ordväxling som denna är ett kvitto på det.
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-02-16 23:47:13 följande:
    Se där, det verkar vara mycket du vill ha sagt Solig

    Men att gå med på att SD faktiskt är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist...det verkar vara svårare Drömmer
    Vart skulle jag inte ha gått med på det?
  • Digestive
    klyban skrev 2023-09-16 18:27:33 följande:
    Ni fascister är roliga när ni postar andra fascister och massmördare.
    Du är just nu väldigt rolig själv klyban. ????
  • Digestive
    klyban skrev 2023-09-18 15:12:24 följande:
    Verkligheten är inte direkt rolig där inte, och sjukligt intressant och se.
    Sluta vela och bestäm dig.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?