Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Rataxes skrev 2021-08-23 10:45:10 följande:
    Om man tycker att ministrar ska lägga sig i akademiens interna arbete så är det klart att man tycker det är bra att en minister gör sig till åtlöje.

    Det interna arbetet i den manligt dominerade Akademien resulterade i att man flyttade fokus från sexuella övergrepp mot Sara Danius och din uppfattning är att man ska stödja de interna processerna. Ja jisses.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-08-23 13:48:53 följande:
    Det var fler än jag som ifrågasatte clownerierna:

    www.expressen.se/ledare/knytblus-ministrarnaar-inte-riktigt-kloka/

    Men du tar ju alla pajasministrar i försvar när de beter sig som våp. Åtminstone de med rätt partibok.

    Jag skiter faktisk i vad Expressens ledarsida tycker. Jag är trygg i min uppfattning att det var Sara Danius och inte Akademiens interna arbetet i att dölja sexuella övergrepp som förtjänade stöd.




     
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-09-13 09:50:46 följande:

    Glöm aldrig att det bara finns ett enda parti vars medlemmar dömts för valfusk!


    Ja du har nämnt det ett flertal gånger de senaste dagarna. Vad är din kommentar till valfusket 2014 i Sölvesborg så ett 40 tal falska röster dök upp hos länsstyrelsen, röster som skulle ha gynnat Moderaterna om de räknats. Även om det aldrig gick att bevisa så är det ju klart som korvspad att det var en moderat som låg bakom detta valfusk. 


    sverigesradio.se/artikel/6037742
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-09-13 10:36:45 följande:
    Det tål att påminnas om ännu fler gånger fram till september 2022, så att människor inte glömmer vilket parti som har medlemmar som är beredda att ta till vilka metoder som helst för att behålla Makten.
    Det är är snart 20 år sedan någon senast dömdes för valfusk i Sverige Valfusket i Sölvesborg som höll på att gynna Moderaterna med 40 falska röster skedde för bara 7 år sedan..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2021-09-17 11:38:50 följande:

    Ett axplock av kommentarer på Socialdemokraternas, regeringens, vänsterns och Morgans (i synnerhet) försök att utmåla oppositionen som "främlingsfientlig" och "blåbrun"


    Det är Moderaterna som hycklar. För 10 år sedan kallade man SD för rasister. Nu när Moderaterna har köpt SDs retorik så blir man plötsligt upprörd för att socialdemokraterna fortsätter att kalla SD och dess medlöpare för främlingsfientliga.


    Minns du den här 10 år gamla artikeln av toppmoderaten Hanif Bali?
    www.expressen.se/debatt/rasismen-ar-ditt-ansvar-nu-juholt/


    "Än finns tid att agera. Ännu har det islamofoba hatet inte blivit ­normalt. Vi kan fortfarande ta tillbaka det offentliga samtalet. Men då måste Juholt vakna och leva upp till Mona Sahlins löfte efter valet: "Aldrig någonsin, någonstans, någon gång samarbeta med Sverigedemokraterna". vem väcker honom? SSU, som drivit ett ­antirasistiskt arbete i årtionden? Liza Marklund, som så gärna ville att S skulle vinna valet? Jonas Gardell, jag gråter och skrattar till dina mästerverk, är det verkligen meningen att ditt parti ska göra upp med SD?


    Ni som tillsammans med Olof Palme gjorde Sverige känt som toleransens land. Ni som, när andra var fega, bekämpade apartheid. Ni måste finnas.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2021-09-27 03:43:01 följande:

    Här har sossarna hittat en valvinnande fråga i alla fall


     Ja S vill reglera användandet av elsparkcyklar och jag tror att alla i Sverige som upplevt hur elsparkcyklar framförs och slängs huller om buller på gatorna håller med om att detta är nödvändigt. Den brunblå alliansen verkar däremot vara helt tondöv när det gäller människors upprördhet över detta.



    I går avled en äldre man efter det att han cyklat in i en elsparkcykel som var slarvigt slängd på cykelbanan. 






    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Socialdemokraterna ökar och blir största parti i Tyskland. Det konservativa CDU gör ett katastrofval och tappar kraftigt och gör sitt sämsta val i modern tid. SDs systerparti ADF tappar drygt 18% av sina tidigare väljare. De Gröna ökar kraftigt och får nästan 15% av rösterna. Grattis Tyskland!


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-09-27 08:33:53 följande:
    Om det är så att de tyska socialdemokraterna har mer gemensamt med de danska, än våra dårar till såssar i Sverige så vill jag gratulera Tyskland.

    Om det är tvärtom så är det dödsstöten för Tyskland.
    Det ser man,  det bor alltså en liten sosse i dig!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Positiv) skrev 2021-09-30 13:44:47 följande:

    Jag upplever att sparkcyklarna inte gör nån större skada alls. Det är mest folk som inte rör sig i stan som gnäller på ett problem de inte har. Nån slags struktufascister som går i spinn över minsta lilla kaos.

    Sparkcyklarna tillför så oerhört mycket glädje, men det pratar gnällspikarna aldrig om.

    Att du kallar Allianspartierna liberalerna och centerpartiet för nazister säger en hel del om dig. Din trovärdighet är mycket mycket låg.

    Ja, en äldre man avled p.g.a en sparkcykel. Det avlider fler p.g.a av vettvillingar på cykel. Vad är nästa steg? Förbjud cyklar? Förbjud bilar, flyg, båtar, ormar, getingar.

    För att inte tala om sängar. Vet du hur många som dör i en säng?


    Det var det dummaste. Jag kallar inte liberaler och centerpartister för nazister. Att du ifrågasätter andras trovärdighet är stor komik
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Positiv) skrev 2021-10-01 00:26:45 följande:

    Centerpartiet och Liberalerna är medlemmar av den Allians du kallar för nazister (blåbrun). När du skriver så kallar du alla partier som ingår i Alliansen för nazister.

    Jag ifrågasätter inte din trovärdighet. Alla vet att den är obefintlig.


    Är du go eller? C är inte del av den brunblå alliansen
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?