Inlägg från: Simmaellersjunk |Visa alla inlägg
  • Simmaellersjunk

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    S importerar bokstavligt talat röstboskap, då de länge varit kända som bidragspartiet. Hela Norrland och många invandrare röstar på dem. Deras gamla kärnväljarna, arbetarna, har gått till SD. Men eftersom man fyllt på med bidragsberoende invandrare så att man inte sjunkit så mycket i alla fall.

    Det är alltså ingen slump att S gärna ökar invandringen med luddigt formulerade lagar som inkluderar massa undantag som i praktiken innebär att så gott som vem helst kan få permanent uppehållstillstånd.

  • Simmaellersjunk
    KillBill skrev 2021-01-31 15:40:30 följande:

    Jag tror inte att justitieminister Morgan Johansson var ensam om att höja på ögonbrynen över nyheten om moderaternas samarbete med SD som kom i samband med att SDs favoritpresident Donads Trump med supporters försökt att gripa makten i USA.


    Att kalla upploppen vid Capitolium för statskupp (gripa makten) är totalt oseriöst, eftersom det krävs att de som genomdriver statskuppen har förmåga att regera landet. Det hade inte den bunten idioter som genomförde upploppet.

    Så sluta överdriv, det spär bara på polariseringen.
  • Simmaellersjunk

    Alla som kan läsa statistik vet att S nya kärnväljare är bidragsberoende invandrare. Det är därför man för en politik för att få in fler sådana.Utan de senaste tio årens massinvandring hade S idag definitivt varit under 20 %.

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?