Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Under 15% hoppas jag och att majoriteten av väljarna de förlorar väljer SD istället. Hoppas SD får 50% så har inte S någonting att säga till om alls längre. Då åker invandrarna som ej bidrar ut och vårt välfärdssamhälle kan förhoppningsvis byggas upp igen till att hjälpa svenska medborgare. Endast låta invandrare som bidrar till landet komma in och resten ska ut!!!

  • Anonym (S)
    FDFMGA skrev 2020-02-07 18:04:23 följande:

    Ett, två... Ett tips: Det hjälper inte att trycka en extragång om inget händer när man vill att något ska hända när en dator eller en sida segarEller kanske något däremellan, vilket iofs med den något obearbetade språkförmåga som kännetecknar kulramshögerns sandlådeingenjörstrupper kan innebära såväl L som MP.

    Jag utgår då från att du med pissliberaler syftar på L och miljötomtar på MP, det är ju inte bara gammal blandfärs som kan verka mer än lovligt härsken 

    Den här gången verkar det som att det funkade att posta, vill ju inte gärna skicka samma inlägg två gånger, bättre att ta det lugnt en stund däremellan - mellan det första misslyckade försöket och det andra, alltså.


    Fint äpple... hur gör man ett sånt? Snäääällla säg kan du fler?
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?