Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Arbetarväljarna flyr från socialdemokraterna och de äldre kärnväljarna faller bort av ålderdom. Då återstår klanröster som deras sista hopp och därför står gränsen vidöppen med Löfven som statsminister.


  • auster
    Flash Gordon skrev 2019-10-16 08:18:37 följande:
    Och där blir det intressant att se vad det nystartade islamistiska partiet Nyans kan göra. Göteborgs kommunalval lär bli en intressant värdemätare i valet 2022.

    Kan Nyans få imamerna att förespråka dem istället för S eller MP?
    Ja, det blir väldigt intressant att se om de nya islamistiska partiet tar socialdemokraternas nya kärnväljare. Det är ett par procentenheter som står på spel. Socialdemokraterna har med stor framgång profilerat sig som ett sharia-vänligt parti.
  • auster
    KillBill skrev 2019-10-18 08:38:30 följande:

    Kan du länka till källan för detta klipp så att man kan kolla hur gammalt det är.  Broderskapsrörelsen bytte namn för nästan 10 år sedan så det är nog rejält gammalt.

    Om du surfar in på den liberalkonservativa tankesmedjan Timbro så ser du att man där pekar på vad borgerligheten bör göra för att attrahera fler från Sveriges muslimska befolkning. 

    Är du emot att svenska partier riktar sig mot Sveriges muslimska befolkning? Det låter rätt rasistiskt i mina öron. 


    https://timbro.se/integration/varfor-rostar-sveriges-muslimer-inte-borgerligt/

    Det är inte fel att vända sig mot någon väljare. Men det är fel att Socialdemokraterna samarbetar med islamister och sharia-anpassar Sverige för att vinna klanröster. Det övergår dessutom ofta i öppet judehat:

  • auster
    Missermajser skrev 2019-10-20 13:13:22 följande:
    Det är nog mycket Huawei och 5g nätet ger en falsk illusion av att Omar Mustafa skulle ha blivit utesluten ur S sedan dess. :P
    Omar Mustafa fick gå, men det finns många islamister kvar i framträdande positioner i Socialdemokratin. Ulf Bjereld i verkställande utskottet driver till exempel frågan om särlagstiftning med sharialagar i Sverige.
  • auster
    Missermajser skrev 2019-10-20 16:04:27 följande:

    Har du sett någon proposition som innehåller någon sharialag eller särlagstiftning för den kulturen som han har drivit?


    Försökte hitta någon men jag lyckades inte hitta annat än alternativmedier som befarar detta. Inget konkret! 


    https://www.gp.se/debatt/s%C3%A5-har-islamisterna-byggt-upp-sin-maktbas-i-sverige-1.11763841

    http://helenaedlund.se/flirtandet-med-religiosa-extremister-ar-inget-nytt/

    Ulf Bjereld i Socialdemokraterna har till exempel uttryckt att muslimer inte ska behöva acceptera homosexuella på en gång utan det ska ske under en övergångsfas. Nyligen sossarna en statlig imam-utbildning. Sharia-anpassade simhallar, böneutrop, skattefinasierade koranskolor och halalslakt har redan införts.
  • auster

    Inte konstigt att SD är populäraste partiet bland LO-medlemmar. Det är vanliga arbetare som är de största förlorarna på Socialdemokraternas totalt oansvariga politik. De drabbas hårdast av låglönemarknaden och den skenande kriminaliteten som Löfven är skyldig till.

  • auster
    Padirac skrev 2019-10-25 07:32:08 följande:
    Nu har vi inte den parlamentariska modell du inbillar dig. Det är riksdagen som fattar besluten om förslagen som regeringen har lagt fram.

    Jag vet att Åkesson drömt om (att bli) den store ledaren som styr, men vi har inte den modellen i Sveriges parlamentariska modell.

    Det är återkommande och märkligt hur SDsvansen inte har begripit hur det fungerar i Sverige och Sveriges riksdag.
    Nu är jag ju bara en enkel civilingenjör med chefstjänst i finansbranschen. Men, så mycket förstår jag att Löfven valde att försämra arbetsrätten, införa marknadshyror och sänka skatten för de som tjänar allra mest (en personlig vinstlott) för att behålla makten. Sedan ökar han anhöriginvandringen kraftigt, trots att han säger att asylflödena måste halveras. Resultatet är att vanliga vanliga arbetares löner pressas och att deras villkor försämras. 

    Så på frågan om hur mycket sossarna kan minska svarar jag: Så mycket som möjligt. De är till skada för svenskarna. Som ung röstade jag på s, men numera är det SD som gäller.
  • auster

    Tro & Solidaritet är mest känt för att vara islamisternas ingång i Socialdemokratin. Sossen Ulf Bjereld förespråkar mer eller mindre öppet sharialagar genom särlagstiftning. 

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?