Inlägg från: Bakslag |Visa alla inlägg
  • Bakslag

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    1% vore bra!

  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-12-16 23:05:38 följande:
    Nu finns det ingen här som kallar alla meningsmotståndare för skrikhöger.

    Förra gången en skrikhögeraktivist påstod att jag gör detta förklarade jag att det vore mig främmande att kalla vanliga hederliga borgerliga väljare för skrikhöger.

    För mig är skrikhögern personer som som kämpar för att alliansen ska drabbas av brunröta, d v s börja samarbeta med ett rasistiskt parti.

    Inte sällan utmärks skrikhögern av att aktivisterna har en synnerligen begränsad fattningsförmåga, dock ej alltid.
    Du skriker rätt mycket på vargen va?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-12-17 22:35:38 följande:
    Hm, spanar du efter vargar.

    i så fall rekommenderar jag en annan avdelning än den här som ligger under politik.

    Lycka till i naturen. Och du, risken för att du ska möta en varg är försumbarSkrattande

    gamla.familjeliv.se/Forum-26-146/
    Sluta att idiotförklara männsikor som inte tycker och ser på världen med dina socialistögon!
  • Bakslag
    Bakslag skrev 2016-12-17 22:39:25 följande:
    Sluta att idiotförklara männsikor som inte tycker och ser på världen med dina socialistögon!
    Du har redan peket ut mig som främlingsfientlig utan anledning en gång fast du hade en patetisk förklaring till varför. Översittare är extra obehagliga när de sätter sig i förrarsätet mor bättre vetande.
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-12-17 23:36:48 följande:
    Jag är inte socialist, det har du fått om bakslaget.

    Precis som det där med att jag skriker rätt mycket på vargen. Jag antar att det är din version av talesättet "att ropa att vargen kommer", det vill säga gör man det för ofta så bryr sig ingen om att lyssna när faran är verklig, men betydelseskillnaden är himmelsvid mellan din missuppfattning och det riktiga talesättet.

    Däremot brukar ju skrikhögern hojta sig hesa om att vargen kommer. I skrikhögerns version är vargen en metafor för invandrarna som gör att Sverige förfulas, förråas och går mot ekonomisk ruin.

    Jag tror att det är viktigt att det finns folk som tar sig tid med att belysa skrikhögerns tokerier, exempelvis med att framhålla att Sveriges ekonomi tillhör Europas starkaste trots att det har tutats om att vi står vid ruinens brant i decennier.

    Och självklart har jag inte påstått att du är främlingsfientlig, du har ju skrikit om det en gång tidigare och då förklarade jag vad det var du inte förstått.

    Det är ungefär som med påståendena här att jag skulle kalla alla politiska meningsmotståndare för skrikhöger. Detta vore mig främmande, det finns gott om alldeles förträffliga och kunniga alliansväljare vars åsikter jag gillar och respekterar.

    Skrikhöger reserverar jag för personer som aktivt propagerar för att alliansen ska integrera brunröta i sitt politiska projekt, det vill säga samarbeta med ett rasistiskt parti.
    Endast smarta männsikor har vett att be om ursäkt när de är dumma i huvudet!
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-12-18 10:59:06 följande:
    Spelar ingen roll.

    Jag är van vid betydligt värre förolämpningar än att man kallar mig socialist eller värre personangrepp än att kallas översittare, så jag förväntar mig ingen ursäkt.

    Min uppfattning är för övrigt att översitteriet ligger i skrikhögerns karaktär medan  personangreppen är en konsekvens av att skrikhögern inte sällan reagerar så när de blir uppmärksammade på att fakta de presenterat är inkorrekta eller att slutsatser de dragit är befängda.

    Du påstod att jag kallat dig främlingsfientlig, du får gärna länka till eller kopiera detta så kan jag hjälpa dig med tolkningen.

    Kanske jag behöver förklara skrikhögerns översitteritendenser. Skrikhögerns aktivister är ofta jagsvaga som debattörer och behöver stöd av andra aktivister. Får dessa bara "peka finger" ifred och putsa på varandras egon är allt frid och fröjd. Men om någon granskar påståenden som att S ska satsa på parkettgolv på förlossningsavdelningarna så upplever aktivisterna inte sällan att de mobbas.
    Det va knappast så att du skulle kommentera det inlägget. Det säger rätt mycket,*** åker dit hur man än gör, Speciellt när man tror att man äger den här siten. Fan va kul! Tagga ner lite och sluta va så jävla rädd för vanliga människor! Stalin va det och det vet vi hur det gick med det...
  • Bakslag
    Bakslag skrev 2016-12-21 18:48:42 följande:
    Det va knappast så att du skulle kommentera det inlägget. Det säger rätt mycket,*** åker dit hur man än gör, Speciellt när man tror att man äger den här siten. Fan va kul! Tagga ner lite och sluta va så jävla rädd för vanliga människor! Stalin va det och det vet vi hur det gick med det...
    och så sluta lipa när du själv blir pådyvlad livsåskådningar, syn på andra människor osv som inte alls stämmer överns med vad du står för. Det gör du ju i stort sett i varje inlägg här på siten.

    Det är inte du som blivit förolämpad eller förtalad...
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-12-21 20:06:57 följande:
    Rätt ska vara rätt. Du gav bara uttryck för ditt önsketänkande.

    Hursomhelst så tror jag att din dröm är synnerligen orealistisk.

    Jag skulle snarare gissa på att S får kring 30 procent i valet 2018.
    Du har nog för min del med stor sannolikhet rätt i din analys. En sak vill jag dock säga: Vad du än tror så ser jag varje tappad röst från S till SD som ett stort nederlag.
    Det är den enklaste vägen att gå. Enkelt är bra, men absolut inte när man spelar med Sverige.

    Men vad är det som gör att många och som jag uppfattar det, har så jävla svårt att ta debatter med SD på en nivå där man kan såga dem vid fotknölarna?
    Det gäller ju att visa att man ligger en nivå upp och inte på samma som de gör. Flyr man eller snackar skit lägger man ju sig samma plan. 

    Som när Lars Ohly vägrade att sätta sig i samma sminkloge som Jimmie Åkesson efter förrförra valet. Jag hade blivit vansinnig på Ohly om jag röstat på honom. Han borde gått in och tagit tjuren vid hornen och sablat ner sin motståndare totalt i logen, istället för att låtsas att han inte fanns. Det hade jag bara krävt och förväntat mig att han skulle göra.

    Han är inte ensam, alla politiker tror sig vinna mark genom att stoppa huvudet i sanden. Man måste komma med bättre motargument än att "ni är dumma" och "sprungna ur rasistiska organisationer" så er pratar vi inte med.

    Det man inte förstår här att svenska folket inte är dumma i huvudet, man har förlorat dem på grund av feghet och att man själv lagt sig på en låg nivå.

    Jag röstar blankt sedan många val då inget parti faller mig i smaken. Men glöm att SD skulle vara ett av alternativen för mig.

    Och nej, tyvärr äger jag ju inte Familjeliv men jag är glad att du inte gör det heller.
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2017-01-13 21:46:18 följande:
    Javisst, och där handlar det om SD på landstingsnivå i Sveriges största landsting, inte om ett nazistanstruket SD-par i lilla Sävsjö i Småland.
    Jaha, vad är det för fel på Sävsjö nu då? Just det, de där underutvecklade och inavlade människorna som inte bor innanför tullarna...

    Va fan menar du?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2017-01-13 23:35:19 följande:
    Jag menar att man borde kunna kräva mer av en ledande politiker som är en del av en församling som representerar miljoner människor än en obetydlig politiker i Sävsjö som kanske har 10.000 invånare.

    Föraktet du anar är enbart ditt eget. Du får konfrontera dig självSkrattande
    10 000 invånare och dess folkvalda politiker - obetydliga....

    Jag behöver inte konfrontera mig alls, jag vet precis vad jag står för!
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2017-02-10 22:58:14 följande:
    Jag tror mig vara rätt säker på att Kung Markatta tillhörde Saudikramarna här på FL i samband med att Margot Wallström kritiserade regimen för dess metoder att straffa kritiker.

    Irans religiösa regim är rätt otäck men till skillnad från Saudiarabien finns det inga kopplingar mellan landet och alla dessa terroristattentat.

    Överhuvudtaget är det en smula märkligt att högerpopulister låter oljetillgångar skymma sikten till varifrån islamistisk terrorism i första hand har haft sitt ursprung och finansiering.

    Självklart är det bra att Löfven åker till Iran.
    Kanon, han kan ju stanna... En stat som lutar sig på en pedofils skrifter från 600 talet och där man fortfarande stenar kvinnor för äktenskapsbrott. Terrorism är en sak, förtryck och maktmissbruk är en annan.

    Va fan ska han där och göra?
  • Bakslag

    På tal om hur mycket det kan minska. Stefan gjorde ju en liten turné här i veckan.

    Tänkte gå dit och fråga varför det inte finns någon sjukvård värd namnet närmare än 18 mil. Tänkte också fråga varför våra älvar är förstörda och att pengarna som kraftverkern ger inte verkar stanna hos oss.

    Men sen fick jag veta att man skulle anmäla sig och formulera frågorna innan och att endast utvalda frågor kommer att tas upp. Sånt skit går inte jag på!

    Stefan är trots att jag aldrig skulle rösta på honom min statsminister och kan han inte ta en rak fråga från mig, den lilla människan, kan han dra år skogen.

    Så svaret är, att skyll er själva om ni blir ett marginalparti i slutändan. Jag kommer att leva och bli starkare i vilket fall.

  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2017-02-11 01:04:00 följande:
    Tror inte att din metod är framkomlig,vare sig på individ- eller nationsnivå: Alltså att man känner att den egna godheten är för god för att dras i smutsen av andras ondska.

    Isolationism leder bara till bitterhet och självömkan - såväl i umgänget mellan individer som nationer emellan.
    Fast det gäller att skilja rätt från fel men där har ni socialister aldrig lyckats...
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?