• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Bärz skrev 2015-05-23 10:53:28 följande:

    Vad tror ni om detta tjejer? Steg 0,20 grader och så denna ska jag kryssa i äl idag?

    phpiO5QiO20164.jpgphpNHpuOX64832.jpg


    Vad jag vet inträffar äl 24-48 timmar från ett positivt ägglossningstest. Det där kallar jag så gott som positivt så du har sannolikt ägglossning i morgon eller på måndag.
  • soofa
    Malin 845 skrev 2015-05-23 20:32:21 följande:

    Hej!

    Jag har precis börjat med natural cycles plan igår, då jag fick min mens. Har äl 5/6 och BMI 19/6. Är det någon som plussat med hjälp av natursl cycles? Hur lång tid tog det? Hoppas på plus i slutet av nästa månad! :)


    Jag har läst två i den här tråden som har plussat med hjälp av NC, jag hoppas vi blir betydligt flera! Flört
  • soofa
    ViLdiNG skrev 2015-05-23 18:40:43 följande:

    Men jag är ju SÅ otålig. Det drar och spänner i nedre delen av magen (?) Känns som inget jag känt förut.

    Har BIM 3 juni men ska testa den 30 maj. Det är ju h u n d r a år tills dess. Har köpt CB testa tidigt, verkar mest pålitligt efter lite googlande!


    Jag vet, jag är likadan! Jag har bim den 31 maj, vill egentligen vänta till då och se om mensen kommer eller inte men funderar på att testa den 29 maj. I dag är jag ÄL + 7 och BIM - 7. 
  • soofa
    Bärz skrev 2015-05-24 18:51:23 följande:
    jag är redan otålig och antagligen(enligt test) har jag ägglossning imorgon haha!
    Haha, känner igen det där - allt är bara en väntan på bim-datum. Flört
  • soofa

    Bara för att jag skrev om det innan jag somnade i går så dippade temperaturen rejält nu på morgonen. Mina googlingar säger att det KAN vara en implantationsdipp som tydligen kan hända när ägget fäster 7-10 dagar efter äl. Jag hade dock en liknande dipp förra månaden utan vars gravid men men, man måste ju hoppas! :)

  • soofa
    ViLdiNG skrev 2015-05-25 16:31:43 följande:
    Första försöket bara Fick halvdant utslag på ÄL Stickan den 15e maj och inte alls den 16-17 maj då NC appen bad mig testa LH. Så funderar på om jag kan ha haft ÄL 14e kanske? Och att sexandet då började för sent när vi körde på den 15-17 e?

    I vilket fall, time will tell

    Hittar ni exakt ÄL varje mån och får starkt utslag på stickan? Jag kör med ÄL test från o med denna mån för att förstå mig på när den verkligen äger rum.
    Jag har kört med äl-tester i två månader och fått starka utslag båda gångerna, men vad jag förstått är det väldigt individuellt hur starka utslag man får. Får man inte det behöver det inte betyda att man inte har ägglossning. Andra tecken att ta reda på det är ju exempelvis ändrade flytningar, man ska också kunna känna på livmoderhalstappen men det vet jag inte hur det funkar. Glad
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-05-25 17:03:23 följande:

    Jag tycker det är svårt med äl-testen, för mig varierar dom i styrka och kan vara positiva flera dagar i rad!

    Igårkväll blev jag plötsligt akut illamående och kastade mig upp från soffan för att springa till toaletten för alltså, kräkningen var nära, men sen gick det över ganska snabbt igen! Jag blev jätteglad o tänkte att det var ett gravsymtom, men har inte känt ngt sedan dess, och jag åt choklad precis innan så kan ju lika gärna varit vagal reaktion.. Plus att temp var lägre idag.

    Alltså. Statistiskt sett borde väl ngn av oss plussa!


    Ja, hoppas att plussen börjar ramla in här snart! Vi skulle kanske göra en liten BIM-lista så vi har bättre koll på varandra?
  • soofa
    Anonym124 skrev 2015-05-25 17:10:59 följande:

    Ber föresten om ursäkt för alla stavfel, skriver från mobilen å den gör ju lite som den vill..


    Det KAN ha varit en implantationsdipp du hade, jag googlade på det i morse och det är tydligen vanligt när ägget fäster 7-10 dagar efter ägglossning. Det gör ju att man fortsätter hoppas i alla fall. :) När har du bim?
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-05-25 18:19:30 följande:
    Är det därför man ibland har trifasisk kurva som gravid?
    Jag är så dålig på det där med trifasisk kurva så vågar dessvärre inte uttala mig om det. Här kan ni läsa det jag läste i morse, tyvärr på engelska: chat.fertilityfriend.com/Faqs/Implantation-dip.html
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles