• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Vi är inne på vårt 7e försök, o ligger inte heller hela tiden så därför tycker vi det är skönare att ha koll på äl än inte ;) har massa ångest över att man inte kommer kunna bli gravid, men vi är ju unga fortf så finns ännu tid att utreda/ivfa/adoptera om det skulle bli så!

  • fastfrusen

    Alltså tjejer. Jag är i upplösningstillstånd.. hade mens för 2.5 veckor sedan med SJUK mensvärk, dock inte lika långvarig som jag brukar ha, smärt och blödningsmässig.. nu har jag inte tempat på semestern men skulle ha ägglossning typ idag. Har idag vaknat med lite smärta till höger om naveln och tänkt att det var äl-smärtor.. och har haft lite brunaktig flytning idag. Tog ett äl-test som direkt gav jättestarkt utslag vilket aldrig hänt tidigare så tog ett gravtest som också blev positivt direkt.. Tog ett digitalt som visar 3+... WTF? Nu har jag ju druckit alkohol, ätit sushi och ost och hela alltet - för jag har ju haft mens?! Kan det varit ett missfall? Hur gör jag nu??

  • fastfrusen

    Kan jag mäta hcg i blodet på jobbet med några dagars mellanrum? Jag antar typ att jag räknar senaste mens som 4e juli? 

  • fastfrusen

    Tack för svaren <3 Nu har chocken lagt sig lite. Tänker att jag ska hinna ringa bm idag, mår ju liksom bra annars och har inte ont idag och det kommer inget så om de säger att det bara är att vänta bokar jag ett privat vul om 2 veckor. Enligt senaste mens bör jag vara i 6+3 och den kliniken gör ultraljud tidigast från 8+0.

    Känner mig ändå ganska lugn, antingen var det ett missfall, eller så är något annat galet, eller så är jag gravid. Känns som att det bara är att vänta och se!

  • fastfrusen

    Jag har bestämt mig för att inte ta ett nytt gravtest förrän på måndag! Oavsett så har jag fått tid till barnmorska på tisdag, och när jag ringde föreslog hon att vi skulle boka ett tidigt ultraljud dels för att jag inte vet om det är/har varit ett missfall, och dels eftersom jag inte vet hur långt gången jag isåfall är! Har molvärk av och till över livmodern, och lite svagt brunaktiga flytningar, inget blod, kissar hela tiden och är svintrött. Jag tänker att det är pga grav, men alltså, kroppen kan ju spöka på en miljon olika sätt, och om jag förstått det rätt så kan man ha gravsymtom kvar efter missfall och ändå inte veta! Så uppdaterar igen efter helgen :)

  • fastfrusen
    Det är ju en fruktansvärd insikt att man även efter att ha plussat kommer leva i stor ovisshet hela graviditeten, egentligen ända fram tills barnet är fött.. 

    Jag fick på torsdagskvällen lite blod på pappret och likaså på fredag förmiddag, i övrigt har jag bruna flytningar som vid gammalt blod. Testade pos igen i fredags och skall ta ett imorgon igen dagen innan barnmorskebesök. Har molvärk/dragningar i magen av och till, jag kissar konstant, är trött och illamåendes och känner mig gravid, men samtidigt känns det kört eftersom flytningarna inte avtar. Min tanke är att jag vid bim hade missfall och att det finns rester kvar som kommer behöva skrapas. Men hoppet är ju det sista som lämnar en..

    Jobbar och stressar jättemycket också, sexdagarsveckor, och jag känner mig helt emotionellt instabil pga ovisshet. Men samtidigt känns det dumt att åka in till ngn gynakut för smärtan är ju uthärdlig, och det har ju inte kommit massor av blod. Väntan alltså. 

  • fastfrusen

    Tack för stödet vad söta ni är <3 så länge det inte blir mycket sämre väntar jag nog, kan typ inte komma ifrån jobb, eller ja, dumt hög arbetsmoral.. Ska ta nytt test imorgon med veckoind, vet inte hur tillförlitligt det är om det har minskat till 2-3 från 3+, vi får se. Vågar inte tempa dock :P

  • fastfrusen
    Tr86 skrev 2015-08-24 10:38:30 följande:

    Herregud jag är så lättad. Precis hemkommen från VUL. 7+1 idag. Hjärtat slog som en liten klocka och bönan var 1.3 cm stor.

    Jag fick ju ett MA i mars och var livrädd att det skulle sluta likadant denna gång men nu ser oddsen bra ut! :)


    Åh gud vad skönt :) Vad häftigt att se hjärtat ticka! Jag är också på 7+1 idag ju, så om det nu är en liten bäbis trots allt borde vi ju ha samma bf typ?? Roligt :D

    Tog ett nytt digitalt imorse som fortf visade 3+ o ska till barnmorska imorgon. Var det svårt att få ett vul?
  • fastfrusen

    Var hos barnmorskan precis o hon bokade in ett tidigt ul nästa fredag för kontroll. Så vi fortsätter vänta o hoppas!

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles