Inlägg från: Norrlänning86 |Visa alla inlägg
  • Norrlänning86

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Va tråkigt, jag beklagar!

    Jag fick mens en månad efter mitt missfall men sen har den varit mer oregelbunden så jag hoppas den ska stabilisera sig snart igen!

    Hoppas ni kan börja bebisverkstaden snart igen! <3


    Sajocawa skrev 2015-10-09 07:21:52 följande:

    Hej alla! Jag har varit lite inaktiv här då jag blev gravid i augusti, men läser lite då och då hur det går för er och hejar på er. Jag tempar dock inte längre då det var svårt för mig med litet barn hemma som vaknar olika tider osv..

    När jag blev gravid kändes det bara för bra för att vara sant när det gick på första försöket. Det var för bra för att va sant. Idag går jag in i vecka 11 men fick konstaterat MA igår. Väntar nu på att gyn hör av sig för att kunna starta igång det. Just nu är jag bara arg att kroppen inte förstår för om kroppen hade fattat direkt när det hände hade jag säkert kunnat va gravid igen vid det här laget (kanske inte riktigt men det är typ så länge jag har gått runt "gravid" utan att vara det...). Jag har varit lite orolig senaste dagarna bara då mina symptom är borta så tog tempen en dag faktiskt, men då var tempen precis lika hög som vanligt så slutade oroa mig.

    Antar att tempen sjunker iom att allt kommer ut sen..

    Hur som helst är det dags att plocka fram termometern igen och det känns så tråkigt att gå från de blåa dagarna i NC till gröna dagar.. Är det någon mer här som varit med om MF/MA, hur lång tid tog det innan ägglossningen kom igen?

    Jag vet att vissa läkare rekommenderar att vänta 2-3 cykler med att bli gravid igen men jag längtar efter ett barn för mycket, vi vill köra igång direkt så att vi kan lägga det här bakom oss.

    Sorry för långt inlägg. Kram till er alla!


  • Norrlänning86

    Grattis!!! :)


    lilleskutt86 skrev 2015-10-11 06:02:07 följande:

    Idag var plusset tydligare! Hurra! Jag är gravid! Bim -3. Lycka!


  • Norrlänning86

    Men temperatur gick sakta neråt dagarna innan och även samma dag så försvann alla symptomer.


    ninawinterell skrev 2015-10-27 09:39:11 följande:

    Är det någon som vet huruvida temperaturen sjunker direkt vid eventuellt missfall? Det är ju i sådana fall ett bra sätt för alla missfallsoroande blivande mammor där ute tänker jag.


  • Norrlänning86

    Jag var med om samma sak. Vaknade 04.40 och hade 36.36 tre timmar senare var den 36.66 men tog den tidigare tiden i och med att den är närmast då jag kliver upp då när jag jobbar. Så den dippen blev under medellinjen.. Så hoppas på att det skulle kunna vara en implantations dipp då jag är på ÄL+ 9-10 :)


    pannkakan87 skrev 2015-11-28 11:20:55 följande:

    Hej på er! Har en liten fråga om någon har erfarenhet eller kunskap..

    Imorse mätte jag min temp runt kl 06 för jag vaknade till då. Då var den på 36,55 vilket är lite lågt med tanke på att jag är lutealfasen.

    Sen somnade jag om och sov djupt till klockan ringde tre timmar senare. Då tog jag tempen igen och då hade den stigit till 36,88. Borde jag ändå skriva in den som jag tog tidigt på morgonen? Det är en jädra skillnad :P


  • Norrlänning86

    Nä det borde ju inte vara för sent på ÄL + 10 då det kan ta upp till 10 dagar innan ägget fastnar :) Olika appar säger att jag antingen är på ÄL + 9 eller +10. Nä precis asså känns ju bättre att behålla den tempen som jag fick då jag sovit mest timmar och närmast den tiden jag kliver upp för jobb :)


    pannkakan87 skrev 2015-11-28 18:11:30 följande:

    Aha! Jag har inte ens tänkt i dom banorna haha. Jag är på äl+10 :) är det för sent för en implantationsdipp? har inte riktigt koll på det där känner jag.


  • Norrlänning86
    pannkakan87 skrev 2015-11-29 11:18:57 följande:
    Då håller jag tummarna för att det var det! Solig Idag åkte tempen upp till 36,71 Tyst

    (bifogar en bild på min graf)
    Åh ska hålla tummarna för oss! Min temp gick från 36.36 till 36.6 idag :)
  • Norrlänning86

    Haha jaa! :) vore ju riktigt kul om vi båda får ett +

    Denna månad inga ömma bröst som jag annars har varje månad.. Men börjar få gasig och svullen mage.. Skulle kunna skylla på mjölkmage men inte fått i mig laktos idag och så känner jag också av lite brännande känsla i magen/mensvärk. Sen mår jag småilla i omgångar men kanske beror på magkatarr? Vill inte hoppas för mycket men i själva verket hoppas jag en massa! Tar det inte sig denna gång så blir det inga försök förren i februari :(


    pannkakan87 skrev 2015-11-29 16:24:49 följande:

    Haha å häftigt vad lika våra beter sig! Hoppas det betyder att nåt är på g! Har du några symptom?

    Jag är jättetrött, sov en timme på soffan nyss. Väldigt olikt mig. Har också haft brännande känsla+molvärk i magen från och till och några dagar nu. :)


  • Norrlänning86

    Haft en paus ifrån att skriva i gruppen men har följt er alla ett tag. :)
    Blev rätt jobbigt efter utomkvedshavandeskap (+ opererade bort ena äggledaren) och missfall och sen missat ÄL upprepade gånger. Och inget + på 8 månader. Men nu när jag inte känt några symptom förutom lite ont runt ena äggstocken och mensvärk idag men ingen mens (har egentligen bim i morgon eller fredag) så tänkte jag att "äh jag tar ett test" och fick detta resultat fast på kvällsurin!! Åh vad jag hoppas att det är ett + nu och att allt ska gå vägen!!

  • Norrlänning86

    Tack så mycket! Gjorde ett digitalt som visade gravid. Så ska boka in ett tidigt VUL så jag kan få veta att graviditeten sitter rätt. :)


    Emmissara skrev 2016-02-24 20:43:22 följande:

    Jag ser 2 sträck så hoppas att de går vägen för dig nu 


    Bell13 skrev 2016-02-25 06:37:59 följande:

    Jag ser också 2 streck. Stort grattis


  • Norrlänning86

    Hmm vet inte om jag skymtar nått på testet.. Men vänta nån dag till och testa igen :)


    Queenxiter skrev 2016-03-01 09:26:24 följande:

    Vad ska man tro om detta? CD 34, 14 dagar sedan ÄL, BIM +3.


  • Norrlänning86

    Jag ser också något! :) grattis!


    Emmissara skrev 2016-03-04 09:06:23 följande:

    Vad tror ni om detta? Testet är inte ett ett sånt "tidigt test" som man kan köpa utan ett "vanligt". Jag ser dock ett till rosa streck utan att anstränga mig. är på ÄL+13 

    Tempen va fortfarande väldigt hög idag, dock så gick mitt abonnemang ut igår så kan inte lägga in nya värden, och det känns onödigt att lägga nästan 700kr på ett nytt abonnemang om man är gravid. Det va därför jag testade nu, hade egentligen tänkt att vänta till mitten av nästa vecka


  • Norrlänning86

    Grattis igen!! Nu syns det ju tydligare!

    Du får joina oss i bf november 2016 tråden :)


    Emmissara skrev 2016-03-05 11:58:18 följande:

    Min lutealfas brukar diffa på några dagar så antingen har jag bim idag eller inom 3 dagar. Är ju iaf på ÄL+14. 

    Jag vågar fortfarande inte tro på det, vill inte bli för besviken, om testet är ännu starkare imorgon så ska jag ta ett digitalt på måndag och göra en överraskning för maken. Det är väldigt svårt o hålla det tyst och vet inte riktigt om han misstänker något. Måste äta väldigt ofta för annars får jag illamående som in i helvete men har inte sagt att jag mår illa bara att jag behöver en banan eller så. Sen nu bara för några minuter sedan gick jag ner till köket där maken och en vän precis hade gjort lite frukost och satt och åt den, och jag höll nästan på o spy direkt för de luktade så illa. Men de kände ingen lukt som va konstigt så vet inte om mina luktsinnen har förändrats lite. 

    Hoppas att de går vägen för dig :D 

    och tack :D 


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles