• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    atidah skrev 2016-01-29 05:58:16 följande:

    En fråga. Ni som blivit gravida och haft en trifasisk tempkurva, hur snabbt efter den trifasiska temphöjningen plussade ni?

    Såhär ser min temp ut nu:


    Ser ju sjukt lovande ut! Tycker du ska ta ett test! Skrattande
  • soofa
    evins skrev 2016-01-31 09:36:05 följande:

    Hej! Nu behöver jag er hjälp!


    Jag har BIM tisdag 2/2. Nu imorse på CD 13 (söndag) vaknade jag och tempen låg högt som vanligt. Gick på toa och ser att jag har lite början på blodaktigt när jag torkade mig. Detta är sjukt konstigt, min temp dyker ju alltid när mensen börjar så det känns konstigt att det skulle vara mensen? Dessutom två dagar tidigt? Jag tänker verkligen inte börja hoppas någonting här nu (att det skulle kunna vara en sen nidblödning), men har ni varit med om något liknande? Att tillägga är att jag aldrig har mellanblödningar annars. Ge mig era kloka tankar!


    Hur många dagar efter äl är du? Förhoppningsvis är det ju en nidis, eftersom du inte brukar ha mellanblödningar annars. Glad Själv har jag alltid spottings några dagar före mens. 
  • soofa

    Konstigt när kroppen helt plötsligt börjar bete sig annorlunda bara för att man försöker bli gravid. Tycker inte du ska ge upp förrän tempen rasar dock.


    evins skrev 2016-01-31 10:44:29 följande:

    Jag är på ÄL + 13 idag. Dock så har det bara kommit mer och mer blodliknande, så jag börjar ge upp och tror mest på att det är mensen och att jag av någon anledning fortfarande har hög temp.... så jäkla konstigt.... och så surt i så fall. Detta var försök 8 utan något resultat. Och nästa försök är min man bortrest dagarna innan nya ÄL-dagen så vi kommer bara hinna ligga dagen innan och själva dagen för ÄL. Suck. Tack för din omtanke iaf!


  • soofa
    Ellabella87 skrev 2016-02-02 18:56:29 följande:

    Hej!

    Vad tror ni om denna kurvan? Är på äl+10

    Aldrig haft en så "rak" uppåtgående kurva innan, brukar vara ganska rörig :)


    Tycker det ser lovande ut, speciellt eftersom du skriver att den avviker från det normala. När har du bim? Tänker du testa innan? Annars skulle jag testa på bim om tempen är fortsatt hög då. 
  • soofa
    Gin skrev 2016-02-02 20:28:08 följande:


    Vad säger dessa er? Möjligtvis att det tagit?

    Är det en trifaskurva?
    FF-grafen ser ju underbar ut! Skrattande När har du bim? Jag skulle absolut ta ett test i morgon bitti om tempen inte dippar då. Uppdatera oss hur det går! 
  • soofa

    ÅH, STORT grattis! :)


    atidah skrev 2016-02-03 10:28:52 följande:

    Jag kan knappt tro att det är sant. I morse kom det. Plusset! Jag är i chocktillstånd. Efter 21 månaders försök. Äntligen. Äntligen är det vår tur. Nu ska jag bara berätta för han därhemma... Åh herregud. Håll tummarna för att detta går vägen nu bara...


  • soofa

    Tycker det är dags för dig att ta ett test nu, :) [quote=76298577][quote-nick]Gin skrev 2016-02-03 12:40:46 följande:[/quote-nick][/quote]

  • soofa
    Gin skrev 2016-02-03 19:14:25 följande:
    [/

    Jag har ett test hemma, cb digitalt som visar veckor och gravid/ej gravid. Det ska väll tas på morgonurin helst. Jag är nyfiken men vill inte bli besviken av ett till negativt lol.
    Förstår det, men nu är du så många dagar efter äl att det verkligen borde visa något. Tror du är gravid! Glad
  • soofa

    Nu har jag börjat få spottings på äl + 12, brukar innebära att mensen är på gång men ger inte upp förrän mensen är här och tempen dyker ner. 

  • soofa

    Hur har det gått för dig?


    Gin skrev 2016-02-03 19:14:25 följande:

    [/

    Jag har ett test hemma, cb digitalt som visar veckor och gravid/ej gravid. Det ska väll tas på morgonurin helst. Jag är nyfiken men vill inte bli besviken av ett till negativt lol.


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles