• ecmov

    Tråden för oss som använder NaturalCycles



    Nu fick jag med min graf :) på det lilla meddelandet uppe i hörnet stod det imorse "nu är det bara 3 dagar kvar till mens, snart dags för ett test" åh jäklar vad peppad jag blev av det :P Hoppas hoppas hoppas att det är vår tur nu..!
  • ecmov
    lineng84 skrev 2015-09-08 09:49:09 följande:

    Var gravid ???????? kunde inte hålla mig tills på fredag ????hoppas allt går som tänkt nu, bf 21/5


    Åh vad roligt! GRATTIS!!
  • ecmov
    Sandels skrev 2015-09-08 12:44:21 följande:

    Dagens temp är fortsatt hög - spännande det här=)

    BIM på fredag!

     


    Spännande! Jag har också BIM på fredag!
  • ecmov
    Sandels skrev 2015-09-08 13:51:25 följande:

    Kul! Testar du direkt på fredag, eller har du is i magen??

    (..det har INTE jag, så om inte tempen sjunker, kommer jag att ta ett test.=)

    Vilket försök är ni på?


    Jag vill så gärna ha is i magen! Har gjort av med alldeles för mycket pengar på alla dessa gravtest nu. Men jag antar att om temp fortfarande ligger högt på fredag så testar jag då :)

    Vi är på försök nr 9 denna gång! Så nu hoppas jag att det ska ha hänt något! Hur länge har ni försökt?
  • ecmov
    Sandels skrev 2015-09-08 18:04:22 följande:

    Försök nr 3, så det är egentligen inte så värst länge. Det är sjukt egentligen, hur jag hela livet fram till nu har varit livrädd för att bli gravid och trott att minsta snedsteg eller slarv med piller skulle resultera i en graviditet - och sen nu när viväl aktivt FÖRSÖKER, så inser jag hur svårt det faktiskt är! Hur mkt som ska till för att det ska bli ett barn..

    Haha, känner igen det där med att lägga pengar på tester - jag var lite lätt manisk första och andra månaden. Nu har jag lugnat ner mig en hel del, och väntar åtminstone till BIM innan jag börjar testa...och jag tolkar inte längre in minsta lilla fis på tvären som ett gravtecken.. Hoppet finns dock där, och den där nedräkningen till BIM är svår att sluta med...


    Ja visst är det konstigt. När vi väl började försöka så kändes det så självklart att man skulle vara gravid inom ett par månader. Tji fick jag. Nu har jag mer eller mindre ställt in mig på att söka hjälp i januari. Men denna månaden känns det annorlunda, så hoppet finns ju fortfarande kvar :)

    Ja usch vad man tolkade allt som symtom i början, haha. Det är nästan så man skäms nu när man tänker på det, haha! Men ja nedräkningen är svår att sluta med ;)
  • ecmov
    Loppan84 skrev 2015-09-09 20:23:56 följande:

    Usch är lite nervös för besök hos BM imorgon märker jag, orolig för att ev få höra att jag haft kemiskt MF eller nått sånt som gör att man måste pausa bebisverkstaden. Har rejält ont i magen nu men inte kommit nått mer blod, hoppas tempen går ned imorgon iaf så kanske man kan pusta ut lite.

    Har inget att fråga om. Bara nervös och orolig just nu :(


    Kram! Ska hålla tummarna för dig!
  • ecmov

    Nej usch tjejer. Idag är jag riktigt bitter och ledsen. Just nu känns det som alla runt omkring en har gått och blivit på smällen. Jag vill så gärna vara glad för alla men just nu hugger det bara i hjärtat varje gång man får höra en ny som är gravid..

    Sen är jag så less på allt "det kommer när det är meningen att det ska vara er tur". Men det är vår tur! Vi går in på tionde försöket nu (jag vet att man inte ska vara orolig förrän det gått ett år etc) men det känns som en jäkla evighet. Det är så svårt att släppa tanken på att bli gravid. Just nu känns allt så himla orättvist.

    Nytt BIM 17/10. (Ja det också.. Varför har mina cykler gått från 30 dagar till 37? Bitter var ordet!)

  • ecmov
    Caligirl90 skrev 2015-09-12 08:47:48 följande:

    Den här tempstegringen känns väl som en given ägglossning eller? Har aldrig haft så här hög temp. Men tror ni det visade något alls på ägglossningstestet? Icke. (Clearblue digital) är det någon som har någon teori? Drack ej igår, la mig samma tid osv...


    Ägglossning skedde igår. Tycker jag det ser ut som.
  • ecmov
    Caligirl90 skrev 2015-09-12 08:57:59 följande:

    Okej men borde den inte ge nåt utslag idag då ändå? :/


    Jag vet faktiskt inte hur ägglossningstest fungerar riktigt. Jag har aldrig förstått mig på dom, jag har aldrig någonsin fått positivt utslag när jag haft ÄL, fast tempningen klart och tydligt visat att ÄL varit.
  • ecmov

    Jag blir så ledsen när mina vänner säger att jag förstör för mig själv genom tempning och att hålla koll och tänka på att bli gravid hela tiden.. Vad ska jag göra då? Jag lever på som vanligt, jag har mina hobbys, vi tvingar aldrig fram nå sex utan har sex när lust finns. Jag tycker att jag gör alla rätt, förutom att jag har koll på ägglossningsdagen och BIM.. Jag gör mitt yttersta för att inte tänka så mycket, men det är ju en del av mig nu? Att vilja ha barn, att försöka. Det tär som sjutton att den där jäkla mensen kommer varje månad, att sedan få höra att man förstör för sig själv gör ju inte direkt susen.. Att folk inte fattar att det sårar.

  • ecmov
    Moneal skrev 2015-10-06 19:11:04 följande:

    Förstår att dwt måste såra! folk kan vara otroligt klumpiga trots att de säkert bara vill väl :)

    I vissa fall så blir ju personer så omedvetet stressade och så av att tempa, så inte alla som klarar av det, samma med att testa, de blir lixom besatta och då förstör de för sig själva.

    Tror mest att de är oroliga för att så ska vara fallet för.din del.

    Men det är ju du själv som känner dig skälv bäst och känner du dig lugn och trygg i tempningen så försök att inte bry dig om der de säger.

    Hur länge har ni försökt?


    Vi är inne på månad 11 försök nr 10.

    Jag förstår ju på ett sätt också att de egentligen vill väl, men samtidigt vet de ju inte alls vad som pågår i mitt huvud..
  • ecmov
    Moneal skrev 2015-10-06 19:30:29 följande:

    Nä precis, tyvärr är folk väldigt duktiga på försöka sköta andra i stället för att sköta sig själva.

    Snart har ni ert + och gillar du att tempa så ska du about fortsätta med det :)


    Tack <3
  • ecmov
    lilleskutt86 skrev 2015-10-11 06:02:07 följande:

    Idag var plusset tydligare! Hurra! Jag är gravid! Bim -3. Lycka!


    Grattis!!!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles