• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    limonette skrev 2015-08-16 10:16:07 följande:

    Förlåt att jag är lite seg att svara..

    Jag borde få mina provsvar på måndag också.

    Har inte sett någon app,finns den bara till iPhone?

    Halo 83 jag håller alla tummar och tår, ja tycker jag ser ett svagt streck!

    Min temp var reordlåg idag och svagt streck på lh test så jag hoppas verkligen det är äl snart!!


    På iPhone heter den Familjeliv ny, vet inte om den finns på android.
  • soofa
    halo83 skrev 2015-08-17 09:59:05 följande:

    Neg :( så får invänta mensen då ...


    Vad använde du för test? Det finns fortfarande hopp!
  • soofa
    Loppan84 skrev 2015-08-17 12:46:26 följande:

    Får jag fråga en sak - hur involverade är era män i det här?

    Jag är så besviken på min man just nu, han lämnar verkligen allt upp till mig. Ok jag kan förstå att det är lite avtändande att ligga några speciella dagar bara för att man "måste", men det är ju alltid mysigt och alla skäl är väl bra för att få lite vardagsmys tänker jag ;) Men han menar att han känner sig pressad då så jag har helt enkelt hållt koll själv, han brukar inte va så svårflirtad så har gått fint oavsett ;) Men nu närmar jag mog ÄL och tycker vi ska ta de chanser som finns så prövade att få till det igår hela dagen och kvällen men han var inte mottaglig alls pga vi håller på och renovera och flytta så han var nog lite sliten. Då kände jag mig tvungen att säga att jag tror ÄL kommer snart så i borde passa på - men då blir han helt avtänd. Vet inte vad jag ska göra, för är så frustrerande att se de mest fertila dagarna gå förbi när vi plötsligt kan ha massa sex veckor när inget kan hända. Lite Off topic NC kanske men vet bara inte hur jag ska göra.


    Jag upplevde samma sak den här månaden, för att vi på grund av min sambo inte fick till något riktigt försök. Innan har jag inte berättat för min sambo när äl närmar sig (på grund av att det känns sjukt avtändande), men när jag märkte att han inte ville ha sex så nämnde jag att det vore bra om vi kunde få till det typ då. Men nja, då gick det inte.

    Nu har vi bestämt till nästa månad att jag ska förbereda honom när det närmar sig, så får vi se om det blir någon skillnad. Men känner liksom du att det är jag som drar i det och det är sjukt jobbigt. Obestämd
  • soofa
    Minerva skrev 2015-08-17 11:49:02 följande:

    Liten uppdatering från mig, testade ju positivt med blödningar i slutet på förra veckan. Testade positivt fram till idag, kunde se en svag svag skugga imorse men anser testet vara negativt. Pratat med gyn å behövde inte komma in eftersom det var så tidigt missfall. Tempen är nere på 36.3 igen också, häftigt detta med temp måste jag säga.

    Vi har varit nere i helgen men nu får vi ta nya tag igen när blödningarna upphört! :)


    Man behöver deppa ihop ibland och sen komma igen! Hoppas du blir gravid snabbt igen och att den lilla vill hålla sig kvar nästa gång. Hjärta
  • soofa

    I dag hittade NC min ägglossning, en vecka senare trots äl-tester. Ligger lägre i temp den här månaden än jag gjort innan så tror min baslinje är något för hög.

  • soofa
    halo83 skrev 2015-08-18 06:07:04 följande:

    Bim-2 idag temp på väg ner.

    Får inse att det inte blev nåt denna 15:e gång heller. Känns rätt så hopplöst just nu..:(


    Förstår det men inget är kört förrän mensen kommer. OM den kommer, har ni tänkt söka hjälp då?
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-08-18 21:54:28 följande:

    Alltså tjejer. Jag är i upplösningstillstånd.. hade mens för 2.5 veckor sedan med SJUK mensvärk, dock inte lika långvarig som jag brukar ha, smärt och blödningsmässig.. nu har jag inte tempat på semestern men skulle ha ägglossning typ idag. Har idag vaknat med lite smärta till höger om naveln och tänkt att det var äl-smärtor.. och har haft lite brunaktig flytning idag. Tog ett äl-test som direkt gav jättestarkt utslag vilket aldrig hänt tidigare så tog ett gravtest som också blev positivt direkt.. Tog ett digitalt som visar 3+... WTF? Nu har jag ju druckit alkohol, ätit sushi och ost och hela alltet - för jag har ju haft mens?! Kan det varit ett missfall? Hur gör jag nu??


    Tycker du ska ringa gyn/bm så att de kan kolla upp det. Hade du en blödning för 2,5 vecka sen borde varken äl- eller gravtesterna gett så starka utslag nu om det var ett missfall. Tror jag. Förhoppningsvis är du fortfarande gravid och har en lite där inne! Ring dem redan i morgon! Håller tummarna. <3
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-08-18 21:45:16 följande:

    Äntligen var det vår tur! Sjätte försöket och första försöket med bidrottningsgelé fick jag plus idag på bim! :D Just nu snurrar huvudet av lycka, oro osv men självklart superglad :)


    Men åh, grattis! Så himla kul! Grattis! :D Förstår att det måste vara en massa olika känslor nu, så jäkla coolt!
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-08-18 21:46:44 följande:

    Här är förresten min graf :) har sett väldigt annorlunda ut den här månaden än förra men trodde jag började bli sjuk då jag har haft ont i halsen.


    Tack för grafen förresten. :)
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-08-19 06:56:02 följande:

    Tack för svaren <3 Nu har chocken lagt sig lite. Tänker att jag ska hinna ringa bm idag, mår ju liksom bra annars och har inte ont idag och det kommer inget så om de säger att det bara är att vänta bokar jag ett privat vul om 2 veckor. Enligt senaste mens bör jag vara i 6+3 och den kliniken gör ultraljud tidigast från 8+0.

    Känner mig ändå ganska lugn, antingen var det ett missfall, eller så är något annat galet, eller så är jag gravid. Känns som att det bara är att vänta och se!


    Lycka till och håll oss uppdaterade!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles