• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Alla får ju inte utslag på äl-stickor trots att de haft äl om jag har förstått det rätt! Sex varannan dag är ju typ det bästa! Vi lyckades bara få till det på äl-dagen så jag tror inte så mkt på den här månaden, o nästa är sambon bortrest och kommer hem på äl-dagen..

    Min temp har stigit ytterligare idag, så borde ha progesteron i kroppen, som väl produceras av gulkroppen som max typ 1v innan mens, så på lördag borde jag ha maxtemp o därefter borde tempen sjunka. Men att tempen stiger betyder väl att man haft äl? För utan äl ingen gulkropp? Hormoner är fan häftigt ändå!

  • fastfrusen

    Soofa din stiger ju mycket tydligare än min kurva tycker jag! Amatör på temp så tycker jag ändå att det ser ut som att du haft en solklar ägglossning!

  • fastfrusen

    Jag har känt mig allmänt skittrött och haft huvudvärk hela veckan men alltså, det kan man ju göra ändå :P Annars känner jag inget "grav-spec"! Tänker att jag inte ska testa om tempen går ner, för om den går ner innan bim borde progesteronet minska dvs inget litet embryo som fortsätter! Om tempen håller sig fortsatt hög till 27/5 så ska jag testa då, äl +11 isåfall, känns rimligt!

    Läste förresten en grav-bok igårkväll, Malin Wollins "En mamma blir till"! Lånade som e-bok på biblioteket! Kan rekommendera, lättsam och så, gör att man blir lite mera sugen på hela alltet! 

  • fastfrusen

    Jag tycker det är svårt med äl-testen, för mig varierar dom i styrka och kan vara positiva flera dagar i rad!

    Igårkväll blev jag plötsligt akut illamående och kastade mig upp från soffan för att springa till toaletten för alltså, kräkningen var nära, men sen gick det över ganska snabbt igen! Jag blev jätteglad o tänkte att det var ett gravsymtom, men har inte känt ngt sedan dess, och jag åt choklad precis innan så kan ju lika gärna varit vagal reaktion.. Plus att temp var lägre idag.

    Alltså. Statistiskt sett borde väl ngn av oss plussa!

  • fastfrusen
    soofa skrev 2015-05-25 18:10:07 följande:
    Det KAN ha varit en implantationsdipp du hade, jag googlade på det i morse och det är tydligen vanligt när ägget fäster 7-10 dagar efter ägglossning. Det gör ju att man fortsätter hoppas i alla fall. :) När har du bim?
    Är det därför man ibland har trifasisk kurva som gravid?
  • fastfrusen

    Åh vad spännande! Håller tummarna för er :) Min temp sjönk mer idag så jag tolkar det som att det är kört, har sjunkit två dagar i rad.. Nästa månad är sambon bortrest också, så vi får hoppas på juli för vår del!

  • fastfrusen

    Är det ngn av er som testat? Jag tänkte testa idag men temp sjönk ännu mer så sparar testen till en bättre månad ;)

  • fastfrusen
    Anonym124 skrev 2015-05-27 18:48:13 följande:

    OMG jag kunde inte låta bli efter mitt besök hos barnmorskan...


    Grattis herregud! Så himla solklart plus att det finns inte :))
  • fastfrusen
    Norrlänning86 skrev 2015-05-28 06:22:19 följande:

    Vaknade i morse, tog tempen och sedan sa NC åt mig att ta ett graviditetstest då enligt dem hade jag bim i måndags.(enligt min uträkning idag) så tog ett test och jag ser ett svaaaagt streck.. Nån annan som ser eller inbillar jag mig?


    Jag tycker att det ser ut som ett andra streck där!!!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles