• ViLdiNG

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    soofa skrev 2015-05-25 06:31:05 följande:

    Bara för att jag skrev om det innan jag somnade i går så dippade temperaturen rejält nu på morgonen. Mina googlingar säger att det KAN vara en implantationsdipp som tydligen kan hända när ägget fäster 7-10 dagar efter äl. Jag hade dock en liknande dipp förra månaden utan vars gravid men men, man måste ju hoppas! :)


    Då hoppas vi på den förklaringen Jag känner mig väldigt ogravid det senaste och väntar snällt in den 29e då jag testar! :-S
  • ViLdiNG
    jess89 skrev 2015-05-25 08:25:28 följande:


    Väldigt negativt graviditetstest imorse... Temperaturen verkar vara påväg neråt också, även om den inte är riktigt lika låg som vid förra mensen! Bara att vänta in den och ta nya tag nästa månad! :)


    Attans! Tror jag får samma resultat. Juni is the month med andra ord

    Hur många månader har du försökt via NC plan?
  • ViLdiNG
    jess89 skrev 2015-05-25 15:29:12 följande:
    Ja attans. Detta var 2:a försöket bara. Började tempa för ca 2 månader sen :) Du då?
    Första försöket bara Fick halvdant utslag på ÄL Stickan den 15e maj och inte alls den 16-17 maj då NC appen bad mig testa LH. Så funderar på om jag kan ha haft ÄL 14e kanske? Och att sexandet då började för sent när vi körde på den 15-17 e?

    I vilket fall, time will tell

    Hittar ni exakt ÄL varje mån och får starkt utslag på stickan? Jag kör med ÄL test från o med denna mån för att förstå mig på när den verkligen äger rum.
  • ViLdiNG
    soofa skrev 2015-05-25 16:49:43 följande:
    Jag har kört med äl-tester i två månader och fått starka utslag båda gångerna, men vad jag förstått är det väldigt individuellt hur starka utslag man får. Får man inte det behöver det inte betyda att man inte har ägglossning. Andra tecken att ta reda på det är ju exempelvis ändrade flytningar, man ska också kunna känna på livmoderhalstappen men det vet jag inte hur det funkar. Glad
    Kör du med NCs ÄL test? Det gör jag!

    Flytningar o tappar alltså. Tror jag kör på ett tag med stickorna
  • ViLdiNG
    fastfrusen skrev 2015-05-25 17:03:23 följande:

    Jag tycker det är svårt med äl-testen, för mig varierar dom i styrka och kan vara positiva flera dagar i rad!

    Igårkväll blev jag plötsligt akut illamående och kastade mig upp från soffan för att springa till toaletten för alltså, kräkningen var nära, men sen gick det över ganska snabbt igen! Jag blev jätteglad o tänkte att det var ett gravsymtom, men har inte känt ngt sedan dess, och jag åt choklad precis innan så kan ju lika gärna varit vagal reaktion.. Plus att temp var lägre idag.

    Alltså. Statistiskt sett borde väl ngn av oss plussa!


    Hade bara illamående på morgonen med sonen! Under två v så illa att jag inte kunde gå till jobbet! Det gick över efter v 11 startade v 5!
  • ViLdiNG
    Anonym124 skrev 2015-05-25 17:09:02 följande:

    Jag kör min första månad och har därför bara haft en ägglossning. Efter att ha testat varje dag i över en vecka fick jag utslag på cb-digitaltest (den med fast gubbe) passade på då å testa på två andra sorters stickor som jag fått från en kompis som blivit gravid. Ena Stickan fick jag ett streck som var mkt rödare än teststrecket å det tredje testet var det ett jättemjäkigt streck. Hade kag bara använt den tredje Stickan hade jag vart övertygad om att det var några dagar kvar. Det är tydligen vanligt att olika testa passar för olika personer.

    Glad att testade med lite olika så jag vet till nästa cykel. Min gjorde nämligen en galen tempdipp imorse så nu är nog mensen nära. Känns coolt att jag tagit mig igenom en cykel å tänker att det blir lättare att förstå nästa omgång. Haha, har vart så förvirrad över hur allt funkar den här första månaden :P


    phpDNDbHF79566.jpg
    Men va fasen. Ska man fatta vilket ÄL test man är kompatibel med då också goddamn! Provar med NCs egna i juni också sen får jag kanske köra en runda med CB då! Tack för tipset i vilket fall!
  • ViLdiNG
    jess89 skrev 2015-05-25 19:25:06 följande:


    Nu tändes ett litet hopp för mig när ni pratade om implantation dip. Jag mätte en väldigt låg temperatur som ni ser i fredags, 9 dagar efter ÄL! Avaktiverade den eftersom den skiljde sig så mycket från tempen dagen innan och efter. Kan det vara så att jag testade för tidigt i morse? Vad har ni andra för erfarenheter av testlagrets tester? Köpte hem ett clearblue test och tänker testa om inte mensen kommer imorgon! 


    My god vad spännande Håller tummarna!
  • ViLdiNG

    Min ökade med vilken SJUK nagelbitare detta ska vara DÅ!

    Köpte graviditetstest precis! På lördag på lördag på lördag. Vilket är BIM -3!

  • ViLdiNG

    Jag vet ju redan vilken VAGN jag vill köpa så det måste ta sig någon gång snart!

    På tal om något helt annat. Jag tycker att det är jobbigt att det är ett helt öppet forum här, kan man ha en sluten grupp på något vis?

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles