• redofördig

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    soofa skrev 2015-06-16 22:12:41 följande:
    Vad konstigt, nästan samma sak här. Innan jag började med NC och med hela bli gravid-grejen var min mens väldigt regelbunden med spottings dagen innan. De senaste två månaderna har jag dock fått spottings 3-4 dagar innan mensen, och mensen börjar när som helst på dagen och inte direkt på morgonen som den alltid gjorde innan. Det är jättekonstigt ju!

    Hoppas du får till lite jämnare mätningar framöver, kan vara värt att testa det där med att hålla munnen stängd en stund. Jag mäter också alltid tre gånger samma morgon, skriver sen in mellanvärdet av dem.
    Så är det ungefär för mig med .. Jag får spottings ca 2-4 dagar innan mens sedan jag tog ut min hormonspiral i januari men har denna månad haft det i 8 dagar och mensen skulle, enlig NC kommit i söndags men än så länge bara spottings? Graviditetstest är negativa så jag vet inte alls vad min kropp håller på med Är du orolig över dina spottings? 
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-04 18:21:41 följande:

    Hallå! Nu är jag tillbaka i tråden efter några dagar i Danmark och därmed nästan inget internet. Obestämd Jag är inne på mensdag 4 nu, innan dess hade jag dock spottings i 3 dagar. Alltså, det är så märkligt - vi har försökt bli gravida i två månader. Dessa båda månader har jag haft spottings 3-4 dagar innan mens, sen en något längre och mer intensiv mens än vad jag brukar ha. Innan vi började försöka hade jag spottings en dag innan mens, sen mens i några dagar. Är det inte typiskt att kroppen ska börja strula just när man vill bli gravid? 


    Känner igen mig så!  Tog ut min spiral i januari och har sedan dess tampats med dessa spottings. Kan komma 5-2 dagar innan mens .. Har hat så i 5 månader nu men BM säger att jag inte ska vara orolig?? Ingen mens denna månad men inte heller ett plus ... haft haft spottings i 8 (!!!!) dagar nu så vad tusan är det som händer med mig?? 
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-24 22:21:47 följande:
    Åh, vad irriterande. Tycker inte man ska behöva blöda mer än de dagarna som man har mens.

    Jag kontaktade faktiskt gyn för mina spottings och var där i början av månaden. Hon skrev ut Primolut-nor som jag ska ta från och med cd 16-25 för att göra mensen mer regelbunden. Den är ju på sätt och vis regelbunden men eftersom spottingsen har ökat så anses den ändå inte som regelbunden. Tar sista tabletterna i morgon, sen ska mensen komma 2-4 dagar efter det. Hoppas såklart inte att den kommer, men om den kommer så hoppas jag i alla fall att den kommer utan några spottings. Jag meddelar dig om några dagar, då vet jag mer.

    Skönt att man inte är ensam om spottings i alla fall, det verkar vanligare än vad jag trodde innan.
    Tack det vore ju jättesnällt om du ville meddela hur det går! Hoppas inte mensen kommer. Men kan de du fått utskrivet påverka fertiliteten? Hatar verkligen mina spottings, och jag var hos BM för 2 veckor sedan och hon typ mer eller mindre skrattade bort de. Hon sa att jag inte aaaaalls skulle oroa mig och att jag kunde komma tillbaka om 1,5 år om jag inte blivit gravid .. ?? Är 23 år så vet inte om de ha någon betydelse? Får du som småblödningar eller mest brunt? Jag får bara bruna flytningar .. 
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-24 22:39:06 följande:
    Såg du mitt förra inlägg? Jag tror inte det är något att vara orolig över men det kanske vara ett tecken på att man har lägre nivå av ett gulkroppshormon och det kan göra lutealfasen kortare (som jag har förstått det). Fortsätter det så prata med din gynekolog igen och säg att du vill prova något för det. Även om det är helt ofarligt så är det ju sjukt störande.
    ja tack jag såg det precis Så skönt att få prata av sig med andra som har liknande besvär! Är bara rädd att detta ska påverka att jag inte kan bli gravid .. 
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-24 23:00:57 följande:
    Nej, de ska inte påverka fertiliteten. Om mensen inte kommer och jag plussar ska jag dock sluta med dem.

    Men oj, vilken konstig reaktion av henne! Jag sa att jag hade haft spottings sen jag slutade med mina p-piller för 1,5 år sedan och att de ökat de senaste två månaderna. Då fick jag en tid. Har du kontakt med någon annan, någon gynekolog eller så? Överdriv lite om det behövs (sjukt att det ska behövas) och säg att du vill prova något som kan minska dem. Men du, jag är med i olika trådar och i en av dem var det nyligen en med spottings som blev gravid så det behöver absolut inte betyda att man har svårare att bli gravid.

    Förut fick jag bara bruna flytningar, väldigt illaluktande dessutom. De senaste två månaderna även enstaka småblödningar som har gjort det svårt för mig att veta vilken dag jag ska räkna som den första mensdagen.
    Tack för dit pepp! Kändes lite bättre av även de med spottings kan bli gravida. Om det inte går bort efter två cycler till så ringer ag gyn och säger att de faktiskt måste hjälpa mig. Då har det gått 7 månader och eftersom jag inte hade såhär innan jag tog ut spiralen måste det ju vara något knas nu ju .. Fick mens inatt också .. så nu böjar vi om på 3e försöket med bebis Hur du barn sedan tidigare?
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-25 10:11:46 följande:
    Ja, gör det - du har absolut rätt att få hjälp med dem, det behöver ju inte vara så avancerat utan att du bara får något tillskott av någon form. Jag hade inte heller några spottings innan jag började med p-piller, utan de kom när jag slutade med dem. Så irriterande! Skrikandes

    Vad skönt att mensen kom igång i alla fall. Hoppas att juli blir din månad! Nej, varken jag eller min sambo har några barn sedan innan.. vi är inne på tredje försöket vi med. Har du några barn sedan innan? Bim - 5 i dag! 
    Väldigt irriterande! Ja vi håller tummarna för oss. Vi har inga barn sedan tidigare Åh håller tummarna att mensen inte kommer!!! 
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-25 16:46:31 följande:
    Nä, hoppas inte! Tar som sagt sista tabletten i kväll, sen ska mensen komma inom 2-4 dar. Vi åker iväg över helgen så tänker packa ner både bindor och graviditetstester. :) Testar på måndag (bim -1) om mensen inte kommit då.
    Vad spännande. Inga spottings ännu?
  • redofördig
    soofa skrev 2015-06-25 22:15:24 följande:
    Nep, men de brukar inte komma riktigt än. Förra gången kom de på dag 27 och jag är bara på dag 25 nu. Men efter i kväll när jag tar sista tabletten så är jag beredd på dem när som helst - hoppas jag slipper dem och helst hela mensen. :)
    Jag håller tummarna! Uppdatera mig gärna
  • redofördig

    Vad tror ni om dessa? Igår var det inte positivt .. Har varit bortrest så har inte kunnat kollat ägglossning. Men tog igår kväll och då såg de typ ut som den understa. Tempen har inte heller stigit. Tror ni jag har de typ imorgon eller har jag haft?! Fattar nada.

  • redofördig
    redofördig skrev 2015-07-07 15:27:34 följande:

    Vad tror ni om dessa? Igår var det inte positivt .. Har varit bortrest så har inte kunnat kollat ägglossning. Men tog igår kväll och då såg de typ ut som den understa. Tempen har inte heller stigit. Tror ni jag har de typ imorgon eller har jag haft?! Fattar nada.


    Går inte att lägga upp bild ju ....
  • redofördig
    redofördig skrev 2015-07-07 15:28:22 följande:

    Går inte att lägga upp bild ju ....


    redofördig skrev 2015-07-07 15:27:34 följande:

    Vad tror ni om dessa? Igår var det inte positivt .. Har varit bortrest så har inte kunnat kollat ägglossning. Men tog igår kväll och då såg de typ ut som den understa. Tempen har inte heller stigit. Tror ni jag har de typ imorgon eller har jag haft?! Fattar nada.


    Kolla i mitt galleri om ni vill hjälpa mig!
  • redofördig
    Emmissara skrev 2015-07-07 17:15:34 följande:
    jag kan inte se några bilder, vet inte riktigt vart jag ska kolla på din profil. 

    Använder du mobil eller dator när du ska lägga upp bilderna? 
    Ser du nu? Vad tror ni om detta? De två översta är från i förrgår kväll (dom ligger i rätt ordning trots att det inte ser ut så) och de andra är från igår. är de översta från igår positivt? Och har isåfall ägget släppt under morgonen? Jag har sovit lite konstigt inatt, somnade vid 02 och vaknade vid 05, tempade och då var tempen på 36,44 vilket är typ 0.1 högre bara. vaknade sedan vid 08 och då var tempen på 36,57 vilket är typ 0,2 högre .. har sovit lika lite timmar på båda tempningarna så vilken ska jag tro på? Har jag ens haft ägglossning denna månad? 

    Enligt NC ska jag ha de imorgon ..?

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles