Inlägg från: Norrlänning86 |Visa alla inlägg
  • Norrlänning86

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Jag använder natural cycles och använt ägglossningstester men har inte prickat in en ögglossning med stickorna. Skulle enligt appen ha ägglossning 16/5 men den flyttades till 13/5 och ska ha bim 28/9. Runt ägglossning har jag haft temp på 36,18 och dagarna efteråt den på 36,42 och 36,33 och efter det har den resterande dagar legat på 36,6.

    Jag har egentligt använt natural cycles prevent och använt den för att lära känna kroppen mer nu när jag inte tar hormoner jag bara mår dåligt av och sedan för att se om jag har ägglossning varje månad efter att jag fick ett utomkvedshavandeskap för ca 6 månader sedan då jag fick ta bort ena äggledare, men senaste månaderna har vi börjat att prata mer om barn och inte skyddar oss inte. Så skulle det bli en bebis så är det välkommet.

  • Norrlänning86
    Bärz skrev 2015-05-24 07:04:41 följande:
    välkommen! Tråkigt med utomkveds! Hur kände du det? Eller fick veta?
    Tack tack! :)
    Jag visste först inte att jag var gravid, mådde illa och hade väldigt ömma bröst som inte försvann fast jag fick mens., så hade gjort graviditetstest tidigare som inte visade positivt. Sedan hade jag haft mens i över 5 dagar och det brukar jag inte ha och på söndag 23/11 fick jag sån smärta att jag inte kunde ligga still eller ens kunna gå upprätt och kom en rejäl blödning och jag tog då ett clear blue digitalt test som visade att jag var gravid och det stod då 1-2 veckor och det visste jag att det inte stämde då min kille inte bor här så hade vi inte setts på flera veckor så hade räknat ut att jag borde vara i vecka 7. Åkte in till gynakuten på tisdagen och fick undersöka mig och läkaren ville efter undersökningen att jag skulle ta blodprov och komma tillbaka 2 dagar senare för att ta ett nytt blodprov och jämföra halterna om det isåfall var ett missfall eller ett möjligt utomkveds. Tyvärr glömde de bort att analysera mitt första prov så fick göra om ett på onsdagen och sen igen på lördagmorgon. Några timmar efter att de tagit blodprovet ringde en läkare och ville att jag skulle komma in igen för en andra undersökning och hon ville skicka mig på operation. Så från andra undersökningen till operation var mindre än 2 timmar.. Men fick inge besked förren vid 12 dagen efter på 1 advent och då berättade läkaren att de hade fått ta bort min högra äggledare. Var en jobbig upplevelse iom att jag fick genomgå allt ensam då min familj bort i norrland och min kille i ett annat land.

    Oj blev ett rätt långt svar ser jag nu! :)
  • Norrlänning86

    Vaknade i morse, tog tempen och sedan sa NC åt mig att ta ett graviditetstest då enligt dem hade jag bim i måndags.(enligt min uträkning idag) så tog ett test och jag ser ett svaaaagt streck.. Nån annan som ser eller inbillar jag mig?

  • Norrlänning86

    Åh tack tack allihopa! :)

    Ska ta ett digitalt imorgon så jag iaf får det bekräftat helt! :)

    Men sen blir det isåfall en väntan på att få göra tidigt ultraljud så jag får se att det sitter rätt denna gång! Extra nervös nu när jag bara har en äggledare kvar. :(

  • Norrlänning86

    [quote=75362602][quote-nick]ViLdiNG skrev 2015-05-29 11:01:30 följande:[/quote-nick]

    Jag fattar ingenting!!?

    [/

    Grattis!!! :) gjorde också digitalt test i morse så nu har jag det verkligen bekräftat också! Hur känns det? :)

  • Norrlänning86

    Välkommen hit till oss! :)

    NC är faktiskt rätt skönt att använda så man själv kan lära sig hur kroppen fungerar och se när man ska ha ägglossning. Jag var lite orolig att jag inte skulle få ägglossning varje månad då ena äggledaren är bortopererad men det verkar som jag har det så känner mig mindre orolig nu :)


    Emmissara skrev 2015-05-30 12:35:01 följande:

    Hejsan, jag har följd den här tråden lite tyst ett tag, har inte riktigt vetat om jag ska gå med eller ej, men ni verkar som ett härligt gäng som är här,

    Lite fakta om mig, jag är inne på andra cykeln med NC, fick ett tidigt missfall i maj 2014 (inte planerad graviditet). Sedan missfallet så har min cykel inte gått tillbaka till normal längd. I februari var jag hos gyn där det konstaterades att jag inte tillverkar tillräckligt mycket av något hormon för att ägget ska släppas, därav är mina cyklar längre och inte lika länge. Jag har inte PCO enligt min gyn läkare så det kändes skönt iaf.

    Just nu är jag inne på cykel dag 54. hade äl för en vecka sedan ungefär och NC har satt ut mitt BIM den 8/6.

    Jag använder mig av NC för att hålla kolla på när och om jag ens har äl, vi försöker inte aktivt för tillfället då jag har väldigt fullt upp med jobb och plugg, min sambo håller på och ska anställa några nya i sitt företag och sedan ska vi gifta oss i september, men om vi skulle bli gravida så skulle vi bli enormt glada.

    och grattis till er som har plussat, måste vara helt fantastiskt :D 


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles