• Malin 845

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Hej!

    Jag har precis börjat med natural cycles plan igår, då jag fick min mens. Har äl 5/6 och BMI 19/6. Är det någon som plussat med hjälp av natursl cycles? Hur lång tid tog det? Hoppas på plus i slutet av nästa månad! :)

  • Malin 845

    Har hållet mig lite i bakgrunden i tråden, men har en liten fråga.. Jag hade beräknad äl igår, och jag har haft högre temp både igår och två dagar innan det, så NC trodde jag hade äl. Nu har den drastiskt gått ner igen. Men har tagit clearblue ägglossningstest som visar låg fertilitet. Har ni varit med om detta? Kan min äl vara försenad eller kommer inte äl?

  • Malin 845
    Rosafluffiga skrev 2015-08-10 00:56:37 följande:

    Läst tråden en tid. Många som kör både NC och ägglossningstest, och så matchar det inte. Ägglossningstest ger utslag innan ägglossning, medan NC bekräftar ägglossning efter den skett eftersom att det är då temperaturen stiger. Därav rekommenderar NC själva att man ska använda både ägglossningstest och NC :).

    Det blåa ägget dyker upp där NC tror att du ska få ägglossning, och kan sedan försvinna och komma tillbaka på samma datum eller en annan dag när NC bekräftat din ägglossning. Kommer den inte tillbaka betyder det att ägglossning inte skedde den månaden, för precis som jag skrev ovan betyder positivt ägglossningstest endast att ägglosningen är påväg inte att den faktiskt sker. Just därför tycker jag att NC och ägglossningstest verkar vara en bra kombo.

    Har kört NC en tid för att få in min temperatur, men den här månaden kör vi igång. Har varit så spännande att följa alla era resor på håll, och nu hoppas jag, att jag också får hänga på :)


    Hej!

    Jag fick beräknad äl i lördags men enligt NC skedde den inte. Så jag tar äl tester för att se om den kommer senare. Tempen var lite förhöjd ett par dagar innan helgen, och nu lägre. Kan det vara att äl kommer eller inte kommer alls? Min blåa "plutt" har försvunnit
  • Malin 845
    Rosafluffiga skrev 2015-08-10 01:36:04 följande:

    [quote=75619362][quote-nick]Malin 845 skrev 2015-08-10 01:11:50 följande:[/quote-nick]

    Är lägre nu som ni ser

    [/

    Hur länge har du använt NC? För mig tog det två månader innan NC började förstå sig på min cykel. Tyvärr är det helt enkelt bara att vänta och se, ibland tar det ett par dar innan NC bekräftat en ägglossning.


    Har använt den sen maj, så den borde ju hitta rätt :/ låg fertilitet igen fast känner molnande smärta i magen nu.. :/
  • Malin 845

    Fråga till er som kan detta, om jag inte lagt in nån temp på ca en vecka, hur kan då NC räkna ut att min äl är nästa helg?! Plus ett meddelande: hurra vi har hittat din ägglossning! Men jag har ju inte ens lagt in min temp?
    Har NC fått en knäpp??

    Är på dag 70 i cykeln, så var länge sen jag hade mens :(.

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles