Inlägg från: En blå väljare |Visa alla inlägg
  • En blå väljare

    Har du förtroende för regeringen?

    KillBill skrev 2021-07-28 20:45:18 följande:

    Saken är den att det inte finns något att bevisa. Detta eftersom Säpo inte har några säkerhetsmässiga synpunkter på Vänsterpartiet.  Jag vet att SÄPO klassade en SD medarbetare som en säkerhetsrisk för några år sedan men jag känner inte till att SÄPO har identifierat säkerhetsrisker hos något annat parti. Gör du det? Berätta i så fall.


    Så du drar slutsatser utifrån vad du inte känner till. Intressant.
  • En blå väljare
    KillBill skrev 2021-07-29 00:01:10 följande:
    Jag säger bara som det är. SÄPO klassade en tjänsteman på SDs riksdagskansli som en säkerhetsrisk. Det gällde Egor Putilov men som under de senaste åren gjort sig känd under en mängd olika namn. Om någon annan hävdar att SÄPO sett säkerhetsrisker hos andra partier bör den som kommer med ett sådant påstående kunna styrka saken.
    Tror du SÄPO offentliggör alla säkerhetsrisker? Tror du ska vara lite försiktig med vilka slutsatser du kan dra från från extremt begränsad information.

    Vill minnas att en SR-medarbetare fick kicken under lite halvmystiska omständigheter nyligen. Klassad som säkerhetsrisk? Kanske!
  • En blå väljare
    KillBill skrev 2021-07-29 00:44:48 följande:
    Hallå. Vi pratar politiker. Viktor1988 påstod att ett annat parti var en säkerhetsrisk. Då bör han kunna påvisa att det är så. Annars är påståendet inget annat än pladder.
    Först och främst borde väl du fokusera på att höja dina egna påståenden över pladder-nivån. Du baserar dina slutsatser på data som inte finns.
  • En blå väljare
    Flash Gordon skrev 2021-07-30 09:50:11 följande:

    Kompetensen hos denna regering ...

    Vi har alltså en digitaliseringsminister som lägger ut sina personliga data i en QR-kod öppet på Instagram

    twitter.com/kvestergren/status/1410888656999518219

    *ja, det ligger ute öppet på Ygemans Instagram*

    .
    Det är alltså samma gäng som inte hittade ett säkert rum för att meddela statsministern att Transportstyrelsen register med hemliga uppgifter var på villovägar.


    Men jösses. Är det vår näste statsminister?
  • En blå väljare
    KillBill skrev 2021-07-31 11:09:04 följande:
    Ivar Arpi, mannen som försökte förminska terrordådet Capitolium där 5 människor dog och 69 skadades och som nu försöker förminskar den politiska kopplingen i terrordådet på Utöya där 69 ungdomar på ett socialdemokratiskt läger mördades. 
    Tur att Aftonbladet varje år manifesterar årsdagen av alla kommunistiska illdåd.
  • En blå väljare
    Padirac skrev 2021-07-31 23:22:12 följande:
    Menar du eller Ivar Arpi själv att MJ har angript Ivar genom att citera Ivars egna ord?

    Nu har alltså en kränkt vit man blivit upprörd för detta

    www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/202585-hur-ofarliga-ar-vara-egna-20-aringar-i-mjukisbyxor/

    "Klockan 23.04 i går kväll den 6 januari, skrev Bulletin-skribenten Ivar Arpi följande rader på Twitter:

    ?Men för guds skull, sluta kalla det ett kuppförsök! Det är uselt ändå och ska givetvis fördömas, men ingen, absolut ingen, kan tro att detta leder till att några arga killar i mjukisbyxor som tar selfies snart tar makten i USA.?"

    MGs tweet:


    "
    Morgan Johansson
    @johanssonmorgan
    ·
    Jul 28
    En känd högerdebattör trodde att det nog bara var ?några arga 20-åringar i mjukisbyxor som tar selfies?. Och twittertrådarna fylldes av anonyma SD-konton som skulle relativisera, försvara och spela ner. Har de lärt sig något nu? Kanske. Men jag skulle inte slå vad om det. ->"
    Tycker du det är rimligt att makthavare ska angripa enskilda jounalister?

    Är det t.ex ok om Åkesson gör narr av Ulf Kristersson börjar göra narr av vänstermänniskorna på SVT?
  • En blå väljare
    Padirac skrev 2021-08-01 00:19:10 följande:
    Ja, Ivar Arpi är ju helt bortgjord i sammanhanget  - Åkesson et al ägnar väl hela dagarna åt att hetsa mot övriga politiker och människor som står för liberala demokratiska värderingar -. Ult gjorde ju en riktig groda nyligen - nej, jag menar inte alla pengar som skattebetalrna betalade för hans resor till Kina, lägenheten han norpade framför behövande utsatta kvinnor, utförsäljningen av det gemensammas verksamhet långt under marknadspris elelr ens 'apartheid'-boken han skrev...

    På vilket sätt har angreppet skett enligt dig - vad har Arpi fått utstå då hans text återgavs utan att ändras.

    Det är lite magstarkt att påstå att det är en attack mot Icvar Arpi att peka på att proudboys och de som inne i kongresssbyggnaden ville ta livet av valda politiker som inte var för Trump och Trumps kupp inte är unga killar i mjukisbyxor.

    De SD-auktoritära menar som vanligt att det är attacker, censur,diktatur om de inte får sprida sina lögner som inte alls stämmer med verkligheten.

    Har jag attackerat dig nu, menar du?
    Dina angrepp är väldigt harmlösa må jag säga. Men du är ingen makthavare. Förstår du inte att problem uppstår när makthavare angriper enskilda journalister?

    Har Ulf Kristersson dömts för något brott? Eller har han bara följt lagen?

  • En blå väljare
    nihka skrev 2021-08-01 21:31:02 följande:

    Han angrep inte journalisten utan vad journalisten skrev. STOR skillnad.
    Tycker du att makthavare ska lägga sig i vad journalister skriver?
  • En blå väljare
    Padirac skrev 2021-08-02 01:25:48 följande:
    Det finns väl bara ett parti vars företrädare vill kontrollera och styra vad journalister och media skriver.. partiet heter SD och bildades av nazister, fascister, vitmakt och rasyster - de anser att media och journalister tillsammans med 'etablissemanget' är inte deras stlörsta finde utan 'folkets' största fiende - SDs värsta kramare brukar säga att dessa 'folkförrädare' ska spärras in, avrättas eller hängas i  Finspång...
    Intressant. Kan du länka till deras partiprogram och påvisa var man kan läsa allt detta? Om du inte klarar det får det nog klassas som hittepå.
  • En blå väljare
    nihka skrev 2021-08-02 01:38:58 följande:
    Yttrandefriheten är inte inskränkt till vissa personer.
    Ska jag tolka det som ett ja? Då tycker du alltså det är vettigt att makthavare har synpunkter på vad enskilda journalister skriver. Oavsett om makthavaren heter Trump eller Morgan.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?