• Anonym (hmmm)

    Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident

    Det enda som var skumt var ditt beteende. Om jag ville ha en hemmakväll med min mamma skulle inte jag vilja att min pojkvän kom förbi ändå, med en urlöjligt dålig ursäkt kallat överraskningskyss men som egentligen är ett kontrollbehov från din sida. Ja du ha stalker-beteende. Och du skulle definitivt inte gått tillbaka. Anledningen till att hon vill ha tid är väldigt enkel: hon är osäker på ert förhållande på grund av ditt klängiga beteende och vill inte vara falsk och låtsas att allt är bra och fira helgen tillsammans. Ett säkert tecken på att hon funderar på att göra slut. Därför blir det så lång tid som fem dagar. Hade det inte varit just denna helg hade det kanske inte blivit så lång tid, men hon ger tydliga tecken på att hon inte vill fira alla hjärtans dag i år.

    Du får alltså fem minuter ikväll. Då gäller det att krypa. Kom inte med dåliga ursäkter som en jäkla överraskningskyss utan bara be om ursäkt för att du dök upp och säg att du ska respektera hennes fem dagar och inte höra av dig. Säg att du älskar henne, be om ursäkt igen så att hon förstår att du inser att det var fel och r e s p e k t l ö s t. Sen går du. jag tror verkligen att det är enda möjliga lilla chansen att klara det. Tror att hon vill göra slut men väntar till efter helgen, men en liten chans finns ju alltid.

  • Anonym (hmmm)
    JenneVasker skrev 2015-02-12 15:52:31 följande:

    Hela storyn kom ej fram. Jag skulle befinna mig c.a 200 meter från hennes hus på födelsedags fest och var där 20 minuter tidigt. Hon ville spendera kvällen med mig och inte med sin morsa egentligen. Hennes mamma är dock väldigt kontrollerande (hennes ord) och sa att hon inte kunde det.


    Grejen är att detta inlägg bara visar på att du inte förstår. Om allt var så bra och hon egentligen ville vara med dig, varför vill hon då ha tid? Du förstår inte att du gjort fel och att ditt beteende är som en stalker. I dina ögon är det en liten incident, men i hennes, och i de flesta av oss som gjort inlägg här, är det en stor sak och du har inte visat henne respekt.
Svar på tråden Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident