• Anonym (Lika)

    Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident

    Oj. Du kanske ska ge henne lite space..? Får intrycket av att hon kanske uppfattar dig som lite kontrollerande.

  • Anonym (Lika)
    JenneVasker skrev 2015-02-12 13:42:53 följande:

    Ja, så är det säkert och medger att det kan ha varit lite brutalt. Är fortfarande ärrad från föregående förhållande. Har dock gett henne så mycket space på sista tiden. Men förstår inte vissa grejer som skett bara. Tror dock att ge henne space är rätt val och se hur det spelar ut sig.


    Jag tror att det är det bästa du kan göra. Låt henne närma sig dig i sin takt.
  • Anonym (Lika)
    Rakad Apa skrev 2015-02-12 14:20:23 följande:

    Jag fattar liksom inte varför HON blev upprörd. Visst, du framstår som lite kontrollerande men det var ju hon som LJÖG för dig. Klart att man ska få egentid med sig själv och vänner utan sin respektive men låter ju jävligt udda att hon ljuger om vem hon umgås med. Att hon behöver 5 dagar tills hon är redo att snacka igen så att ni missar alla hjärtans dag låter nästan som en bestraffning.


    Hon kanske är rädd för att starta en konflikt...

    TS, hur är era konflikter? Diskuterar ni saker eller bråkar ni?
  • Anonym (Lika)

    Hmm, jo kan förstå att du stör dig på det där med fem dagar. När jag är upprörd och behöver smälta saker så tar det den tid det tar. Ibland kan jag behöva någon dag men oftast kan jag inte räkna och säga att om exakt fem dagar är jag redo att prata. Så förstår att det kan verka som en bestraffning.

    I vilket fall kan du inte göra något åt det nu. Oavsett om hon behöver tid för sig själv eller om hon vill straffa dig så får du avvakta.

  • Anonym (Lika)
    JenneVasker1 skrev 2015-02-12 16:04:11 följande:

    Håller med, att mitt beteende varit uselt. Har förklarat det för henne tidigare. Ska ge henne sin tid och sen kör jag vidare på det. Det får bli som det blir helt enkelt, hon får ta tag i det, för jag har gjort allt jag kan för att visa min ånger. Jag orkar inte med det mer.


    Jag tror att du mår väldigt dåligt, innerst inne. Har du funderat på att gå och prata med någon? Du säger att du har dåliga erfarenheter från tidigare relationer. Har du haft en jobbig uppväxt?
Svar på tråden Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident