Inlägg från: livserfaren |Visa alla inlägg
  • livserfaren

    Hur ofta suger du av din partner?

    Tycker det är såå fascinerande och upphetsande att läsa tjejer/kvinnors erfarenheter kunskaper och hur ni fullständigt älskar att suga kuk blir såå kåt av era berättelser i tråden,, tack,blir bara så jävla avis.

  • livserfaren

    Så skön tråd älskar avsugningstrådar och era inlägg tjejer undrar om det kom så många svar från tjejer för att det var en tjej som är TS har själv en tråd i avsgugningstema på en annan sajt, över tiotusen nyfikna tittare men inte en enda svar från tjejer måste bero på att jag är kille, till och med satt en en bild på blowjobrace 5 tjejer, men inga såå sköna inlägg som i den här tråden, är väl för personlig i den tråden,ursäkta TS vill inte påverka tråden alls, en personlig reflektion bara, såå många härliga inlägg i den här tråden bara, så nyfiken, och avis.

  • livserfaren

    Tycker ni har härliga inägg ang kuksugning tjejer, era män måste vara överlyckliga, blir såå kåt av att läsa hur ni gör med era män, ni verkar vara så många tjejer som älskar kuksugning på era killar /män såå härligt att läsa, blir så avundsjuk på era killar.om man ändå träffade en sån härlig tjej som älskar det, vilken fröjd,

  • livserfaren
    Anonym (Oftaofta) skrev 2014-12-25 10:07:51 följande:

    Igår tog jag hans kuk i min mun när jag redan haft den i mig. Jag sög alltså bort min egna fittsaft. Sen knullade jag honom igen. Jag avslutade med att suga och mjölka hans sats långt ner i munnen.


    Härligt,
  • livserfaren
    panicorion skrev 2015-01-01 08:37:48 följande:

    Så ofta jag kan, kanskeinte en hel avsugning men ett underbart komplement till förspel eller bara lite retsamt innan jag skall till jobbet :) måste ju få utöva min makt ibland ;)


    gillar din inställning till att suga kuk, precis så vill man som kille ha det helst så ofta som möjligt och ibland länge och hela vägen precis som du skriver, härligt, tycker du är så bra i många trådar du har en jättebra inställning till sexfrågor, gillar dig, kram, Gott nytt år på dig.
  • livserfaren
    panicorion skrev 2015-01-01 08:59:38 följande:

    Tack det var vänligt sagt av dig :) försöker ha en sund inställning till sex och gärna dela med mig av åsikter och erfarenheter. Gott nytt på dig med


    du har en sund inställning till sex.tycker du skriver intressant o hjälper gärna till i olika sex frågor.men åter till temat.älskar dessa trådar när det gäller kuk sugning o avsugning.
Svar på tråden Hur ofta suger du av din partner?