Inlägg från: Muslimsktjej |Visa alla inlägg
  • Muslimsktjej

    Ni tänker ju HELT JÄVLA FEL!

    Honungsblomman skrev 2014-09-15 07:33:09 följande:
    Oj, oj, oj, vilka bottenskrap!

    Spelar ni dumma eller är ni på riktigt?

    SJÄLVKLART ska man lyssna på ALLA röstberättiga. Vad jag menade var givetvis att nu kan man inte längre utesluta SD - nu är det nästan en miljon människor som röstat på SD, - man kan inte ignorera deras röster!

    För övrigt så har inte 87% röstat samma, och med din inställning så ska vi strunta i samtliga som inte röstat på S och M (för närmast efter de (som alltid) största partierna, kommer SD). - Sverigedemokraterna ÄR Sveriges tredje största parti. Glöm inte det! - Dvs större än MP, FI, KD, V, FP, C, och alla övriga partier. De enda som är större än SD, är jättarna - så som det ALLTID är. Jag skulle bli ruggigt förvånad om något parti nånsin går förbi S och M. Den sannolikheten är i princip likamed noll. Och enligt många här i tråden, och i liknande trådar, så ska vi inte lyssna på alla de som valt att inte rösta på S eller M.

    Nästan EN MILJON MÄNNISKOR har röstat på SD. Ni som påstår att SD är ett rasistiskt parti; lägg ner! Där finns inte en miljon rasister i Sverige. Man kan vara för SD och emot den hittills förda migrations- och integrationspolitiken UTAN att vara rasist. Detta bevisade utgången i förra valet, men även utgången i detta val.
    Härligt med en sverigedemokrat som kallar V för kommunister och blir sur när folk kallar SD för rasister?

    Och vadå "sålänge folk kallar SD för rasister så ska jag kalla V för kommunister" - går du på dagis eller?
Svar på tråden Ni tänker ju HELT JÄVLA FEL!