• Kasperina

    SNABB FÖRLOSSNING

    Schnuffie skrev 2014-09-05 12:32:56 följande:

    Min förlossning var en normal förlossning tidsmässigt. Men fallande hjärtrytm gjorde att det blev rätt så traumatiskt för mig, och till slut forcerad krystning. Jag grät i tre veckor, och det dröjde säkert 2-3 månader innan jag kunde prata om förlossningen utan att börja gråta. Jag insåg att jag sörjde att min bebis inte längre var i min mage. Jätteknasigt tänker jag idag.
     


    Hahaha på dag 3 skickade barnafadern ut mig att handla mat för att jag skulle få lite perspektiv på tillvaron och jag började prata med magen som jag brukade göra, och bröt ihop fullständigt när jag kom på att min bebis var BORTA
    Jag minns att känslan var som att jag hade förlorat honom när han egentligen äntligen var hos oss

    Jag hade en rätt jobbig första förlossning med 30 timmars pinvärkar och sedan gick hjärtljuden ner, fostervattnet blev grönt och fl avslutades med klocka och yttre press. Jag hade narkosläkare vid huvudet beredd på att sänka mig om det inte gick att dra ut bebis, barnläkare för att ta bebis om han behövde hjälp och kirurg redo att karva ut honom vid behov. Ut kom världens minsta bebis som jag inte vågade röra för jag trodde han skulle gå sönder (min BM "lovade" att han var normalstor, han var 45cm 2165g i v38). Barnläkaren tog honom nästan direkt... Trots det tyckte jag aldrig att jag hade en dålig förlossning, men i efterhand kan jag tänka att jag nog var lite chockad och deprimerad den första tiden även om ingen fattade det - allra minst jag själv.
Svar på tråden SNABB FÖRLOSSNING