• Tirem

    SNABB FÖRLOSSNING

    Jag har en av varje...

    Sonen föddes nästan exakt 3 dygn efter vattenavgång. Skrevs in vid 10:00 på förmiddagen och vid 20:00 trodde bm att det var nära men han var enveten och kämpade emot till 01:30 när jag äntligen vann kampen. Jag var så trött att jag kan kunde hålla mig vaken så jag kände att jag jag missade första tiden med sonen.

    Dotterns förlossning startade vid 22:00 men svaga värkar. 23:55 skrevs vi in och fick ctg i 1 timme. Bm kom in några minuter "för tidigt" och skulle göra första undersökningen kl 00:50. Jag började ta av mig mina jeans och när de var vid knäna bad hon sambon trycka på den röda knappen för nu kom bebisen. 3 minuter senare var hon ute!

    Var pigg, förväntad och glad över att hon var ute och kunde verkligen njuta av det hela!

    Visst det kändes snopet att hon bara ploppade ut och jag kände mig lite snuvad på helheten, hade mentalt förberett mig på ett maraton och så var jag förbi målet innan startskottet gått! Nu i efterhand är jag dock så glad att det gick så fort och bra!

  • Tirem
    Dasha skrev 2014-09-05 13:06:24 följande:
    Jag undrar angående fitnessbollar... HUR kan de rekommendera kvinnor att hoppa på fitnessbollar under förlossningen nöär bebisen är kanske på väg ut!!!??????????
    De bör göras en undersökning innan hoppas jag
Svar på tråden SNABB FÖRLOSSNING