• Kereza

    Någon som är tillsammans med en musiker?

    Tar mitt exempel, så mitt svar utgår från att musikern är en man - samma saker gäller troligen kvinnliga musiker också, men det har jag aldrig testat :)

    Klart man kan få det att fungera, men det är svårt och det krävs både att han är pålitlig, samt att man litar på honom Utan att hispa sönder över eventuella groupies och må dåligt hela tiden.

    Jag klarade det inte - men den jag hade var å andra sidan inte trogen heller.

    Min nuvarande är "avdankad" musiker - hans exfru skilde sej mycket pga musiker-livet. Trots att han (hävdar iaf. att han) var stenhårt trogen, men hon orkade inte med att han var borta så ofta, samt att hans inkomst var så instabil; de visste aldrig hur mycket han skulle tjäna, och på turné var han dessutom Helt frånvarande och hon fick ta hand om ungar och hem själv.

    Det handlar nog mycket om det; om man orkar vara utan karln en hel del, om man orkar hem och familj utan stöd från musikern i fråga, om man känner att man litar på honom, och om han Är pålitlig.

  • Kereza
    Anonym (TS) skrev 2014-08-18 00:29:22 följande:

    Mitt största orosmoment är inte att han ska vara otrogen, även om jag är svartsjuk och skulle tycka att det var otroligt jobbigt. 
    Det som jag är mest orolig över hur man får ihop livet. Det känns väldigt ensamt och ensamhet är något jag inte hanterar bra..Jag behöver mycket närhet. Jag älskar att ha någon att gå och lägga mig bredvid, någon att prata om min dag med osv. Jag vill leva det där typiska familjelivet, men när jag försöker se min framtid så känns det som om jag kommer leva som ensamstående.. Det känns inte som att det kommer vara någon skillnad på hur jag kommer leva om vi får barn och håller ihop som om vi skiljer oss.. Vi har varit ifrån varandra en vecka som längst sedan vi träffades och det var nästan olidligt.. 

    Hade varit skönt att höra från någon som faktiskt har haft sin partner ute på turné och vet vad hur det är på riktigt....  


    Ungefär som jag skrev, minus otroheten då, alltså; det är ensamt och jobbigt och du får klara allt själv. 
    Det beror ju såklart mycket på hur ofta och länge han ska ligga ute också. Är det en vecka om året så lär du ska klara det, men pratar vi månadsvis och ofta så blir det genast värre.

    Å andra sidan finns det fler jobb än musiker som jobbar ute mycket; min far var hemma ungefär två månader om året under min uppväxt - varken jag, min bror eller vår mor var vidare roade av det.

    Så det beror ju på - det beror på hur stora de är (bandet/musikern) inkomsten, hur långa turnéerna är - massa saker och variabler.
Svar på tråden Någon som är tillsammans med en musiker?