• miss85

    Snälla ge mig hopp! Flera misslyckade IVF

    LisaW81- jag ska prata med min doktor och se om man kan diskutera ett sådant alternativ. Jag är också sällan sjuk..förkyld kan jag bli, ca en gång per år. Magsjuka aldrig!
    B-vitamin, ska testa det! Just nu äter jag folsyra och d-vitamin. Jobbar på en skola så Jag får i mig väldigt nyttig kost.
    Ska även be min doktor ta nya sköldkörtel prover. Känner mig nämligen kall o frusen, och trött!!
    Du har aldrig fått plus eller hur? Aldrig fäst dvs? Samma här! Aldrig!!

  • miss85

    Nu blev jag också anonym..det var självklart jag som skrev #22

  • miss85

    Åh ni är ju för gulliga! Jag tar emot allt jag kan få. Det är lite snurrigt med alla preparat och ordination men det känns som att ni kan detta. 
    Nu är det ju så att vi gör bara FET just nu. Är det någon skillnad på hur man ska ta preparaten? Är ni friska för övrigt? Övervikt? Ålder? Ni behöver inte svara om ni inte vill 

  • miss85

    Varför blir det anonymt!! Det är jag som skrivit kl.12, båda inläggen.

    Anonym- jag uppskattar din hjälp o dina råd. Det är säkert som du skriver men vi är nog inte riktigt där än. Jag vill gärna kunna bära mitt barn.

  • miss85

    Tack för ditt stöd! Värmer :) Grattis till att ni lyckats och hoppas verkligen du får bära ett syskon!

  • miss85

    Okej! Håller tummarna för er!
    Jag var på FET 12/8. Väntar på mens. Testade minus på dag BIM-4 och -3. Sedan har jag inte testat mer. Mensen borde kommit för två dagar sen. Tänker att den är på G närsom. Har gula tjocka flytningar och ömma bröst, precis som innan mens.
    Ska ta ett test till imorn men det känns verkligen förgäves.

  • miss85

    Vi har 6 blastisar i frysen. Vi hade totalt 13 befruktade. Vi har gjort 6 insättningar varav den sista två embryon. Tack för stödet. Jag har tyvärr inget hopp om denna fet men men.
    Brukar ni få tjocka gula (nästan gröna) flytningar innan mens?

  • miss85

    Ja precis.. Det är skönt att veta att vi har flera kvar i frysen. För syskonförsök :)

  • miss85

    Alltså jag förstår ingenting. Det sjukaste av allt är att jag har aldrig i mitt liv varit så himla säker på att jag INTE är gravid, som den här gången. Vi har försökt i över 2 år och jag har alltid hoppats men den här gången var jag SÅ säker, TROTS att mensen var sen (vilket den aldrig varit under mina behandlingar).
    Det FINNS hopp!! Tack snälla för allt stöd!

  • miss85

    LisaW81- ja det är helt otroligt! Kan dock inte riktigt glädjas än. Känns som missfall blir mitt öde. Men så känner väl de flesta. Oavsett vad så har vi kommit ert steg längre.
    Varför jag inte trodde att jag var gravid var just pga av att jag aldrig kände ngt i magen. Håller tummarna för er! Är det långtidsodlat? HAr ni fler i frysen?

  • miss85

    LisaW81- hur går det för dig? Hur mår du? Jag sitter här med lite molande värk i tjejmagen. Orolig för missfall hela tiden..

  • miss85

    LisaW81- du ska veta att jag fick ett ganska svagt plus på BIM+3. Testade på ruvardag 5 och 6, fick inget utslag alls! Förstår din pessimism, jag är likadan!

    Jag ska ta till mig ditt råd och försöka njuta! Vi har bara berättat för enstaka nära vänner. Våra familjer vet inget än. Tror att det blir skillnad då, kommer att kännas som på riktigt då. Ska på inskrivning på tisdag, tror att doktorn kollar VUL också. Den 11/9 har jag en till tid. Vill kolla mig eftersom jag inte har någon sköldkörtel, behöver kolla värden o så.

Svar på tråden Snälla ge mig hopp! Flera misslyckade IVF