• jenhag

    Kommer hälften av alla kvinnor leva i lesbiska relationer?

    Jag tror däremot att fler tjejer/ kvinnor vågar och vill prova att ha sex med en annan kvinna nu för tiden utan att de för den skull är lesbiska. Tanken har slagit mig med.
    Det är kanske inte riktigt svar på TS fråga men när det gäller uppfostrande av barn så tror jag att svaret blir nej.

    /Jenny

  • jenhag
    Chester Copperpot skrev 2014-06-21 22:03:57 följande:
    Jag tror inte det går att diskutera med dig, eftersom du verkar ha din uppfattning klar. Det är ju inte så att du skulle ändra åsikt, oavsett vilka källor som backas upp.

    En annan kul teori är ju att alla kvinnor i grunden egentligen är bisexuella. Och det är ju en lite kul tanke.

    Sanningen är som sagt att det är mer accepterat idag för alla typer av människor att bejaka sin sexualitet nu än tidigare. Du skulle lika gärna kunna fråga dig om vaniljsex håller på att dö ut, eftersom det är så himla vanligt med analsex. Mänsklighetens sexuella intressen har alltid sett likadana ut, det är bara en fråga om hur öppen man är om det.

    På tal om det, tar du den i tvåan?
    Men herregud!

    Du skriver ju själv att det har blivit mer accepterat att kunna leva i ett homosexuellt förhållande och det är ju det som TS frågar om. Inte om det blivit fler lesbiska kvinnor utan om det blivit fler lesbiska par. Ett lesbiskt par är de ju först när de blivit ihop med varandra. Det har det säkerligen blivit fler av pga ökad acceptans.

    Personer med känslor för andra av samma kön kan säkert vara det samma som förr men det var ju inte det frågan gällde, eller hur?

    /Jenny
Svar på tråden Kommer hälften av alla kvinnor leva i lesbiska relationer?