Inlägg från: lindgrenmaria91 |Visa alla inlägg
  • lindgrenmaria91

    dags för syskon!

    limpa skrev 2014-05-16 07:30:21 följande:

    Här kommer trådens 2:a plus!


     


     


    Åh, va roligt att fler plussar :D GRATTIS :D
  • lindgrenmaria91
    Karinkanin skrev 2014-05-16 17:26:03 följande:
    Fick hem mina tester idag. har just kissat å vafasen det är ju ett svagt streck till där =) Ett till i morgon och hoppas på att det är redigt =)

     


    Åh, plussen bara rullar in :D va roligt :D Grattis!
  • lindgrenmaria91

    Jag är mellan ÄL och mens nu, jobbig väntan men jag tror inte det tog. Känns liksom inte som om det gjorde det, men aa får väl se. Kommer inte ta något test förrän tidigast 8/6 (BIM) sen får man väl se.

  • lindgrenmaria91
    MirandaMay skrev 2014-06-01 15:05:58 följande:
    Hur är det med symptomen ni som väntar på mens? såå spännande!!

    Och limpa Hur har det gått med allt? Tänker på dig!



    Jag har Bim 8/6, har nu i två dagar typ haft mensvärks-liknande smärta, mer för varje dag. Vet inte om jag känner efter mera bara för att jag vill vara gravid, minns dessutom inte heller att jag brukar ha såhär "ont" en vecka innan mens. Är det positivt eller negativt att känna detta?:)
  • lindgrenmaria91
    MirandaMay skrev 2014-06-03 12:55:21 följande:
    Jag tror det är ett positivt tecken, växtvärk känns ju väldigt likt mensvärk! smile1.gif jag brukar inte ha mensvärk men däremot mycket värk när jag är gravid...
    Ja jo, blir mer och mer värk för varje dag nu. Sen igår var det lite blod, inte som mens. Så antar att det kan vara nidblödning då? Hade liknande med mitt första barn om jag minns rätt.  Hur tidigt kan jag ta ett graviditetstest? :)
  • lindgrenmaria91
    limpa skrev 2014-06-03 20:31:51 följande:
    Åh vad spännande! Jag kände också växtvärk innan jag plussade. Med CB kan man testa 4 dagar innan BIM, men finns det en ganska stor risk att det visar neg fast det är positivt. Dagen innan BIM är det typ 98% säkert.
    Blir så sugen på att testa typ IDAG! Men samtidigt känner jag att för varje dag som går utan att jag testar är bra, slipper jag bli deppig om det visar negativt när jag tagit för tidigt. Så får se om jag klarar mig fram till söndag :D
  • lindgrenmaria91
    Jamilia skrev 2014-06-04 14:59:13 följande:
    Hej! Har inte läst alla dina inlägg sen tidigare men stort lycka till inför att testa!!! Har du BIM nu i dagarna?



    Tack :) Har BIM på söndag, har sen i lördags har värk nedtill och sen en pytteliten blödning i måndags. Har inte köpt några test än men ska göra det snart så får jag se när jag testar :)
  • lindgrenmaria91
    Erli skrev 2014-06-05 10:09:04 följande:
    Å jag tror jag har plussat!! Vet att det syns superdåligt på mobilen men det är fint rosa inom tiden i verkligheten även om det är svagt! Fick ett lika svagt på samma dag i cykeln (äl+10) sist jag plussade!

    Snälla håll tummarna att vi får behålla lilla bebisen denna gången!
    Åh, va kul :D Grattis!
  • lindgrenmaria91

    Tog test igårkväll vid 23:30 typ, negativt. Och tog nu imorse igen, negativt. Har BIM imorn (står fel i listan). Jag har haft värk nedtill sen förra lördagen, fick en yttepytteliten blödning måndagskväll på pappret, (nidblödning kanske, fick det med dottern.) har varit yr i två dagar. Brukar aldrig få såhär innan mensen, inte ens mensvärk. Så vad är detta?!

  • lindgrenmaria91
    Jamilia skrev 2014-06-07 16:02:33 följande:

    Lite knepigt... Ta ett nytt test imorgon bitti igen kanske och se vad det visar! Man blir ju så klart fundersam när man får symptom som man inte brukar ha! Håller tummarna för er!!! smile1.gif
    ja, nu har jag inga fler test hemma och det kanske är bra annars hade jag väl testat varje timme. Får åka och köpa på måndag om inte mensen kommit och sen får jag se när jag vågar testa. Tack! :)
  • lindgrenmaria91
    MirandaMay skrev 2014-06-10 10:46:07 följande:
    Åh vad frustrerande! En tjej i en annan tråd jag är med i plusade på Bim +10 med Neg flera ggr innan det



    Ja, är på Bim + 2, har molvärk till och från i över en vecka, yrsel förra veckan, mådde illa i fredags. Blir så frustrerad på att mensen inte kommer eller att jag inte plussar, denna jäkla väntan tar död på mig.
  • lindgrenmaria91

    Fortfarande ingen mens...testet visade negativt i tisdags men jag har kvar molvärken och ser svart flera gånger per dag, nästan så att jag tuppar av om jag inte tar tag i något fort. Vågar inte testa mig ännu igen, vill inte bli mer besviken. Om jag nu liksom inte är gravid så kan väl mensen komma?!

  • lindgrenmaria91

    Jag fick nog ett tidigt missfall för så mycket som jag blödde häromdagen har jag aldrig varit med om, hela sängen och golvet (förlåt för all information). Men det börjar redan trappas ner på mängden, så jag antar att jag kan räkna detta som vanlig mens och köra på som vanligt sen :)

  • lindgrenmaria91
    3oyo skrev 2014-06-16 21:31:15 följande:
    Å nej vad tråkigt. Jag tror att jag hade tidigt missfall förra månaden blödde nå kopiöst, det var blod överallt. Å så var vi på semester i en stor stad, inte kul. De tog sig direkt efter det. Hoppas på samma lycka före dig!



    Ja, att man ens kan blöda så mycket, helt galet!

    Åh, va skönt att höra att det tog sig så fort. Vi hoppas på det här också :)
  • lindgrenmaria91
    JhjärtaK skrev 2014-06-21 15:30:28 följande:
    Mer bruna flytningar som mer och mer går mot blod så tidigt mf här tyvärr



    Hände samma för mig :( var rätt jobbigt i början men nu känns det rätt lugnt att det ändå hände så pass tidigt som det gjorde.
  • lindgrenmaria91

    Tack så mycket!

    Mår förvånansvärt bra, lite trött om dagarna och lite molvärk men inget annat. Håller tummarna för att det håller i sig :)

Svar på tråden dags för syskon!