Inlägg från: Karinkanin |Visa alla inlägg
  • Karinkanin

    dags för syskon!

    HEJ!

    BIM -2 =)

    Jag hoppas jag är gravid och kan bli en i preggogänget.

    Skriver av mig även i denna tråd. Lite terapi i väntan på BERÄKNAD ICKE MENS som för mig infaller nu på fredag, i övermorgon, om två dagar.                    

    Min andra BIM sedan jag slutade amma och denna BIM är "första försöket" att göra syskon till sonen som inte ens fyllt ett.

    Min första mens efter jag slutade amma var som innan jag blev gravid. Regelbunden på alla sätt och vis. Brunröda spottings två-tre dagar innan BIM.

    Nu, min andra BIM så fick jag för det första en liten slemmig flytning med blodstrimmor i på ÄL+5. För det andra fick jag på BIM -6 svag molvärk och BIM -5 fortsatt svag molvärk och ljusrosa slemmig mycket sparsam flytning. Och så har det fortsatt sedan dess. I övrigt snustorr där nere. Får känna efter med fingret för att få syn på dessa rosa flytningar (torkar av mig på papper).. Ett par blodstrimmor har dykt upp då och då sedan idag.

    Jag är BESATT. SÅ fort sonen tittar bort eller sover så googlar jag i ämnet, någon som känner igen sig? Ena stunden 100 på att jag är gravid, "så här är det ju inte innan jag ska ha mens", "jag fick ljusrosa flytningar innan BIM när jag blev gravid med pojken". Meeeen å andra sidan, det är säkert bara vanliga spottings innan mens som har avancerat och spökar lite så här nu när mensen kommit igång igen.

    Och så klart har jag tagit ett par test, senast i morse med sparat morgonurin NEG. Men vet du att då var det kylskåpskallt kiss som inte var rumstempererat än.. Så det var ju jättedumt för nu tror jag ju att jag hade kunnat få PLUS om jag kanske väntat en stund.. Ja ni hör ju kära medsystrar =)

  • Karinkanin

    www.1177.se/Vasterbotten/Tema/Gravid/Graviditeten/Komplikationer-och-besvar/Blodning-under-tidig-graviditet/

    Angående blödningar under tidig graviditet så läste jag just på 1177 att det finns ett par orsaker bakom blödningar under tidig graviditet.

    Implantationsblödning, genombrottsblödning samt blödningar från livmodern, fosterhinnorna eller moderkakan. Så om jag nu ska vara optimistisk och gå på att jag är gravid så kanske jag hade implantationsblödning ÄL+5 och sedan någon av de andra "slags blödningarna) från och med i måndags BIM-5.

    ELLER helt vanliga föremensenspottings =)

  • Karinkanin
    Trolla skrev 2014-05-14 16:48:21 följande:
    Välkommen Karinkanin! Besatthet kring ämnet är inget du är ensam om här ;) Jag fick en liten blödning på bim -2 när jag var gravid med ettan. Tror det är ganska vanligt. Vi följer dig med spänning! smile1.gif Jag ringde fk idag och fick veta att om jag blir gravid senast mitten av juni så behåller jag min sgi utan att behöva gå upp på heltid 6mån innan ett eventulellt bf. Så nu hoppas jag VERKLIGEN att det tagit sig denna månaden, eftersom jag troligen inte hinner med en cykel till innan det är för sent. Vore ju gött att slippa gå upp på heltid igen menar jag smile5.gif
    När har du BIM? Orkar inte gå tillbaka i tråden för att kolla =)
  • Karinkanin
    Mandis skrev 2014-05-15 09:09:16 följande:
    Tack så mycket allihopa! Det känns helt overkligt, jag trodde verkligen att det inte tagit sig och mensen var påväg. Jag har bim den 17 så på lördag, bf enligt sista mensen blir 23 januari smile1.gif

    Jag skrev aldrig det här men jag tog faktiskt ett test i måndags som var negativt. Då tog jag på morgonurin och igår så tog jag på kvällen ca 4 timmar sen jag sist var på toa, så ett negativt test kan bli positivt på kort tid! smile2.gif

    Nu börjar såklart oron för missfall och alla tankar om hur man ska hålla det hemligt och när man ska berätta... Hur har ni andra tänkt kring det? Vi ska åka till svärföräldrarna i helgen och jag brukar alltid ta en halvt glas vin eller cider till maten där (mer kan jag inte dricka utan att bli påverkad :-P ) så det känns som att det blir rätt uppenbart om jag plötsligt tackar nej. Jag skulle egentligen kunna tänka mig att berätta för dom nu och även berätta om det inte skulle gå vägen men det känns jobbigt om det skulle bli ett missfall under tiden vi är där (vi ska sova över dom bor i en annan stad). Fast det skulle såklart vara väldigt jobbigt oavsett om vi berättat eller ej...
    Grattis grattis!

    Tänk om man ändå vorå nykterist så inga ögonbryn höjden när det tackades nej till alkohol. Hitta på att du äter antibiotika. Eller så berättar ni, med risk för att det blir en helg med mycket fokus på graviditeten.. Nästa gång jag blir gravid ska jag hålla det hemligt ett tag för att slippa 9 månader med blickar mot midjan, klapp på magen (oo vad jag inte gillade det) och massa frågor =)
  • Karinkanin
    limpa skrev 2014-05-16 07:30:21 följande:

    Här kommer trådens 2:a plus!


     


     


    Men GRATTIS! BIM idag med men ingen mens. Testar senare idag. Weho!
  • Karinkanin
    limpa skrev 2014-05-16 09:38:08 följande:

     



    Det är nog mest sörlänningar här... Jag bor strax söder om Kalmar. Var i norrland bor du?


    Jag bor i Umeå!
  • Karinkanin

    Fick hem mina tester idag. har just kissat å vafasen det är ju ett svagt streck till där =) Ett till i morgon och hoppas på att det är redigt =)


  • Karinkanin
    lantligadrömmar skrev 2014-05-19 13:56:46 följande:
    Hej hej! Välkomna till alla nya!!! Och grattis igen till alla plusset, fantastiskt roligt!! Mår ni bra, några symtom?? Själv så är äntligen mega-mensen över, 9-10 dagar denna gången också, hoppas den snabbt blir kortare nu när spiralen är ute, eller att de försvinner helt med en gång smile5.gif Har äl på söndag tror jag, så planen är att försöka mån, onts, fre så får vi väl se....
    Jag känner inte ett skvatt och mår således himla bra. Tänker att det bara är att njuta tills någon mindre trevlig graviditetskrämpa smyger sig på. Förra gången kunde jag gärna ha skippat foglossningarna och det fruktansvärda humöret. Mådde å andra sidan inte illa någonting och var inte särskilt trött.

    Lite tröttare kanske jag är. Det redan befintliga lilla barnet kräver ju mer och mer underhållning om dagarna vilket också tröttar ut litet =). ATT jag inte passar på och sover nu när han gör det det är frågan. Får göra det framöver kanske =)
Svar på tråden dags för syskon!