• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-06-08 13:25:38 följande:


    Men du får något gott ur illamåendet om några månader :D blir du illamående efter du ätit? :)
    Jobbar just nu men ska ta ett test när jag kommer hem sen om jag inte kan hålla mig till imorgon bitti ;)
    ja man får tänka så såklart :) det enda jag kan göra är att ligga ner och sova. och det känns svårt att göra det 24 timmar om dygnet.Jag har ingen aptit längre så kan inte äta alls knappt, och innan var jag en riktig godisgris men socker går inte alls!  gått ner ett kilo på 3 dagar och måste tvinga i mig mat. Jag mår illa konstant från att jag vaknar tills jag går och lägger mig, och jag kan absolut inte åka bil för det blir bara värre. Är jätteglad över mitt plus och skulle inte önska bort det för allt i världen, men just nu mår jag riktigt dåligt :/
    men ska fixa sea band mot åksjuka så tror att det underlättar :)

    Annars är jag helt paranoid och tror att alla kan lista ut det så fort någon säger bebis eller gravid blir jag på helspänn så de inte listat ut det än ;)
    men det värsta är nog längtan den är omöjlig dagarna släpar sig fram och jag vill bara att allting ska vara bra och missfallsrisken ska avta och börja köpa bebis saker! :D
    i vecka 8 nu så  (7+3) inskrivning den 25e juni 2,5 veckor kvar :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-08 14:50:28 följande:


    Ååååh fy vad jobbigt! Är du sjukskriven nu då? :/
    Spännande med inskrivningssamtal! Då måste de verkligen kännas på riktigt!
    Har du berättat än? :D
    ätit lite chips (haha) så nu har jag faktiskt sluppit illamåendet i ca 2 timmar! Underbart, passade på att städa lit som jag inte orkat innan :)
    nepp inte än, men funderar på att berätta för min bästis, övriga får vänta tills efter vecka 12. Men eftersom jag mått så dåligt har det varit svårt att dölja det när vi umgås med vännerna men men, jag är lite orolig att när jag väl säger det till någon kommer det bli mer verkligt och då
    jag pluggar så hoppas att det ska fortsätta gå då jag börjar två sommarkurser i morgon, förhoppningsvis har illamåendet lagt sig när jag börjar jobba i sommar och plugga är ju väldigt individuellt så det ska nog gå bra :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-08 18:28:05 följande:
    Själv får man ta ett test imorgon bitti för att kolla om det blir ett +! Är så otroligt trött och illamående, uppblåst och gasig :/ hoppas det är en graviditet och inte bara påhitt i hjärnan!!!
    Har du testat? :D
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-09 12:03:17 följande:
    Testade imorse med ett test från kina och fick - men jag litar inte riktigt på dom... dom är vääääldigt skumma och sen så står det på kinesiska så kommer den inte så ska jag ta med ett test från Apoteket... ingen mens i sikte än iaf så än finns hoppet kvar och läste att endel har +:at efter 14 dagar med - på BIM+5 så jag håller tummarna :)

    igår kväll så sa sambon "dina vårtgårdar har blivit större" så något händer ju iaf :D
    ja jag fick ju negativt på BIM-1 så vet inte om jag hade fått pluss tidigare än när jag testade på BIM + 6 så köp ett clearblue digital som visar plus eller minus så blir det nog lättare än att försöka tolka själva :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-11 06:15:42 följande:
    Jahapp då kom mensen på bim+7 precis när jag stoppade stickan! Bara att bita ihop och komma igen nästa månad med äl-stickor!
    åh typiskt Hjärta lycka till nästa månad, men skönt att den kom endå så du inte fått negativt och sen får den olidliga väntan det är nästan ännu värre, så skönt att något hände iaf även om det inte var åt det hållet som ni hade velat :(.  
  • marory
    lolsing skrev 2014-06-16 20:16:25 följande:
    Jag hänger på här! Har försökt bli gravid sedan oktober 2012 men det har aldrig tagit sig för oss. Gjort utredning och det visade sig att jag har pcos. Hoppas få pergotime, har telefontid med vår läkare imorgon så då får vi se hur vi ska gå vidare.
    välkommen och vilket kämpande! hoppas allt löser sig :)
  • marory
    {#emotions_dlg.flower}Glad midsommar!{#emotions_dlg.flower}
    idag är jag i vecka 10 (9 +1), och det går upp och ner med måeendet, har väldigt ont i perioder och barnmorskan tror att det beror på ligamenten i livmodern som känns extra på mig. Illamåeendet går upp och ner det med och har gått ner 2,5 kilo, vilket kanske inte känns superbra, men att äta är typ det svåraste som finns just nu, Annars känns allting bra och är superpepp på att vecka 12 snart är här så man kan börja köpa lite kläder och lungna sig lite kring missfallsrisken, inskrivning om 5 dagar! :D
  • marory

    idag går jag in i vecka 11. Två veckor kvar till ultraljudet! Hade inskrivning igår och det gick över förväntan. Det kändes som om hon var lite dömmande över min "låga" ålder (22 år) så det var lite jobbigt.
    Annars var hon trevlig och när jag sa att jag ville disskutera ett kejsarnsitt med en läkare pga förlossningsrädsla bokade hon tid direkt! Annars brukar man få ta omvägar genom Aurora efter vecka 25-30 men jag sa att det var oaceptabelt och om jag skulle tvingas genomgå en vaginal förlossning skulle jag behöva ha lång tid på mig att förbereda mig. 

    Behövde inte ens kämpa med näppar och klor för att få läkartid, nu hoppas jag att läkarsamtalet går lika bra för en vaginal förlossning är otänkbar för mig. Men östergötland verkar vara ett av de bättre landstingen tycker jag. :)

    har mått väldigt illa och haft ont de senaste tiden och det känns som bortblåst nu, både lite oroande och skönt på samma gång, men tror att jag kommit ganska långt nu så att den värsta smärtan faktiskt lägger sig nu och att det inte är något annat otrevligt 

  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-26 09:33:28 följande:
    åååh så kul med inskrivningssamtal! synd att hon var lite dömande men försök att bortse från det :)
    Skönt att du blev tagen på allvar ang förlossningsrädslan! det kommer säkert gå jättebra hos läkaren!

    håller tummarna för att illamående och smärta håller sig borta framöver med!!!
    ja jag hoppas det med, och att det inte är tecken på något tråkigt utan att det faktiskt är så att illamåendet och släpper för att jag kommit till vecka 11 .

    jag har i alla fall vågat slappna av och tänka att detta kommer gå vägen, (vet inte om det är bra eller dåligt?) och vi har köpt vårt första bebisplagg!



  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-26 10:15:04 följande:
    för dom flesta brukar ju illamående släppa vid v 12 så det är nog inget negativt :)
    måste kännas helt otroligt!

    själv kör jag på med äl-tester... tycker dock det är lite svårt att tyda...
    det till vänster tog jag i tisdags, i mitten igår (hade druckit tre stora glas med vatten precis innan det togs så förmodligen därför det är svagare!) och det till höger tog jag fför 10 minutersen... tycker det senaste är starkast va? :
    ja jag läste att det är vanligt att det släpper i slutet/mitten av vecka 11 så ligger ju inte så långt ifrån det,
    japp tycker det är starkast! tror det bara är att sätta igång! bättre än gång för mycket än en gång för lite ;)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn