Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Em92 skrev 2014-08-23 14:57:40 följande:
    Ja precis! Jag är ju i vecka 13 så borde ju va okej att berätta då efter UL på måndag! :)

    Men du har alltså redan varit på UL och sett bebisen? Då behöver du nog inte va orolig för att barnet inte lever eftersom du redan sett barnet! :D jag ska göra KUB test på måndag oxå! :)
    Jo precis!! :) ja, la ut en bild här efteråt var i v 10 då (men trodde 11 när jag åkte dit)! ja men tror också att bebben lever men tanken kommer ju! Är säkert bra med din med :) ja okej! Spännande!
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-08-25 16:11:11 följande:

    Får man bli ledsen när ännu en kompis blir oplanerat gravid pga missat p-piller? :( efter ett ligg med en kompis och ska bli ensam mamma? :(


    Ja det får man!!! Skulle bli så frustrerad om jag var du :( <3
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-08-25 17:53:26 följande:
    Förstår inte vad det är vi gör fel!!!

    Klart man är glad för hennes skull men vafan?!
    Ni gör inget fel!! Det kommer! Ni har bara otur :( jo men det det är ju bara normalt att känna så!

    Ni kanske belönas med tvillingar sen för hårt arbete ;)
  • AgnesEmilia

    Veckorna flyter verkligen på! Fattar noll :) har ni tjejer bestämt vagn, spjälsäng och skötbord än? Dom "stora" grejerna liksom :D

  • AgnesEmilia
    CarolineSC skrev 2014-08-30 12:28:44 följande:
    Håller med.. Det springer iväg! :)

    Jag och min sambo har faktiskt inte bestämt något än.. Haha har dock börjat kika på barnvagn, tycker att Kronans city vagn verkar bra och rimlig i pris :)

    Har du bestämt något än?
    Jaa :) åh okej! Har inte kikat på dom så mycket :) vi har bestämt oss för en Emmaljunga Viking i vitt läder :) sjukt smidig vagn! Vad ligger kronans på i pris? :)

    Sen en spjälsäng från ikea hade vi tänkt, en sån där man kan ta bort ena sidan senare när bebben blir större :) tänker också på om vi ska ha ett skötbord med inbyggd balja eller inte... Vi bor litet så funktion är ganska viktigt :)
  • AgnesEmilia
    CarolineSC skrev 2014-08-30 12:59:05 följande:
    Blev nyfiken och var tvungen att kika på Emmaljunga Viking och den verkar ju också jätte bra :) Roligt med en massa olika färger osv. När jag satte ihop min på hemsidan blev det 10100 dock med en massa tillbehör.

    Kronan city ligger på ca 7500-8000kr

    Har faktiskt kollat på Ikeas spjälsängar och dom verkar bra och bra pris :)

    Dock finns det ju en uppsjö av allt så man blir ju nästan yr i huvudet ;)
    Jaa den är ju lite dyrare än kronan då! Men ååh har liksom bestämt mig :) 8500 utan tillbehör :) man kan ju välja hur mycket grejer som helst haha åååh! Regnskydd måste man ju ha iaf och kanske fotsack skulle va bra.. Har hört att parasollen ska vara värdelösa men vet inte :)

    Ja tycker det med :)

    Jaa hahah man kan ju spendera hur många tusenlappar som helst haha!!!
  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-08-31 10:54:18 följande:

    Spjälsäng ska vi oxå ha ikeas som man kan ta bort ena sidan på när barnet blir äldre, och vagn ska vi ha antingen en som heter Hornet eller Grander, har ni hört något dåligt om dom? Jag tycker dom är så fina asså! :) Svart ska vi ha! :)


    Skötbord blir nog något från IKEA! :)
    Åh vilken sötnos hihi! Vilken vecka var du i exakt vid ultraljudet? Haha tänkte hur mitt kommer se ut! Ska göra på torsdag i 12+6 :)

    Ja den verkar väldigt prisvärd faktiskt!! Hm näää, aldrig hört! Ska kolla in dom :)

    Haha jaa man ska inte underskatta ikea! Haha
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-09-01 21:04:13 följande:

    Här händer det mycket när man är borta någon dag eller två!
    roligt att allt såg bra ut på era ultraljud!
    själv har vi gjort vårtat RUL och allting såg jättebra ut! fick se hjärtats alla kammare och hjärnan och hon som gjorde det var jätteduktig, desutom ska vi delta i en studie så kommer få två extra ultraljud, fördelen med universitetsstad Flört
    kan avslöja att det är en liten Vallentin som ligger på jäsning därinne!

    mindre kul är att jag har jobbiga sammandragningar så det känns som om han ska ploppa ut närsom  Obestämd försöker vila så mycket som möjligt och hoppas på att tappen inte är påverkad, om det inte försvinner om ett par dagar tänkte jag ringa BM.

    vi har ju både köpt vagn, säng, skötbord plus lite andra möbler och en byrå, desutom har vi målat det i pastell gul, pastell blå pastell rosa och vitt så barnrummet håller på att inredas för fullt :) desutom köpte jag en lite dyr sänglampa i form av en uggla eftersom ugglor är temat, 700kr Tungan ute


    Kub på torsdag för mig! Hoppas på bra siffror!

    Åh men vad kul att allt ser bra ut! Helt otroligt förresten att man kan kolla allt det där via ultraljud! :) åh Vallentin vad fint :)

    Ojdå vad jobbigt kan inte kännas skönt alls!! :( ja men ring BM om det blir för mkt!

    Ja juste men vad kul att ha allt så förberett! Kul med ett babyrum också! Vi har precis 86 cm mellan sängen å väggen så där klämmer vi in en spjälsäng hade vi tänkt! Haha 34 kvm är tufft.. Kan inte direkt då bättre här i Gbg just nu ändå utan att öka hyran :/

    Vi kommer nog beställa vagnen snart, kollade med babyproffsen här och leveranstider är ganska lång..vill typ ha vagnen innan jul även fast plutten skall titta ut i mars :p vågar inte chansa!

    Jag har mage :) berättade för hon jag kommit närmst i klassen idag och hon sa "ja men det är så?!" Hon hade redan fattat själv haha :p
  • AgnesEmilia

    Yey bästa KUB siffran "min" ultraljudsbarnmorska nånsin fått! Åh så skönt allt känns just nu! Svävar på moln :D

  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-09-04 12:53:39 följande:
    Åååååh grattis!!! Måste kännas toppen!!!
    Tack åååh jaaa helt sjukt!! Man kunde se massor också! Njurar, urinblåsa, ryggrad, hjärnhalvorna, näsa alltså massor!!! Fattar inte hur min kropp gör detta alltså :p hen vinkar lite till oss också hihi!
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn