Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    EmmyLee skrev 2014-06-15 10:01:00 följande:
    Någon i gruppen som vet när man ska börja ta ägglossningstest? 6 dagar från mensens första dag och den ''tog slut'' igår. Vet inte riktigt när jag har ägglossning alls, har kört på känsla och appar tills nu.
    hur lång är din menscykel? :) min är ca 40 dagar och enligt det papper jag fick med mina äl-tester så ska jag börja med ältester runt dag 24 :) fast kommer nog börja lite tidigare :)
  • Sandravanilj
    EmmyLee skrev 2014-06-15 11:15:48 följande:
    Runt 31 dagar! Ibland rubbas de lite med en dag hit o dit men den är ofta väldigt exakt! :)
      enligt mina papper kan du börja runt dag 15 då :) men det gör ju inget att börja någon dag tidigare, sen så vet jag inte helt 100 om det stämmer, men så står det iaf i bruksanvisningen till mina tester :)
  • Sandravanilj
    EmmyLee skrev 2014-06-15 11:29:57 följande:

    Tack för hjälpen :) Har 14st tester så är väl  bara att testa på första gången haha ;)
    Go for it ;) jag har 21 tester :D nu jäklar ska här bli bebis!
  • Sandravanilj
    lolsing skrev 2014-06-16 20:16:25 följande:
    Jag hänger på här! Har försökt bli gravid sedan oktober 2012 men det har aldrig tagit sig för oss. Gjort utredning och det visade sig att jag har pcos. Hoppas få pergotime, har telefontid med vår läkare imorgon så då får vi se hur vi ska gå vidare.
    Hoppas du får ditt + snart!!!!Och att du får den hjälp du behöver!
  • Sandravanilj
    Ananass skrev 2014-06-18 19:42:43 följande:

    Hej tjejer! Jag hänger på här om det är ok? :) är 92:a och är på tredje försöket i bebisverkstaden med min sambo! Har bim den 6/7 och beräknad äl nu under midsommarhelgen. Har aldrig testat äl-tester, kör med två olika appar för att ha lite koll, tänkte ge det till efter sommaren iallafall och sen preliminärt börja med stickor! :)


    Håller tummarna för att du får en marsbebis då ;) bara att köra på i midsommar :D
  • Sandravanilj
    Ananass skrev 2014-06-18 22:28:04 följande:



    Japp! Tycker vi alla ska köra på lite extra under midsommar, läste någonstans att midsommarhelgen är den tiden på året som flest barn tillverkas i Sverige ;) så vi kan ju hoppas att vi får vara en del av den statistiken :)
    Hahaha ja ;) båda mina bröder är födda i mitten av mars så jag vet vad mina päron höll på med under midsommar ;) detsamma gäller sambons brorsa som fyller år 16 mars, lillebror 1 18 mars och lillebror 2 25 mars och sen så även en kusin som är född 25 mars ;)
    så jag får försöka hålla traditionen!
  • Sandravanilj
    Ananass skrev 2014-06-19 12:54:58 följande:
    Haha oj! Då har er familj bidragit med en hel del i den statistiken, bara att hålla tummarna på att det fortsätter så ;)



    Hahaha ja skulle inte vara fel ;) räknade ut med två olika appar att om jag blir gravid nu så är enligt apparna bf den 25 mars xD hahahaa!
  • Sandravanilj
    Ananass skrev 2014-06-19 17:33:42 följande:



    Haha ja det hade ju varit lite roligt isåfall! Håller tummarna för dig (och mig) ;) det är bara att ligga i haha!
    hahaha ja nu så blir det att LIGGA i ;) börjar redan idag!!!  måste ju övningsköra lite ;)

    Håller stenhårda tummar!
  • Sandravanilj
    Ananass skrev 2014-06-20 00:43:33 följande:



    Haha samma här! Ägglossning eller inte, man kan aldrig ligga för mycket! ;)
    hhahaha nä ;) övningsköra är viktigt!
    marory skrev 2014-06-20 13:05:39 följande:
    {#emotions_dlg.flower}Glad midsommar!{#emotions_dlg.flower}
    idag är jag i vecka 10 (9 +1), och det går upp och ner med måeendet, har väldigt ont i perioder och barnmorskan tror att det beror på ligamenten i livmodern som känns extra på mig. Illamåeendet går upp och ner det med och har gått ner 2,5 kilo, vilket kanske inte känns superbra, men att äta är typ det svåraste som finns just nu, Annars känns allting bra och är superpepp på att vecka 12 snart är här så man kan börja köpa lite kläder och lungna sig lite kring missfallsrisken, inskrivning om 5 dagar! :D
    åååh vad kul med inskrivning snart! Hoppas ditt illamående försvinner snart!!!!

  • Sandravanilj
    Täss skrev 2014-06-23 00:39:56 följande:

    Bor uppe i Norrbotten med sambo och min lilla dvärgschnauzerkille på 2år. Jobbar mer än heltid och är utbildad undersköterska och psykiatriskötare.
    Jag har fast jobb inom vården och har tänkt läsa vidare 2015, har vi däremot lyckats bli gravida blir det att skjuta på studierna!
    Sambon jobbar lika mycket som jag fast inom rättspsykiatrin! Egentligen har han fast jobb inom bilbranschen men han valde att byta bransch helt och hållet!

    Vi bor i en rätt nybyggd lägenhet mitt i stan, men valde medvetet en "lite större" ifall vi skulle lyckas bli gravida snart! Men nu börjar det kämpiga, och jag är verkligen supernervös..... att börja ta hormoner. Någon annan som ätit någon form av hormoner för att bli gravid? Är så rädd för biverkningarna, eftersom jag brukar få biverkningar av de flesta mediciner och preventivmedel,......!


    Håller tummarna för allihopa att det blir plus på stickan och en lyckad graviditet! =)


     


    Håller tummar och tår för att det ska ta sig för er!

    välkommen förresten :D
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn