Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    marory skrev 2014-08-13 22:22:25 följande:
    haha! jag har försökt få med min sambo på Elis tåget, det är så himla fint! nog det finaste av de alla, men min sambo tycker det låter som ett tjejnamn så jag har fått ge mig ;)
    Julius är också superfint om vi inte visste en som hette det hade vi också övervägt det :)

    vi tänkte kolla kön, mer för att man ska vänja sig och tänker att det blir lite mer verkligt då :)
    Hihi jaaa! Killen gillar inte Julius men älskar Elis så tror det blir det :) vi har varit väldigt oense om just pojknamnen haha!

    Ja förstår! Jag ville först men sambon ville inte så jag fick ge mig :) nu har jag vant mig vid att få en överraskning! Dock sjukt svårt att köpa kläder innan osv...!

    Åh, jag var hos läkaren idag pga upphöjda prickar där nere som tydligen bara var hud och helt ofarligt. Men! Sen drar han fram något som såg ut som värsta vibration men som såklart var ett VUL redskap haha! Vetefan varför men han ville kolla hur det såg ut :) men oavsett fick jag se plutten idag igen och shit vad den dansade omkring, såg ut som en mullvad som grävde för glatta livet haha!

    Åh hade velat filma men allt hände så snabbt :p dock mätte han den till 9+1 men på UL i tisdags mätte hon den till 9+4... Skumt!! Kanske var för att den rörde sig nu och inte då och olika sorters ultraljud...Hoppas den lille inte mår dåligt av för mkt ultraljud bara! <3
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-08-17 09:34:38 följande:
    Tog ett negativt test nu på morgonen så antar att den konstiga blödningen var konstig mens :/ bara att köra på!
    Jag beundrar dig för att du är så härligt positiv!! Håller tummarna för nästa gång!! <3 :)
  • AgnesEmilia

    Nu har jag varit och lämnat alla inskrivningsprover och kub-blod :) alltid lika nervöst att vara på barnmorskemottagningen å se alla som har gått långt! Blev som förra gången helt darrig, var några bebisar där också :p något som var skönt var det att alla värden hon kunde kolla direkt var jättefina! :D

  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-08-18 18:52:43 följande:

    vi var och köpte lite kläder häromdagen blev dock lite irriterad eftersom de hela tiden frågade om det skulle vara en present, även om det inte va en pik mot att vi ser unga ut tog jag det som det så till slut utbrast jag efter typ 3 affären "det är bara jag osm inte blivit tillräckligt tjock än" haha! expediten skrattade gott iaf Flört


    Nej men eller hur! När magen kommer så känns det nog mer "hemma" :D

    Åh skulle blivit sååå sur! Men vad köpte ni för kläder då? :)
  • AgnesEmilia

    Ååh måste bara skriva av mig! Jag började på högskolan i tisdags och nu är nollningen i full rullning... Känns så jäkla jobbigt att bortförklara sig hela tiden! Ska man berätta för de i nya klassen direkt för att få tyst på allt tjat eller ska man vänta? Man kan ju följa med utan att dricka med känns ju lite konstigt plus det att lukten av sprit är jobbig och tröttheten är olidlig! :p känner ju bara för att vara hemma :(

  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-08-21 16:24:14 följande:
    Vilken jobbig situation. Du ska ju verkligen inte gå ut med dom om du hellre är hemma! Känn efter hur du vill göra och känner du att du hellre vill vara hemma så kom på bortförklaringar eller säg sanningen! Lycka till! :)
    Jo ja! Nej kan ju inte göra något som känns fel :( får se hur jag gör! Tack :) har ni berättat för nära å kära än förresten? :)
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-08-21 17:37:04 följande:
    jag förstår precis vad du menar, börjar ju mitt 4de år på måndag och har själv befunnit mig i sådana ganska obekväma situationer eftersom jag sällan dricker mycket. Folk tycker helt enkelt att man är lite knäpp men det får man ta. Det är viktigare att du står på dig och gör det som känns rätt, tycker inte alls du ska berätta om du inte är redo utan det måste få komma när det känns rätt, u är det ju inte säkert att du umgås med de som du umgåtts med de senaste veckan i slutändan sen.

    Även om det känns som det är nollningen inte allt, jag har varit med både på allt som erbjuds i en klass eller i en klass bara gått på 2-3 saker.  det är vid grupparbeten och sådant man får sin "riktiga" kompisar och inser vilka man är lika och så. Så ta inte ut dig på nollningen för oftast får man kanske inte in så mycket som man investerar i det,
    Åh ja precis! Folk får tycka vad dom vill! Jag berättar när det känns rätt helt enkelt! Dom lär ju märka sinom tid annars ;)

    Ja det är inte ens säkert att man kommer hänga med samma personer hela tiden heller, är liksom 69 pers än sålänge :p och ja alltså jag har inte behov av partydjur som vänner på fritiden ändå, ska ju liksom bli morsa haha! Plus att jag kommer ta uppehåll så klassen är lite provisorisk (haha känns drygt att uttrycka sig så men lite så är det) ska fokusera på att hitta dom jag pluggar bra med! :)

    Jo men förstår dig! Hade inte heller velat dansa med foglossning! Och klart man vill känna sig som en del utav gruppen men som du säger synd att allt ska handla om fest :/

    Vilka fina kläder!!! :D Ska bli mysigt att få handla sen! Ska kolla mycket på Kappahl då tror jag, så mycket sött på samma ställe!

    Har faktiskt köpt ett par mammabyxor, mest för att alla gamla är för tighta och behöver ändå ha nya brallor :) och magen ser ut som en ballong haha!!
  • AgnesEmilia
    Luajsa skrev 2014-08-21 11:00:31 följande:

    Det var neg , men ska tests på söndag igen eftersom jag nog testa lite för tidigt. Men får jag fråga er en sak? Jag är ju som sagt äg+10 idag och i måndags fick jag " mens " fast det var ovanligt mkt bruna klumpar, "trådar" men nu har den slutat och det hugger sådant i äggstocken men ibland båda. Kan drt vara en nidblödning? Lr vanliga mensen? Jag har aldrig haft såna hugg lr smärta förut.


    Jag fick ingen nidis men det högg och drog i vänster äggstock i ca 2 veckor innan jag plussade :)
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-08-21 20:39:16 följande:
    ja precis, då är det viktigare att göra det som känns rätt och skaffa kompisar sen, jag hängde med vissa och det var bra och så men jag kan nog säga att jag bara fått en ny vän efter 3 år som jag umgås med på fritiden, när man börjar plugga sent eller i den stad man redan bor i är det ju så att man redan har ett etablerat kompisgäng så massor utav nya kompisar även om det är roligt är inte så nödvändigt, kanske lite cyniskt men men ;)

    vi har också och kommer handla det mesta ifrån kapphal/newbie de har så mycket bättre kvalité känns det som, i alla fall när man jämför med tex H&M.

    hehe, jag var på mammaavdelningen och tittade men eftersom jag gått ner 7 kilo har jag tappat 1,5 klädstorlekar så det är ett elände att hitta kläder just nu, 34 är för stort!! och mammakläderna börjar i storlek 36/s villket är för stort :/ och allt annat är för långt för mina 1,56 cm :(

    härligt med lite mage även om det bara är för den är uppblåst :) jag har fortfarande inte fått någon större mage, men det jag märkt nu är att den magen jag har, har blivit en gravidmage hehe, så är väldigt rund om magen även om den inte är större i storlek, tror att bebben ligger tryckt mot ryggen för har inte kunnat ligga på rygg på flera månader för det känns så obehagligt, vilket dåförklarar den lilla magen :)
    Ja men det är ju precis så som du säger!! Nu är ju jag iofs i en ny stad men vet inte om det är värt att kämpa för nya vänner nu som kanske försvinner när barnet kommer ändå!

    Ja eller hur! Dom känns så fina :) tror att i nåt babypaket/babybox ska man få en gratis body från Kappahl!

    Åh jaha vad jobbigt :/ men det kommer :) ja alltså på morgonen har jag också mage men den är såklart betydligt mindre än efter jag ätit men är en liten kula hela tiden :D

    Men kul att du har en liten kula även fast du gått ner så pass mycket! :) jo men så kan det vara att bebben ligger där tryckt mot ryggen! :) jag kan inte heller ligga på rygg men det har nog någon annan orsak med tanke på att jag inte är lika långt gången som du :)
  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-08-22 12:29:14 följande:
    Precis! Nej har bara berättat för min tvillingsyster, bästa vän & bästa kusin! På måndag ska vi på UL! Så efter det ska vi åka hem till våra familjer och berätta! Nervöst, är så rädd för att det ingen bebis ska finnas i magen! :( usch! :( ni då? :)
    Ja okej :) åh vad spännande!! Det är säkert någon liten där!! Men var också rädd som fan! Men är rädd nu med inför nästa UL om den kommer leva osv! Berättar om 2 veckor, håller på med kub så det ultraljudet är om två veckor :) vecka 14 lär ju vara säkert att berätta i :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn