Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Em92 skrev 2014-06-08 00:07:45 följande:
    Förstår att det är jobbigt men skulle det vara negativt är det bara att fortsätta och hålla humöret uppe! :) Lycka till! :)



    Ja precis :) fortfarande ingen mens men ett fruktansvärt illamående! Kommer inte mensen till imorgon så ska jag testa igen :) har blivit knagglig över brösten också men vet inte om det kan vara gravtecken men utgår från att det inte är det :)
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-08 13:19:07 följande:
    hoppas att plusset kommer!

    Själv så har illamåendet tagit över enormt och det känns som jag inte kan fungera som en normal person, kan knappt äta och åka bil ska vi inte tala om, nu vet man att man lever ;) 



    Men du får något gott ur illamåendet om några månader :D blir du illamående efter du ätit? :)

    Jobbar just nu men ska ta ett test när jag kommer hem sen om jag inte kan hålla mig till imorgon bitti ;)
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-08 13:57:26 följande:
    ja man får tänka så såklart :) det enda jag kan göra är att ligga ner och sova. och det känns svårt att göra det 24 timmar om dygnet.Jag har ingen aptit längre så kan inte äta alls knappt, och innan var jag en riktig godisgris men socker går inte alls!  gått ner ett kilo på 3 dagar och måste tvinga i mig mat. Jag mår illa konstant från att jag vaknar tills jag går och lägger mig, och jag kan absolut inte åka bil för det blir bara värre. Är jätteglad över mitt plus och skulle inte önska bort det för allt i världen, men just nu mår jag riktigt dåligt :/

    men ska fixa sea band mot åksjuka så tror att det underlättar :)

    Annars är jag helt paranoid och tror att alla kan lista ut det så fort någon säger bebis eller gravid blir jag på helspänn så de inte listat ut det än ;)

    men det värsta är nog längtan den är omöjlig dagarna släpar sig fram och jag vill bara att allting ska vara bra och missfallsrisken ska avta och börja köpa bebis saker! :D

    i vecka 8 nu så  (7+3) inskrivning den 25e juni 2,5 veckor kvar :)



    Ååååh fy vad jobbigt! Är du sjukskriven nu då? :/

    Spännande med inskrivningssamtal! Då måste de verkligen kännas på riktigt!

    Har du berättat än? :D
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-08 17:23:36 följande:
    ätit lite chips (haha) så nu har jag faktiskt sluppit illamåendet i ca 2 timmar! Underbart, passade på att städa lit som jag inte orkat innan :)
    nepp inte än, men funderar på att berätta för min bästis, övriga får vänta tills efter vecka 12. Men eftersom jag mått så dåligt har det varit svårt att dölja det när vi umgås med vännerna men men, jag är lite orolig att när jag väl säger det till någon kommer det bli mer verkligt och då
    jag pluggar så hoppas att det ska fortsätta gå då jag börjar två sommarkurser i morgon, förhoppningsvis har illamåendet lagt sig när jag börjar jobba i sommar och plugga är ju väldigt individuellt så det ska nog gå bra :)
    Förhoppningsvis så är det som sagt bara en period just nu!
    Men lite chips sitter ju aldrig fel!

    När börjar du jobba då? :/
  • Sandravanilj

    Själv får man ta ett test imorgon bitti för att kolla om det blir ett +! Är så otroligt trött och illamående, uppblåst och gasig :/ hoppas det är en graviditet och inte bara påhitt i hjärnan!!!

  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-09 10:19:29 följande:
    Har du testat? :D
    Testade imorse med ett test från kina och fick - men jag litar inte riktigt på dom... dom är vääääldigt skumma och sen så står det på kinesiska så kommer den inte så ska jag ta med ett test från Apoteket... ingen mens i sikte än iaf så än finns hoppet kvar och läste att endel har +:at efter 14 dagar med - på BIM+5 så jag håller tummarna :)

    igår kväll så sa sambon "dina vårtgårdar har blivit större" så något händer ju iaf :D
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-09 12:15:36 följande:
    ja jag fick ju negativt på BIM-1 så vet inte om jag hade fått pluss tidigare än när jag testade på BIM + 6 så köp ett clearblue digital som visar plus eller minus så blir det nog lättare än att försöka tolka själva :)
    ja precis :) tänkte vänta någon dag till och se ifall mensen kommer eller inte, vilket jag hoppas att den inte gör men snart får något hända!
    Antingen ett + eller att mensen kommer så att man vet vad som händer och kan börja om igen :)

    men illamående, större vårtgårdar, andfådd för minsta lilla (var på gymmet precis och höll på att DÖ efter 30 minuter på bandet i samma tempo som jag brukar) och huvudvärk... men hoppas kanske för mycket, men bara att ignorera och hoppas på det bästa :)
  • Sandravanilj

    Jahapp då kom mensen på bim+7 precis när jag stoppade stickan! Bara att bita ihop och komma igen nästa månad med äl-stickor!

  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-06-11 13:01:35 följande:
    åh typiskt Hjärta lycka till nästa månad, men skönt att den kom endå så du inte fått negativt och sen får den olidliga väntan det är nästan ännu värre, så skönt att något hände iaf även om det inte var åt det hållet som ni hade velat :(.  
    Känner så också... bättre att den kommer än att man får - på testerna :)
    Avreagerat mig på gymmet så det känns bättre nu men klart att man blir superbesviken! Hjärta
  • Sandravanilj
    eelin skrev 2014-06-13 09:32:00 följande:

    Typiskt! Jag håller tummarna för din nästa gång. När har du BIM nästa gång? Jag har samma symtom som dig, illamående, trött, anfådd. Jag är på BIM+1 men vågar inte ta ett test än. Väntar ett par dagar och hoppas mensen inte kommer så får jag testa. :) men det är så svårt för man känner så tydliga symtom men sen vet man aldrig. Tror kanske jag överanalyserar min kropp också...
    Jag har BIM runt 17 juli nästa gång .... äl  runt 30 juni och då jobbar jag tyvärr dygn i stort sett hela veckan, men får försöka få till det iaf :D

    ååh så segt att vänta, håller tummarna för dig!
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn