• EmmyLee

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Är inne på fjärde försöket nu.. har bim 10juli ! Hoppas, vill så gärna :)

  • EmmyLee

    De går nog åt rätt håll iaf! Bim om 10 dagar och mina bröst jag aj ont redan ! Vaknade inatt av att dom bara värkte! :)

  • EmmyLee
    Em92 skrev 2014-06-30 16:23:42 följande:
    Brukar du annars ha ont i brösten innan mens? Kan ju va ett gravididtetstecken! :)
    Jaaa de brukar jag men bara 2-3 dagar innan beräknad mens :) Hoppas inte på för mycket kroppen kan ju spela ett spratt igen.. dock går jag in på min 4 dag med mollande värk från och till i buken samt gaser och trög mage :)
  • EmmyLee
    Em92 skrev 2014-06-30 20:10:32 följande:

    Ja okej! Gaser hade jag härom dagen men jag hade dessa symtom!

    Illamående på dag 5 , 6, & 7. Även andra dagar lite illamående!

    Liten liten nidblödning på dag 5

    Tjocka flytningar , vita och klumpiga

    Lite molverk men inte mycket

    Huggande känsla i svanskotan dagen efter jag plussat

    Lite humörsvängningar fast efter plusset

    Men av dessa symtom så hade jag inte så starka , trodde faktiskt man skulle känna av mer av symtomen. Även om det verkar som många symtom så märkte jag inte av det så mycket för de inte va så starka! Så du behöver nödvändigt inte ha några symtom, du kan va gravid ändå! Hoppas! :)


    Jag kan ju hoppas! Har extremt ont i brösten.. Får använda sport bh för att de ska bli mjukt och idag sa min sambo "va dina bröstet har blivit större" dom är tunga och spända och värker bedrövligt... Värken i buken har avtagit men de änna svider till ibland.. 9 dagar till bim den 10/7 så känns positivt :)
  • EmmyLee
    Em92 skrev 2014-07-01 17:31:53 följande:

    Okej får hålla tummar och tår! :) spännande! :)


    Nervöööst :) tack!!
  • EmmyLee

    Imorses gjorde jag 2 grav och 1 äl Bara för att var lite spontant, grav var neg men fortfarande 9 dagar till bim, äl testet var positivt :) läste om de för fick mig en chock att de var positivt eftersom äl redan varit, och äl test kan visa graviditet innan grav testet gör de :) hjälp hahahah

  • EmmyLee

    Mp


    marory skrev 2014-07-01 22:11:48 följande:

    inte för att sänka dina förväntningar men tror att det är alldeles för tidigt för att avgöra så skulle inte lita för mycket på ägglosningstestet, kan ju vara så att du har senare ägglosning än vad du trodde, ha lite is i magen och testa i alla fall två tre dagar innan, håller tummarna för att du ska få ett plus :D


    Nejdå självklart förlitar jag mig inte på de men blev mer förhoppningsfull speciellt när jag läste att äl kan visa tidig graviditet :) hade äl 21-22 känner min kropp väl plus äl tester :) men vi får se :D
  • EmmyLee

    Gjorde grav test idag em bara för att haha fick två streck men svagt :) bim -5!

  • EmmyLee
    AgnesEmilia skrev 2014-07-08 08:46:34 följande:

    Är det någon mer än jag som har haft känningar(dragit, svidit, molande värk) i magen men bara ena sidan? jag har haft det på vänster sida, i "äggstocksområdet" sen ca 5 dagar efter äl.. tror ni allt är som det ska? började googla och såklart kom utomkvedshavandeskap upp?!


    Jag hade de så :) idag är jag i v5 (4+1) med positiva test och fortfarande lite värk på vänster sida ibland drar de åt så kan jag inte resa mig. :)
  • EmmyLee
    Em92 skrev 2014-07-12 23:47:04 följande:

    Okej! Jag har symtom till och från! Illamående som kan komma när som och samtidigt som illamåendet lite molverk. Sen lite ömma bröst och humörsvängningar! Men det kommer och går så va lite rädd att något va fel så är glad att jag mår illa nu! :)

    Just det! 2 gånger har jag haft ont i tarmarna och super gasig! Har haft som magknip som gör ganska ont och fått ligga mer men antar det är tarmarna som flyttar sig och blir gasiga! Någon mer med tarmsymtom? :)


    Jag har också haft tarm problem! Idag hade jag som kraftigt mens värk och gaser samt illamående va rädd att jag höll på att få missfall men nu är de över :)
  • EmmyLee
    Em92 skrev 2014-07-13 22:15:28 följande:

    Ja precis så som du beskriver har jag fått två ggr! Så det är väl normalt! :)

    BTW berättade nyss för min tvillingsyster att jag är gravid!!!!! :D bara hon får veta innan vecka 13! :)


    Min sambos föräldrar vet bara, svärmor hon frågade ut mig när jag tackade nej till ett glas vin och öl haha! Hon är en lurig kvinna :) tittade mig in i ögonen och sa "är du gravid?" kunde inte sluta le ;)
  • EmmyLee

    Så var man inne i v7 med hemsk illamående och sjukskriven i en vecka :( Dock ljög jag för jobbet och sa att jag var typ magsjuk x) men vill verkligen inte berätta för dom ännu!

  • EmmyLee
    AgnesEmilia skrev 2014-07-24 09:10:15 följande:

    Åh ja fy...:( jag förstår att du gjorde det! hade jag varit på mitt gamla jobb hade jag också ljugit :)


    min chef ringde mig nu och förhörde mig varför jag var sjuk, jag stod fast med magsjuka men då vräkte hon ut sig "de är inte så att du är gravid? Jag hade en vän som spydde hela tiden när hon var gravid." jag sa bara "de är inget jag vet om iaf" då ville hon att jag skulle kolla upp detta, dumma chefer.. Lika bra att berätta när hon ringer tillbaka på måndag! Säga ops jag va visst gravid lovar inget planerat.. Gah!
  • EmmyLee

    Tänker att jag berättar så blir de enklare ist för att komma på lögner.. Så irriterande att hon lägger näsan i blöt!!

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn