• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    kasovi skrev 2014-09-07 11:02:23 följande:

    Okej! :o två veckor var mycket!

    Jag var gravid en gång för lite mer än 2 år sedan, och då märkte jag inte av någonting, så kanske att det är nåt iallafall :) Mina bröstvårtor är ömma idag.. hoppas lite nu, fast är ändå beredd på att mensen kan komma!


    Ja ge inte upp! När hade du BIM nu igen? Testa snart igen? :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-10 12:25:59 följande:

    Ja, men sist märkte jag ju ingenting förrän väldigt sent som jag sagt förut! Men alla graviditeter är ju olika :)

    Jag vill nästan bara sova nu så jag kan göra testet med morgonurin! Haha får aktivera mig med nåt :)

    Hur går det för er?


    Lycka till! Håller tummar för er! :) Är inne i vecka 15 och mår illa till och från! Dessutom känner jag att mycket händer i magen! Som en slags mensvärk fast ändå inte mensvärk! :) en annan slags "bebisvärk" som jag haft sen jag blev gravid! Men det gör inte ont men vet inte vad jag ska kalla det! :p Håller tummar för er nu! :)
  • Em92
    banan123 skrev 2014-09-10 14:40:07 följande:

    Antagligen är det livmodernsom växer som du känner. kände också det till och från i mitten av graviditeten :)


    Ja precis! Har haft denna bebisvärk sen jag blev gravid men nu känns den starkare och jag har den oftare! :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-11 14:44:04 följande:

    Man ska aldrig säga aldrig :) nja jag vet inte... fick ju bara negativa test med en veckas mellanrum. Eller så hade jag sen ägglossning och borde kanske testa mig nästa vecka istället!


    Lycka till och ta ett test om några dagar igen! :)
  • Em92
    Jenniferb skrev 2014-09-11 22:37:39 följande:

    Alltså herregud vad gråtig man kan vara! Har alltid varit ganska känslig men nu är det hemskt. Är i v15 och jag blir gråtfärdig av precis ALLT. Allt från att jag inte hittar en strumpa till att min sambo ber mig byta kanal på tvn... Haha, orkar inte! Dessa hormoner är allt bra roliga ibland.


    Är precis lika dan! Helt sjukt! :p
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-09-14 19:14:09 följande:

     ingen bebis denna månad heller :/ mensen kom med dunder och brak igår på bim-4 :/ mycket blod, fruktansvärda smärtor och lite klumpar så vette tusan vad det var men nu har det lugnat sig lite :)

    ska börja med bidrottninggelé nästa cykel :D


    Lycka till nästa gång! Har du tagit grav test? Det kanske va missfall?? Eftersom det va mycket värk och klumpar? Ta ett test och se! Lycka till nästa gång i alla fall! <3
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-15 16:08:57 följande:

    Torsdag är min plan! :) Jag tycker också att det borde vara något, för trots att jag testade negativt förra torsdagen så har det inte "hänt nåt " som när man trott att man varit gravid tidigare. Då har jag liksom insett att "nä det var inget " så försvinner symptomen o mensen kommer. Jag är konstant hungrig också, vilket jag absolut inte brukar vara iom att jag har magkatarr. Jag åt precis massa kyckling o ris med bearnaisesås, men det suger fortfarande i magen :S

    Hahaha, du har tur du! Min gubbe kallade mig för nymfo för några veckor sedan!


    Då håller jag tummarna att det är en bebis i magen på dig! :) som sagt låter som gravid symtom ;)
  • Em92
    slightlymad skrev 2014-09-16 10:24:05 följande:

    Hej allihopa! Jag har smygföljt er här på fl eftersom att jag och sambon försöker. Jag är på bim -5 idag och bestämde mig för att testa och nu är jag helt chockad. Kan ni se det med? Var tvungen att mixtra lite med bilden.

    Shit. Jag är lite chockad! Det syns tydligare i verkligheten! Hur berättade ni för era respektive?


    Ser ut som två streck men prova igen om några dagar! Har du ett clearblue test? Där står det ju exakt om man är gravid eller inte :) lycka till! Jag sprang till min sambo och bara visade testet och tjöt när jag blev gravid haha :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-09-19 21:02:49 följande:

    Jag är jätteglad för hennes skull, hon är 38 och detta blir första barnet men jag kan inte glädjas fullt ut! Det är skitjobbigt!!

    Tack <3


    Förstår precis att det är jobbigt när andra blir gravida även om du blir glad för deras skull! Men känns som att nästa ÄL är eran månad faktiskt! Får se om jag har rätt! :) lycka till! <3
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-09-23 21:12:06 följande:

    Fast lite dåligt med variation nu när han är enarmad xD

    Ja man lär sig mycket på FL! Utan FL hade jag aldrig hört talas om bidrottninggelé :) hoppas bara det funkar!


    marory skrev 2014-09-23 21:42:18 följande:

    Sitter och kollar babyskydd rena djungeln...ingen aning om vad vi ska ha, tycker alla är ganska dyra oxå men vill inte köpa något "billigt" heller. Vill ha bra kvalité helt enkelt, men vill man att den ska kunna fästas på vagnen? Och hur viktigt är det att ha bas egentligen, mkt svårare än vagn haha


    Visst är det svårt!! Vi köpte ett helt kit med vagn+bilbarnstol som man kan sätta på vagnen! Den sätts fast med bältet i bilen så får hopppas det funkar bra! Visste inte heller om man skulle ta med bas/adapter eller vad man kallar det! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-09-23 21:12:06 följande:

    Fast lite dåligt med variation nu när han är enarmad xD

    Ja man lär sig mycket på FL! Utan FL hade jag aldrig hört talas om bidrottninggelé :) hoppas bara det funkar!


    Lycka till tjejer! Hoppas det blir eran månad! :)
  • Em92

    Hej har helt glömt bort att va inne här! Så har missat en del! Men ni som försöker håller jag tummarna för! :)

  • Em92
    Luajsa skrev 2014-10-08 18:01:38 följande:

    Blir galen. Har huvudvärk och haft det i helgen sen ägglossningen och sex. Idag har jag mått illa med. Man ka väl inte känna något såhär tidigt?! Och jag inbillar mig inte

    Har knapt tänkt på de :/


    Jag fick symtom en vecka efter ÄL! Fick en liten nidblödning och mådde sjukt illa dagen innan jag fick den nidblödningen! Förstod nästan att jag va gravid då! :) håller tummarna! :)
  • Em92
    sobj skrev 2014-10-16 12:05:12 följande:

    Ja, det är både trist men samtidigt helt ok. Hoppas hitta fler vänner som får barn nu, med oss. (: Allas plan har alltid varit att möta mig vid andra eller tredje eftersom jag alltid velat ha tidigt och de andra mycket senare. Så väntat, (: 

    RUL 2 dec och KUB 4 dec. Spännande! Hur berättade ni? Känns så nervöst! "Btw, vi ska ha barn!" Det är ju allt man tänker på, men hur börjar man? 

    Låter som min! Jag har upplevt den helt okej, men har varit trött, mått illa, var täppt i v 6-8 typ, mår illa men kräks inte. Men har börjat svimma och nästa svimma nu.. Känns inte ok alls. Var på arbetsintervju här om och svimmade helt plötsligt stående.. Hade ätit och så så det kom från klar himmel. Ska prata med BM om det när vi ska dit i nästa vecka. 

    Ser också verkligen fram emot våren! Och allt där innan och efter med faktiskt! Ser framför mig hur tjock jag ska vara i jul och hur mysigt det ska vara, och sen min födelsedag i feb.. Ja, haha då lär jag ju vara rätt mycket tjockare. Ska bli så kul att få vara gravid! 


    Grattis alla! Här måste man göra kub test typ runt vecka 12-14 annars funkar det inte ! Så jag va i vecka 13 på kub och vecka 20 på RUL! :)

    Vilken vecka är du i RUL?

    Visst är det roligt att vara gravid! Så mycket att se fram emot! :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-10-23 08:25:27 följande:

    BIM -2 idag! :D


    Åh grattis! Hur länge försökte ni? :) så himla roligt för dig! Hoppas ni andra plussar snart! :) Själv är jag i vecka 22 :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-10-24 16:41:01 följande:

    Jenniferb & Em92: tack ska ni ha :D det var andra försöket! Hann få mens två gånger efter pillerstopp. Det roligaste är nog att min svägerska blivit gravid samma helg som jag. Hoppas dom håller sig kvar båda två så ska vi komma med runda paket i jul som öppnas i juli ;)


    Okej vad roligt! All lycka till! Själv ska jag ha 6 Mars! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-10-18 14:58:38 följande:

    Någon utav er gravida tjejer som fick en mensliknande blödning vid bim trots att ni var gravida? Min mens kom på bim i söndags och tog slut igår... jag har sedan någon vecka tillbaka haft ett konstigt illamående som inte ger med sig förrän jag äter något... kan ju vara något annat och jag har ju inte tagit något test men tankarna snurrar ju ändå!


    Ja man kan få som en liten blödning vid BIM!

    Själv fick jag en nidblödning 1 vecka efter ÄL !

    Det är oxå vanligt! Det är en blödning som man kan få när ägget fäster! Den va jätte liten men förstod att jag va gravid då, alltså 1 vecka efter ÄL/1 vecka innan BIM! :D lycka till tjejer och jag håller tummarna! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-11-09 19:30:24 följande:

    Tack vännen! Det värmer!!

    Själv så har jag inga stora förhoppningar! Blev bara sex 1 gång på äl då mannen skulle jobba borta :/ men man vet aldrig!!!


    Lycka till! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-11-11 16:53:32 följande:

    Tack :D

    tror dock att mensen är påväg... mensvärk och det känns hela tiden som om den kommer :/

    Men bara att vänta ut o se!

    Åker till Turkiet imorgon och får jag mensen så ska jag unna mig goda drinkar! Har inte druckit något sen midsommar och det har iaf inte resulterat i någon bebis så då kan jag dricka lite när jag ändå är på semester :)


    Klart du ska dricka på semestern om du inte är gravid! :) så roligt med en resa!

    Försök tänka på annat då! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-11-15 18:06:22 följande:

    Tack så mycket!

    Hur går det för er andra? :D


    Lycka till! :) det går bra! Är i vecka 25, och mår bra! Så hoppas nu på att du med får plus snart! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn