• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    CarolineSC skrev 2014-09-02 13:24:02 följande:

    Ja men samma här, US i Linköping :)


    Åh vad kul! Bor du i lkpg asså? Jag bor utanför Linköping :)
  • Em92
    marory skrev 2014-09-01 21:04:13 följande:

    Här händer det mycket när man är borta någon dag eller två!

    roligt att allt såg bra ut på era ultraljud!

    själv har vi gjort vårtat RUL och allting såg jättebra ut! fick se hjärtats alla kammare och hjärnan och hon som gjorde det var jätteduktig, desutom ska vi delta i en studie så kommer få två extra ultraljud, fördelen med universitetsstad

    kan avslöja att det är en liten Vallentin som ligger på jäsning därinne!

    mindre kul är att jag har jobbiga sammandragningar så det känns som om han ska ploppa ut närsom   försöker vila så mycket som möjligt och hoppas på att tappen inte är påverkad, om det inte försvinner om ett par dagar tänkte jag ringa BM.

    vi har ju både köpt vagn, säng, skötbord plus lite andra möbler och en byrå, desutom har vi målat det i pastell gul, pastell blå pastell rosa och vitt så barnrummet håller på att inredas för fullt :) desutom köpte jag en lite dyr sänglampa i form av en uggla eftersom ugglor är temat, 700kr 


    AgnesEmilia skrev 2014-09-02 18:14:02 följande:

    Kub på torsdag för mig! Hoppas på bra siffror!

    Åh men vad kul att allt ser bra ut! Helt otroligt förresten att man kan kolla allt det där via ultraljud! :) åh Vallentin vad fint :)

    Ojdå vad jobbigt kan inte kännas skönt alls!! :( ja men ring BM om det blir för mkt!

    Ja juste men vad kul att ha allt så förberett! Kul med ett babyrum också! Vi har precis 86 cm mellan sängen å väggen så där klämmer vi in en spjälsäng hade vi tänkt! Haha 34 kvm är tufft.. Kan inte direkt då bättre här i Gbg just nu ändå utan att öka hyran :/

    Vi kommer nog beställa vagnen snart, kollade med babyproffsen här och leveranstider är ganska lång..vill typ ha vagnen innan jul även fast plutten skall titta ut i mars :p vågar inte chansa!

    Jag har mage :) berättade för hon jag kommit närmst i klassen idag och hon sa "ja men det är så?!" Hon hade redan fattat själv haha :p


    Lycka till på torsdag! :) vi ska oxå beställa vagnen till december! Man vet ju aldrig , kanske blir det krångel eller vad som, så lika bra att va på säkra sidan! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-09-03 09:13:23 följande:

    Ja men vi hade vagnen redan i vecka 15 så det är bara köra på, tycker att det varken är för tidigt eller för sent att beställa den många månader innan, Hehe ja vi har det lite mer luftigt med 3 rum och 82 kvm och vi använde knappt arbetsrummet förutom när gäster kom och sov över, vilket de lika gärna kan göra på soffan så det kändes kul att göra ett barnrum även om det inte kommer användas förens om många månader när bebisen blir lite större :)


    Ja men precis! Man gör ju som man vill! Lika bra att passa på då det är mycket annat som ska inhandlas och då behöver man inte handla allt på en gång! :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-05 12:50:11 följande:

    Gick ner till centrum precis för att posta ett brev.

    Det fullkomligt rann i trosan och jag trodde att jag gick och mensade ner byxorna eller nåt inför allt folk.

    Skyndade utav bara h-vete in till biblioteket och på toaletten.

    Jag har verkligen monsterflytningar! Dom är inte klibbiga eller nåt, luktfria och bara som vatten typ!

    Köpte med mig ett test som jag tänkte använda imorgon bitti om inte mensen dyker upp :)

    Har aldrig varit med om nåt liknande!

    (Ber om ursäkt för känsliga öron/ögon)

    Hehe


    Sådär har jag med haft sen jag plussade, är i vecka 15 nu! Har super mycket flytningar och det bara rinner ibland! Helt sjukt så det kan mycket väl va gravid symtom! Håller tummarna! :)
  • Em92
    snuffse skrev 2014-09-05 07:58:25 följande:

    Hejsan!

    Jag hoppar gärna in här om det är okej? :)

    Jag är också född -92, sambon född -91 och vi bor på landet i hus med en hund, Samojed, och tre katter, korsning siames/europé och norska skogskatter, samt diverse oönskade möss o sorkar ;)

    Vi har försökt skaffa barn sen februari ungefär, fick ett MF på midsommarafton i v. 5 och har sedan dess fortsatt att försöka. Har BIM idag och känner (såklart) alla symtom man kan känna, men tvingar mig själv att vänta till imorrn ;)

    Så nu håller vi tummar o tår för ett +!! :D


    Välkommen! Håller tummarna för dig! :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-05 15:42:21 följande:

    Ååh spännande :D hoppas det är nåt då!

    Ska ni kolla kön? :)Tack, jag med!! Försöker ni eller har ni bulle i ugnen redan? :D


    Ja vi ska kolla kön i oktober! Ska ni det när ni blivit gravida? :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-05 21:37:07 följande:

    Haha jag förstår! Sen är det ju förmodligen du och inte sambon som går och känner efter eventuella symptom hela tiden ;) Det finns väl vitaminer eller nåt som killar kan ta också? Eller?? Tänkte om det kunde hjälpa lite :)Vad kul! :) Ja, men jag fick övertala karln. Det blir ju hans andra så han tänkte det kunde vara kul att se när den kommer ut. Han föreslog att jag kunde behålla det för mig själv om jag ville veta, men insåg snart att jag kommer ju såklart försäga mig ;)

    Om det blir en ytterligare nån gång så tänkte vi bli överraskade :)


    Jaha okej! Vi vill gärna veta så vi kan köpa kläder och nappflaskor och allt innan bebis kommer! För jag vill ha rosa och lila "lock/kork" på nappflaskor om det blir en tjej och blå och grön om det blir kille! :) hihi så vill veta innan! :D vill ha MAMs nappflaskor! Har hört dom är bra och så! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-09-06 09:29:42 följande:

    Ja och jag känner det som att man får lite mer kontakt när det faktiskt är en hon/han istället för den, jag säger han hela tiden nu hehe :) skulle det vara så att det blir en hon i slutändan i alla fall är ju det en småsak :)

    sen tycker jag personligen att det varit svårt att hitta "neutrala" bebiskläder, mycket är redan nu tjejigt eller killigt, och visst vill vår 4 åriga pojk ha på sig kjol sen så får han det, men jag tänker inte tvinga honom att ha på sig rosa för att "bryta normen", 


    Ja precis! Va på affären idag och utbudet av neutrala kläder var riktigt dåligt och jag va på massa affärer. Så då vill man verkligen veta kön! Håller helt med dig! När får ni veta kön? :)
  • Em92
    kasovi skrev 2014-09-06 10:28:10 följande:

    Jag borde väntat med testet iallafall...

    BIM +1 och tokblankt :(


    Min kompis testade inte positivt förrän 2 veckor efter BIM! Jag plussade på BIM-2!! Så vänta lite! Ge inte upp än! Håller tummarna! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-09-07 09:21:40 följande:

    Vi vet :) Det blir en liten pojke :)


    Åh grattis! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn