• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    malinzeid skrev 2014-07-11 10:13:11 följande:

    Hej!

    Var på privat tidigt ultraljud för ett par dagar sedan och fick se min lilla knodd, det var den mest underbaraste upplevelse jag någonsin varit med om. :):)

    Tänkte bara att ni kan ändra mig i listan till BF 25 januari istället, hade räknat en vecka fel men det är ju inte så lätt när man bara utgår från sista mensdagen, men nu vet jag iallafall när mitt efterlängtade barn ska komma :)


    Oj vad kul! :) men vilken vecka är du i nu? Skulle oxå vilja göra tidigt ultraljud så jag vet att han eller hon lever! Ska inte ha UL förrän om 7 veckor typ och då är jag i vecka 13 typ. Är så nervös för missfall så därför jag vill kolla. Vad kostar det? :)
  • Em92
    marory skrev 2014-07-11 16:19:26 följande:

    Nu har vi varit på ultraljud och KUB-test! Att se hjärtat slå var så fruktansvärt häftigt, så himla coolt! jag höll på att börja grina men den som gjorde ultraljudet var väldigt otrevlig och brydde sig inte alls typ så jag höll igen lite, Hon var väldigt skeptisk, nog för att det för henne är massa ultraljud hela tiden men för oss var det ju nytt så hon kunde ju lett åtminstone. Men shit vilken känsla jag som nojjat att det inte skulle finnas något alls där inne så fanns det en bebis! Först låg den och susade men sen blev den störd och började banka med benen och vifta med armarna, det var så häftigt att den rörde på sig inne i min mage! 

    Jag blev flyttad bakåt två dagar men BF är fortfarande 24 januari som det var från början så vet inte riktigt hur räkningen har gått till eftersom 2 dagar verkar försvunnit.

    ska fråga min BM på tisdag när jag träffar henne.

    Fick ganska dåliga siffror (enligt mig ingen annan) på KUB för min ålder (1/547) normalt är väl (1/1500), men ligger fortfarande inom låg risk och det var för Downs så det känns inte som det är så stor chans. Och man kan ju få 1:20 000 och fortfarande få ett barn med downs då man aldrig kan veta säkert. 

    Men de andra kromosonavikelserna var siffrorna bättre (1:2000) och det är ju mycket bättre eftersom de andra kromosonavikelserna överlever ju inte barnet men med down gör man ju det :)

    så allt som allt känns det fantastiskt just nu! :)


    Åh vad roligt! Asså längtar jag oxå! Så himla kul! 6 veckor kvar för min del men skulle vilja göra tidigare men det kanske inte går? Är i vecka 7 nu! :p

    Men tråkigt att hon va otrevlig! Jag ska ju oxå göra UL där du gjorde så hoppas på att jag får en trevlig! :) men kul att allt är bra med er och att du nu vet om det! Själv oroar ja mig för missfall!
  • Em92
    marory skrev 2014-07-11 16:53:03 följande:

    Jag var också väldigt orolig i början men det släppte efter ett par dagar så hoppas det gör det för dig med, egentligen är det ju inte alls några garantier med tidigt ultraljud därför kände jag att det inte spelade någon roll med det, kan ju likväl bli dåligt dagen efter lixsom. Även om det lugnar lite såklart. Tror dock det är ävldigt svårt att få. för jag ringde med symptom som utomkveds och fick ändå inte. 

    Hoppas verkligen du får någon som är trevlig, hoppas inte det är hon som ska ha mitt nästa UL heller. Jag kommer ihåg när jag bokade tiden i maj typ och bara shit vad lång tid det är kvar och nu är vi här det går så himla fort så dina 6 veckor går på nolltid! :)

    Dessutom slog vi till nu och beställde en vagn ifrån jollyroom, jag vet att det säkert är tidigt men den var nedsatt så himla mycket i pris plus att de i helgen körde -15% till! Eftersom det var förra årets "modell" var den på rean vilket inte gör någonting för mig är den fortfarande är snygg. Så i orginalpris kostar den väl mellan 8-10 000 och vi betalade 4600 med åkpåse! som hittat nu är jag förstås orolig eftersom jag inte sett den i verkligheten, hoppas inte heller på ett måndagsexemplar. och jag tror inte man kan gå runt och vänta heller eftersom det alltid kan bli något fel och i så fall skulle man aldrig börja köpa saker förrens bebsien låg i famnen.


    Okej! Ja hoppas dessa 6 veckor går fort! :) på tal om vagnar så inget fel med att beställa nu när det va rea! Kanon erbjudande ju så klart man slår till då när det va så billigt! :) vad heter vagnen? :)
  • Em92
    malinzeid skrev 2014-07-11 17:07:31 följande:

    Em92: Försök att inte tänka på missfall hela tiden, man mår inte bra av det där. Försök njut istället och tänk på det positiva, jag höll på att tänka samma sak hela tiden och blev ledsen så fort jag läste att någon hade fått det. Tiden kommer gå jätte fort för dig jag lovar, kändes som det var igår jag fick reda på att jag är gravid och nu är jag snart inne i v 13 och har redan fått se min lilla knodd, jag lovar det kommer för dig också, försök bara slappna av och inte tänka på det. 

    Kramisar


    Jo! Men skulle bli så himla nere om det blev missfall att jag inte skulle kunna jobba asså! Så ledsen skulle jag bli! :(

    Ja dessa 6 veckor kommer nog gå fort! :) hoppas och längtar så mycket och hoppas allt är bra där inne! :)
  • Em92

    Förresten vill ni veta något kul! En bästa kompis till mig berättade att hon är gravid i vecka 11 och jag ville bara skrika ut att jag oxå är gravid men vill vänta lite! Jag har kommit fram till att det skiljer 1 månad mellan oss så jag är så himla glad! Trodde aldrig jag skulle ha en kompis som är gravid samtidigt som mig och som kommer ha 1 månad innan mig! Helt sjukt vad roligt och jag längtar tills jag får berätta för henne! Jag fick en chock och det kommer hon nog med få! :) haha ville berätta för det är så himla roligt asså! :) vi kommer va gravida ihop liksom och ingen av oss hade en aning om att vi skulle bli gravida nästan samtidigt! :) och hon vet inget än! :D

  • Em92
    CarolineSC skrev 2014-07-11 17:49:12 följande:

    Jag tänkte att jag hoppar in här! BF 1/3 22 år från Östergötland(första barnet) :)

    Såg att vi var en hel del här födda 92, kul :)


    Grattis! Jag och en till här inne är från Östergötland så nu är vi 3 stycken! Vad kul! :) när ska du ha inskrivning och UL då? :)
  • Em92
    marory skrev 2014-07-11 18:24:17 följande:

    ja verkligen ett riktigt bra erbjudande, En silver cross surf. Väldigt ovanlig i Sverige även om Silver cross i sig är världens äldsta och mest kändaste barnvagnsmärke! men jag har verkligen förälskat mig i designen och den verkar väldigt bra så nu håller vi tummarna att den ska vara bra :) Det bästa med den vagnen vilket verkar så smidigt är att du inte behöver köpa till liggdelen utan sittdelen är anpassad att användas från födseln med en extra dyna bara.

    Tyckte om den idén eftersom vi knappt kommer använda liggdelen eftersom det är vinter och då är man nog inte ute lika mycket så då känns det tråkigt med en oanvänd liggdel som kostar 3000 extra. Dessutom vill jag ha en vagn man kan sätta bilbarnstolen på eftersom det verkar så smidigt. Så det är en väldigt anpassad stadsvagn vilket passar vårt behov bäst :)

    däremot finns det inte så många svenska återförsäljare så måste beställa tillbehör ifrån UK.

    ser ut såhär utan liggdel


    Okej det låter bra det! Och den är fin så den kommer nog bli kanon! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-07-11 21:02:37 följande:

    Haha åh va kul!! ???? kan tänka mig att det är jobbigt att hålla hemlisen!!!

    Jag har också en vän som är gravid i typ vecka 11-12 och kan inte säga nånting! Men dom bor på andra sidan landet så kommer ju inte kunna va lattemorsor ändå haha!

    Dock ska en av min sambos vänner här i stan ska få barn i september så om allt går bra blir det ca 6 mån emellan. Kanske stort glapp nu men sen blir det ju kul! :D


    Ja jätte kul! :D Och väldigt svårt att hålla allt inne! Ville bara skrika ut att jag oxå är gravid och att vi ska ha nära varann men det går inte än så får vänta! :)

    Jaha okej! Men det är ju ganska bra med 6 månader emellan! Då kan dom ju leka och så ändå sen! :)
  • Em92
    CarolineSC skrev 2014-07-12 11:12:41 följande:

    Jag har inskrivning i början av augusti och UL i slutet utav augusti, känns just nu som en evighet dit.. Vill bara att vecka 12 ska vara här så man kan slappna av lite :)


    Jag har inskrivning 11 augusti och UL 25:e augusti! Ja vill tiden ska gå fort! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-07-12 11:34:05 följande:

    Här är bild ifrån UL fick inte in den igår :)


    Åh! Man blir så glad när man ser UL bilder! Längtar så himla mycket så man kan slappna av lite och inte behöva tänkta på MF hela tiden! Låt dessa veckor gå fort! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn