• Täss

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Får man hänga på här? 92:a med sambo född 90! Vi har planerat att börja med hormoner nu efter sommaren eftersom jag har pcos och mest troligt ingen ägglossning. Har varit utan preventivmedel i närmare 3år och har hittils aldrig blivit gravid...så att vi skulle lyckas juni/juli är inte särskilt troligt. Men i augusti är det bokad tid hos min gyn! Så bara vänta och se om jag kommer bli ett riktigt hormonmonster haha ; p

  • Täss

    Bor uppe i Norrbotten med sambo och min lilla dvärgschnauzerkille på 2år. Jobbar mer än heltid och är utbildad undersköterska och psykiatriskötare.
    Jag har fast jobb inom vården och har tänkt läsa vidare 2015, har vi däremot lyckats bli gravida blir det att skjuta på studierna!
    Sambon jobbar lika mycket som jag fast inom rättspsykiatrin! Egentligen har han fast jobb inom bilbranschen men han valde att byta bransch helt och hållet!

    Vi bor i en rätt nybyggd lägenhet mitt i stan, men valde medvetet en "lite större" ifall vi skulle lyckas bli gravida snart! Men nu börjar det kämpiga, och jag är verkligen supernervös..... att börja ta hormoner. Någon annan som ätit någon form av hormoner för att bli gravid? Är så rädd för biverkningarna, eftersom jag brukar få biverkningar av de flesta mediciner och preventivmedel,......!


    Håller tummarna för allihopa att det blir plus på stickan och en lyckad graviditet! =)


     

  • Täss

    Ser ju nu att det är fler som äter hormoner! Har ni behövt utredning för att få pergotime?

  • Täss

    Men åhhhh grattis till er som plussat! Så himla kul :D Ska ringa och boka tid hos gyn till i augusti så får vi börja på "riktigt"!


    Men ni som vet när ni har/har haft ägglossning, har ni känt något speciellt under den/dom dagarna? Alltså har ni känt av er ägglossning?

  • Täss

    Men grattis :D Nu längtar man ännu mer, men jag går till en privat klinik och dom hade tydligen inga tider förrän i september... Får glädjas åt era graviditeter så länge ^^ Det rasslade verkligen bara till här med + på stickorna!

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn