• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Hej hoppar in här! Är oxå född -92 och min sambo är född -91! Vi ska börja försöka när som helst! Men ville först att min menscykel skulle bli normal innan vi börjar försöka på riktigt! :) Vet inte vad jag mer kan säga men fråga på om ni har frågor! :)

  • Em92

    Ja eller hur! Skönt att kunna prata med andra som är i samma sits! :) Jag har 2 stycken kompisar som har fått barn! Annars har jag inte jätte många vänner som har fått eller planerar barn! Jag har ingen i släkten heller så jag kommer vara den första i släkten och familjen som får barn trots att jag har 3 kusiner som är 25 och 26! Så det känns spännande att vara den första! :) har alltid velat ha barn tidigt! :) Dudå? Har du vänner släktingar som fått barn? :) eelin?

  • Em92

    Ja jag tycker att känner man att man är redo så är det bara att köra på! :) Jag håller det hemligt! Så när jag blir gravid så kommer många bli väldigt överraskade! Men ja det är verkligen svårt för man vill så gärna prata om det jämt! :)

  • Em92
    marory skrev 2014-05-14 14:42:41 följande:
    Hej och välkommna eelin och em92! :) Kul att vi börjar bli en tiltagande skara  vilket tyder på att vi egentligen inte är så unga som det vill påstås eftersom det är många som tänker samma sak :) Vad gör ni? Jobbar/pluggar? hur länge har ni varit tilsammans med era sambos? :)

    Nej precis! Vi är nog ändå i rätt ålder! :) Jag är timanställd och min pojkvän har fast jobb sen 4 år tillbaka! Vi har varit tillsammans i lite mer än 5 år och känner att det ät dags att utöka familjen! Vi har två stycken hundar oxå! En chihuahua och en pomeranian! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-05-14 16:23:58 följande:
    Jag har berättat för 2 av mina närmaste vänner att vi försöker :) ingen av dom blev speciellt förvånade xD jag och sambon som också är 92a bor i Skövde och har varit tillsammans i 3 år och bott ihop i 2 år :) har två kissar och jag jobbar som elevassistent på gymnasiet :) fick ett mf i början av året i v 6 efter att ha blivit gravid som bara blev ;) i april var första aktiva försöket till en liten :D

    För min del har jag bara nämt att jag slutat med pplåser för en kompis som precis har fått barn och när jag berättade det så lös hela hon upp! :) dom vill verkligen att vi ska få barn! Och jag vet även att mina föräldrar kommer bli glada! :) Så det känns bra! :)
  • Em92
    eelin skrev 2014-05-14 16:49:15 följande:
    Tror också jag måste berätta för mina närmaste vänner, familjen får veta när vi väl är gravida Jag och min sambo har varit ihop i 5 år och har också hund ihop. Annars har jag läst två år till sjuksköterska med dröm om barnmorseutbildning, hoppade av och läser nu förberedande år för att sen läsa till läkare. Men nu blir de paus i studierna för bebis. Jobbar på förlossningen så att se bebisar komma till världen hela tiden gör inte bebislängtan mindre ;)

    Okej! Du kan ju berätta för någon du litar på att hon inte säger vidare! :) Oj vad duktigt att du ska bli läkare! ;) Förstår att det måste vara helt läskande att se bebisar födas! :) men snart har vi vårat pluss! :)
  • Em92
    eelin skrev 2014-05-14 17:08:11 följande:
    Ja precis! Får välja väl ;) Ja, det är frestande att gå till jobbet, samtidigt så kul att se andra ha den lyckan. Ja tänk, ett plus, jag längtar så mycket. Jag har tänkt mycket på att jag vill vara en så bra och hälsosam ugn som möjligt för lilla bullen som ska bo där sen, att jag ska bli mer hälsosam, inte dricka alkohol, motionera etc nu innan. Hur tänker ni kring det? Har ni gjort några förändringar sen ni började försöka?

    Ja precis! Förstår dig! Jag är inte heller en stordrickare så jag har inte druckit på jätte länge och kommer inte göra det nu när vi ska börja försöka! :) Jag har försökt motionera nu och även försöka sluta äta massa godis! :) men som hon sa ovan, när jag väl får plus så kommer jag absolut motionera mer och äta mer hälsosamt! Sånt som är bra för barnet! Men jag försöker trappa ner nu och motionera så ofta jag orkar! :)
  • Em92

    Samma här! Har kollat vagnar och bebiskläder och allt sånt! Men det är väl längtan som tar överstyr! :) Längtar så mycket! :)

  • Em92
    eelin skrev 2014-05-15 16:03:32 följande:
    wow va ni kan om vagnar tjejer, vilket gör mig glad. Alla mina surftimmar om barngrejer känns mer okej då ;)  Spännande marory, du får höra av dig när du testat så vi vet hur det gick. Själv har jag äntligen fått min mens efter slut med p-piller så nu kan jag börja räkna in ÄL inför första försöket. Känns svårt att pricka in den, jag har aldrig kännt av min ÄL och vet inte ens hur lång cykel jag har då jag ätit p-piller i många, många år. Några tips? 

    Åh vad roligt att läsa allt som har hänt idag! Alla barnvagns prat och allt! :) Ett tips som du lära dig när du har ÄL är att varje dag kolla dina flytningar! För det stämde på mig nämligen! Efter mensen är slut är det ganska torrt sen blir det lite mer vattniga flytningar och/eller vita mjölkiga hudlotionflytningar, sen när ÄL är extremt nära (om inte tillochmed samma dag som ÄL) så fick jag tjockare, slajmigare, rå äggvite genomskinliga flytningar som man kunde dra ut till långa trådar på fingret typ! Och det är ett typiskt tecken sägs det! Så hade jag bara en dag sen försvann det och blev vanliga flytningar igen för att sen komma till dom "torra dagarna" igen! Ett annat symtom är att jag hade som lite mensverk under ÄL! Tror i alla fall att det är ÄL! Har inte exakt koll än! :) Men det är ett tips! :)
  • Em92
    eelin skrev 2014-05-17 10:07:25 följande:
    Okej, tack :) va använder ni för sorts ÄL-tester och gravtester? 

    Jag använder clearblues ägglossningstest och graviditetstest! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn